Parkinson-kórban szenved Ozzy Osbourne. Erről maga a zenész beszélt feleségével együtt egy Good Morning Americának adott interjúban – írja a USA Today.

Ozzy Osbourne gyógyíthatatlan beteg

Mint ismert, a zenész 2019 elején influenzaszövődmények miatt kórházba került, később azonban olyan szerencsétlenül esett el otthonában, hogy kiújultak egy korábbi balesetből származó sérülései.

"Szörnyű kihívás ez mindannyiunk számára. Az utolsó fellépésem 2018 szilveszterén volt. Aztán elestem. Meg kellett műteni a nyakamat, ami szétzilálta az idegeimet, később pedig kiderült, hogy van egy betegségem...", a zenészt ezután a felesége segítette ki a válasszal. "Ez a Parkinson egy formája" – magyarázta Sharon. "Sokféle típusa létezik a Parkinson-kórnak. Ez a betegség nem halálos ítélet, de hatással van a test bizonyos idegeire."

Osbourne-nál már a 2000-es évek elején jelentkeztek a kór tünetei, de csak most diagnosztizálták. Ozzy Osbourne hozzátette, kis mennyiségben gyógyszeres kezelést kap, ám az orvosok jelenleg is küzdenek azzal, hogy megkülönböztessék, a zenésznek mely tünetei származnak a műtétből és melyek a diagnózisból. "Ezen a ponton ebben az országban nem mehetünk tovább. Megkaptuk az összes választ, amit itt megkaphattunk. Áprilisban Svájcba utazunk egy professzorhoz" – tette hozzá Sharon Osbourne.

Forrás: hvg.hu

Itthon - 2020. February 22., 21:45
Szabó Tünde: a magyar sport fénykorát éli
Itthon - 2020. February 22., 16:19
Új magyar köztársaságot alapítana az MSZP
Itthon - 2020. February 22., 21:17
Megroggyantotta a világgazdaságot a koronavírus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok