Magyar Péter sem különb, hiszen ugyan úgy csinálja mint a Fidesz: azonnal támadással reagál a vádakra, így nem kell neki magyarázkodni.

Bene Márton politológus elemezte Magyar Péter kommunikációs stílusát és közösségi médiás aktivitását. Szerinte Magyar Péter gyorsan növekvő népszerűsége jelentős mértékben a Facebooknak tulajdonítható, és nem pont neki szól.

A NER-ből ledobták az atombombát – Csak éppen eddig fordítva sült el

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

Az elmúlt másfél évben inkább visszaszorult a politika a közösségi médiában. A Facebook azért veszít a jelentőségéből, mert megváltozott a működése: egyre inkább algoritmusalapon – kinek-kinek az érdeklődése alapján – kiajánlott tartalmak jönnek fel az üzenőfalon. Így aki nem foglalkozik a politikával, ahhoz a politikusok üzenetei az ismerősein keresztül is egyre kevésbé jutnak el. Legalábbis erre utalnak a 2022-es választások óta jelentősen lecsökkent reakciószámok.

- mondta a szakértő és azt is hozzátette, hogy Magyar viselkedése a közösségi médiában nem egyedi, azonban elég profi:

Hatékony, hogy rögtön támadással reagál egy-egy vádra, hiszen így nem kerül védekező, magyarázó pozícióba – a Fidesz is évek óta így jár el

A megafon kommunikációjáról azt mondta, hogy karaktergyilkosságot akarnak elkövetni:

A kormánypropaganda mindent megtesz a karaktergyilkosságért. A kormánypárti szavazók szemében Magyar emberileg is vállalhatatlan, ugyanakkor arra is mutatnak jelek, hogy az ellenzéki szavazóknál is lehet karaktergyengítő hatásuk ezeknek a kampányoknak. Igaz, már ledobták rá az atombombát, s nehéz lesz az eddigieknél durvábbakat mondani róla.

Forrás: https://mandiner.hu/belfold/2024/04/politologus-a-ner-bol-mar-ledobtak-az-atombombat-magyar-peterre?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator#google_vignette

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@sokanvagyunk: megerősítés:

Ha valaki beleszart és hátbaszúrta jótevőjét azt a geczi, gusztustalan amit tett Sorossal!!
2015-ig még a Paralmentben is fogadta többször!
Az mégjobban rohadék etikátlan mocsok egy rakat fidesz vezető, akik szintén élvezték Soros támogatását, diplomájájukat Soros egyetemén szerezték aztán elüldözték a CEU-t, hátba szúrták Sorost!
És ez nem egy ember hanem a fidesz maffia banda!
hvg.hu/itthon/20220220_A_Soros_Alapitvany_Magyarorszagon
Parlamentben fogadják Sorost:
imgur.com/FtJvrjq
Komcsi-lipcsi-jobber-konzervatív-náci: uploads.disquscdn.com/images/7b71275cd118aa489fd4c0565d7a7b2359945ae74d4ba2ff4e615626f3375ffe.gif
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Őrnagy
Kitört az "atomháború" a fidesz (a NER) és Magyar péter között!
Hol a Magyar Péter dob le egy "atombombát" ami fordítva sül el, hol a fidesz dob le egyet.
Mi lesz még ebből?
Én meg csak hátra dölök és kérem a kávémat.
Nessy
T, NER ! Más szemében a szálkát, magukéban a gerendát...
Őrnagy
Magyar Péter EU parlamenti választási listájának második helyén a 2005 óta londonban élő és dolgozó Dávid Dóra szerepel, aki Soros ugynökként dolgozik Londonban!
Ez elég beszédes helyzet, hogy kiket is képvisel Magyar Péter Tisza pártja valójában!
Őrnagy
@Nessy Gyagyás: Te hanyadik vagy Szaros Gyurka fizetési listáján?
Eladott Ország
A Politikatudományi Intézet tudományos ( Bene Márton ) főmunkatársának üzenen, hogy nyalja továbbra is serényen a fidesz seggét és húzzon a faxba!
sokanvagyunk
@Őrnagy: Soros-ügynökök voltak a Fidesz-alapítók mindahányan?
Pusztai
@sokanvagyunk: megerősítés:

Ha valaki beleszart és hátbaszúrta jótevőjét azt a geczi, gusztustalan amit tett Sorossal!!
2015-ig még a Paralmentben is fogadta többször!
Az mégjobban rohadék etikátlan mocsok egy rakat fidesz vezető, akik szintén élvezték Soros támogatását, diplomájájukat Soros egyetemén szerezték aztán elüldözték a CEU-t, hátba szúrták Sorost!
És ez nem egy ember hanem a fidesz maffia banda!
hvg.hu/itthon/20220220_A_Soros_Alapitvany_Magyarorszagon
Parlamentben fogadják Sorost:
imgur.com/FtJvrjq
Komcsi-lipcsi-jobber-konzervatív-náci: uploads.disquscdn.com/images/7b71275cd118aa489fd4c0565d7a7b2359945ae74d4ba2ff4e615626f3375ffe.gif
rücsü41
Bene azt mondja, hogy Magyar úgy csinálja mint a FIDESZ-gondolom a kommunikációját-, aki Magyar előtti időben magasan uralta a közbeszédet.Miért baj az ,hogy most Magyar uralja?Azonban az is lehet hogy nem igaz amit Bene mond, mert a nóta szerint is mindenki másképp csinálja!Lehet hogy Bene azt akarta mondani hogy a FIDESZ egyenlő a Magyarral, nincs különbség, de hát ez sem igaz mert akkor nem támadná a kormány és a lakáj média ezerrel ezt az embert!Nem hiszem hogy a hatalmon levők annyira stupidok, hogy saját magukat lövik!Bár néha megeshet az ilyen is.
Őrnagy
@sokanvagyunk Gyagyás: Beépült kettős ügynökök voltak gyagyás, akik se igazi kommunisták nem voltak, se Szaros Gyurka céljainak megvalósítását nem vállalták el. Ez a fő baja az EU-nak Magyarországgal, hogy a fidesz kormányzás nem fekszik be a Szaros Gyurka (és a mögötte lévő hatalom) utasításainak a végrehajtásába se az illegális migrációban, se a Genderidiotizmus követésében, se a buzi lobbi irányításába, se a háborúpártiságba.

Az MSZMP KB 1986-tól őket választotta ki a beépülésre és a a Magyarországnak káros aberrációval szembeni ellenállásra!

@Pusztai Gyagyás: Ha valaki csak rosszat akar Magyarországnak akkor azt hátba is kell szúrni Gyagyás a 6. és a 7 borda között, és alaposan meg kell benne forgatni a kést!

A hozzád hasonló Sorosbérköcsög Gyagyások meg csak tovább nyaljátok Szaror Gyurka szaros seggét a magyar érdekekkel szemben, és csüngtök a löttyedt faszán, mert hungarofób elmeroggyant seggfejek vagytok!
Eladott Ország
" Én nem találom a helyem ebbe' a profitorientált világba'. Az van most. Az van, hogy pénzért mindent. Hát pénzért én is..." ( Hofi)
Pusztai
@rücsü41: elemzőknél kevés nagyobb gazember van!
Sok esetben még a politikusokat, média csótányokat is ők hülyítik meg!
Dr. Proktor
Normális ember tudja hogy a fidesz mindig hazudik - még akkor is ha kérdez!
KisTehen
már hadházi is ledobta az atombombáját
NKF
Ez a Magyar először is nem magyar hanem egy köcsög f@sz! A gyermekei szemébe ,hogy fog nézni? Egy tetű!
balos
A pénz nem boldogítja azt,akinek kevés jut!A hatalomból!
Menőmanó
@NKF: Tisztelni fogják, ha az orbán kormányt elküldi a halál faszára..
csak úgy....
jelenleg ,0rbánt ugyan annyian utálják mint anno ferkót ,aki kevesebbet lopott mint viki, aki eddíg nemzetileg álcázta a kétes dolgait! - amiböl a családja és a lölöjei lettek nagyok és gazdagok! :) óndi a lölö ara 10-15 év múlva mesélni fog a két csuti parasztgyerekröl ,akik szerencsét próbálni mentek..
simmering73
Szégyent nem, de némi megrökönyödést azért érzek. Bármennyire szánalmas, buta és primitív, amit árulnak, akkor is letaglózó. Pedig az a közel 830 millió forint közpénz se volt semmi, amit a gazdaságilag összeomló ország hulláján január közepe és április közepe között, mindössze három hónap alatt elégettek propagandára. Elsősorban február 10-e után, Magyar Péter karakterének legyilkolására úgy, hogy Karácsonynak és Gyurcsánynak is jusson az egybites mocsokból. A CÖF-nek és a Megafonnak kiszervezett idétlenkedés, a vérfideszes múltú Magyar Péter lopott koncepcióra épülő, kilóra megvett dollárbaloldalivá maszkírozása is módfelett kínosra sikerült – elképesztő lehet egy fideszes szavazónak azzal szembesülni, hogy a Fidesz dollárbaloldali állami vezetők gyűjtőhelye -, de az alkotói válság jeleit mutató Rogán-központot ez sem akadályozta meg abban, hogy piacra dobja a legújabb agyhalott-csalogató propagandatermékeket. A június 9-i önkormányzati és EP-választás kampányának hivatalos startját megünneplendő.
www.kolozsvaros.com/2024/04/22/az-agyhalallal-dacolva/
KisTehen
@Menőmanó: az ellenzéket fogja elküldeni a halál faszára :)
KisTehen
@Menőmanó: ezért engedték szabadon :)
jáger laszló
Nem atombomba ez,hanem bolondgomba!
bolondok örömére
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@NKF: Az, hogy egy tetű tetűz - diszkrét bája van...
Billibácsi
Az ágyú elé álltak aztán elsütötték! Ha,ha,ha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.