Hari

A Fidesz kommunikációs trükkje az augusztusi dupla(?) a családi pótlék
@karma1: nem is írtam, hogy plusz. Csak előrehozott. Mecsoda különbség ! Ilyen erővel januárbankiadhatnák az éves családi pótlékot, és horpadtra döngölhetnék a mejjüket, hogy januárban 12 havi családi pótlékot adtak...
A Fidesz kommunikációs trükkje az augusztusi dupla(?) a családi pótlék
Ósdi szöveg. Két havi pótlék kell, hogy a gyerek az ingyenes oktatáson reszt vehessen, miközben a családi adókedvezmény évente milliós nagyságrendű- a fidesz szerint, es meg igy sem tudják a családok kivizsgálni az ingyenes oktatás költségeit. Arról nem beszélve, hogy jópár család szeptember közepétől az ur es bukszábólom fog jólelkű.
Ez a fidesz aljas pitiánersége, hogy az elsibolt (száz)milliárdok mellett egy morzsaként odalökne augusztusban egy plusz havi családi pótlékot jövedelem differenciáltan ... Magyarország erős, büszke ország, szarrágó kormánnyal .
Csak egymilliós felelősségbiztosítással dolgozhat ezentúl a vízszerelő
@egyember: ha nem marad egy sem, akkor valóban nem lesz adócsalás, és jöhet vissza a"csináld magad" mozgalom. A kiment magyar mesterek többségének hamar felkopna az álla, mert odakint silány munkából nemigen lehet megélni, mert egyszerűen kivetí a társadalom.
A kormány 387,5 millió forinttal támogatja a 2021-es vadászati világkiállítást
71-ben azért volt itt a kiállítás, mert hazánk fővezére Janosom Kadarom volt egyúttal az első számú vadászunk, bár lehet, hogy puskát sose sütött el. A hagyományokat meg ápolni kő, ugye Zsóti bátyám ?
Csak nem találnak vitrint a Seuso-kincseknek
Ha ezt Mészáros sem tudja, ássák vissza, ott elég jol elvolt egypár évig .
Indexet meg 444-et csak agyilag és lelkileg sérültek olvasnak
Bencsik úr nem ismeri "kinek a pap, kinek a papné" örök érvényű mondást !! Ennyit az intelligencia és IQ szintjéről, és nincs miről beszélni.
Szoros meccsen 8-6-ra legyőzték a horvátok a magyarokat vízilabdában
Az MTI szerint a második hely bronzérem ?? Valaki repülni fog az MTI-től . Részvétem Viktor !
169 milliárd bukta a vizes világbajnokság egyenlege - de az orbáni szügy dagad
Figyelem ! A negatív nyereség is nyereség- mondta volt anno egy fideszes csinovnyik .
Kósa szerint provokáció történt Orbán beszéde alatt
Na ebből akár felség sértés, hazaárulás tény ålladék is lehet ! Áder ! Vissza a halál büntetést ! Vesszen az ilyen söpredék ! Az viszont megnyugtató, hogy Kósa a megszokott formájât hozta. Egy biztos pont ebben a világ égető korban. Avagy ennyire félnek, egy sipoló matronától ? Akkor már nagy a baj, kérdém én miért nem volt ott legalább egy állig felfegyverzett, tankos, levegő-levegő rakétával vigyázó TEK-es ?? Magyarország erős, büszke európai ország. Európában nem lehet csak ugy fütyülgetni. Előzetes engedélyt kellett volna kérni, Pintértől, meg Polttól.
Trianoni nagyságrol álmodik Orbán
A nemzetközi helyzet fokozódik. Orbánnak Tudományosan egyre nagyobb baromságokat kell mondania, az elvakult követői ezt várják el tőle, és neki a megfelelési kényszere erre hajtja.
Orbán katonákat küldene Líbiába
@karma1: nem kellett kérni, mert ő felkent isteni harcos, aki az úrtól kapta elhivatottságát.:-) Mindegy hogy egy vagy egymillió migráncsrôl beszélnek, ő harcol utolsó csepp vérünkig (nem elírás). Ez aztán legény a gáton !!!
Orbán katonákat küldene Líbiába
Remélem ő lesz a fovezér, úgyis olyan harcias, és győzelemre termett alkat, pláne ha viszi az egész vezérkarát. Magyarország fellélegezhetne, es ráadásul ő lenne napjaink don Qujitoja.
Orbán: Evidens tény, hogy Magyarország bűnös volt a zsidók deportálásában
Ez is mutatja a hülyeseét, illetve a csúsztatását. Egy ország nem lehet bűnös, - mert ez kimeríti a kollektív felelősség tényét, amit másoknál oly hevesen ostoroz, a vezetői igen, de akkor oda a fogcsikorgatva bizonygatott Horthy nimbusz (pedig Horthy volt a bűnös, mert tudtával történt) , vagy lehetnek bűnösök egyes túlbuzgó emberek, Az egész azt bizonyítja, hogy Orbánnak nincsenek erkölcsi\morális elvei, csak pillanatnyi érdekei. Szegény Magyarország ...
Tusványosi ki-beszólások
Az hogy menekülni, minél előbb, mert a magyar helyzet egyre csak fokozódik !
Minden idők legjobb világbajnokságára számít a FINA
Ők már biztosan megnyerték, találtak egy önimádó, öntelt figurát, ak egy ország pénzét nem sajnálva kihúzta a gödörből a FINA-t, önnön saját dicsőségére .
Kormos Anett szétalázta Urbán Flóriánt
@Syntax Error: azt nem tudom, hogy mi ebben a "szétalázás" ???
Cider gyártás helyett a sörgyártás is megszűnik Martfűn
@36: hát a mai gazdák nem akarnak egyesülni, pedig már V.I. Lenin is erre buzdított ! Másrészről a Heineken volt annyira rafinált, hogy a telepet megtartotta - ezt egy másik cikkből olvastam-tehát ül a gyártósoron, állítólag logisztikai egységet fog ott majd működtetni. Ahhoz meg ugyebár nem serfőző mesterek kellenek... Ez a H. nagy fricskája pártunknak és kormányunknak !!!
Kormos Anett szétalázta Urbán Flóriánt
@Syntax Error: Tudomásom szerint Ő egy humorista nő, olvasta a cikket, oszt írt egy okosat.
Cider gyártás helyett a sörgyártás is megszűnik Martfűn
@36: tán Mészáros vegyen egyet, hogy széndioxid helyett földgázt nyomjon bele !?
Cider gyártás helyett a sörgyártás is megszűnik Martfűn
Nesze neked Magyarország büszke európai ország, nem lesz itt a vöröscsillagos sör, amikor ott van a csíki ! A zemberek meg kereshetnek munkát. Hajrá Viki, hajrá Petya !
Kormos Anett szétalázta Urbán Flóriánt
Ezt már Karinthy megfogalmazta, amikor egy általa elküldött cseléd könyvébe azt az "ajánlást " irta , akinek ilyen kell, ajánlom.
Anettnek meg üzenem, hogy egy nő nem "amelyik", hanem "aki".
Lázár János elárulta, miért támadta a kormány a CEU-t
Ahogy a művelt fideszes mondja: tempora mutantur et nos mutamur in illis !
KDNP: az illegális bevándorlók jelentik a legnagyobb veszélyt a magyar zsidóságra
Bizony ám ! Ő aztán csak tudja... a leckét hibátlanul felmondani ! Hülyeségből ötös .