Hari

Nem mehetnek osztálykirándulni a szegény gyerekek
@Shikari: az a te bajod, mindenki más igen, mert pl. ahová megy, ott beiratják nyelv iskolába és nem páros lábbal rúgják ki!
Nem mehetnek osztálykirándulni a szegény gyerekek
@eszegfu: mert egyértelmű, hogy a romániai és hasonló kirándulások propaganda célokat szolgálnak, nem pedig a gyerekek kellemes időtöltését.
Szijjártó: sikeresen áll át Magyarország az új digitális ipari korszakra
Erről egy,még az ánti világban született vicc jut eszembe: Hruscsov a KB ülésen lelkesen magyarrázta milyen szédületes iramban fejlődik a SZU, ezért pár éven belül le is hagyja Amerikát, mikor az egyik hallgató csendben megjegyezte, jô-jô, de akkor észreveszik, hogy lyukas a gatyánk..
Megszünik az 55 év felettieknek járó adókedvezmény
Egyértelmű, hogy elfogyott a beetető madzagra szánt pénz, a fiatalok meg mennek kifele. Ez az improvizált magyar gazdaság vezetés és látvány politika egyik "eredménye", dióhéjban. .
Zsidró Tamás egy ideje nem találkozik Dobó Katával
Ilyen az igazi sztárpár, mindegyik a saját karrierjét hajszálra, a másik csak mellėkszereplő. Sok ilyen boldog éveket kívánok nekik.
Áprilisban már nettó 226 ezer forint volt a magyar átlagkereset
Statisztika=játék a számokkal, kinek -kinek a szája íze szerint. És mekkorát fog nőni, sa Semjén ur javaslata megvalósul a miniszteri befizetésekből !
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
80,90 százalékos arány ? Ejnye-belyne, ezért Rákosiėknál száműzetés járt. Akkortájt a természetes minimum a 99,9 százalék volt.
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
Lehet, hogy nem akar ,de muszáj neki is költöznie, mert a királyhoz udvari bolond is jár !
Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter
@Shikari: @Hari: helyesbıtek:meg keresik az ország lábát, az ország jelenleg más lábain áll, nem úgy mint Orbán Ráhelék !
Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter
@simmering73: csakhogy még keresik saját lábukat. Megkeresést országa nem Orbán Ariel !
Rétvári szerint egyre kevésbé megterhelőek a lakhatás költségei
@division: azt ne fiirtassuk hová tartozol, de, hogy zagyvaságokat hordasz össze, az biztos .
Rétvári szerint egyre kevésbé megterhelőek a lakhatás költségei
@division: nekem az nem tetszik, hogy ilyen hülyeségeket írsz. Ja, és az írásodból nagyon kilóg a lóláb. Meglehet, van a ilyen ember is, de a nagy többség örül ha a következő fizetésig kihúzza,és ha nem kell hó végén kölcsönt felvennie, mert ilyen is van, saját fülemmel hallottam a királyi rádióban (meglehet, hogy a riporter már Szibéria felé tart, nem teljesen önszántából.)..
Orbán: „Nem akarunk a németek pénzén élni”
Ez már a paranoa csúcsa. Most amikor recsegni kezd a rendszer (mert az atom biztos költségvetésről meg a közelgő összeurópai válságról való vizionálás valójában a magyar gazdaság várható megroggyanására utal) a látszatot minden áron fenn kell tartani, akár egyre blődebb kijelentésekkel. A magyar gazdaság egyre inkább a kiszolgáló, nem pedig saját lábon alló kategória felé sodródik. A gazdaság két legfontosabb lélegeztető gépe Németország, amíg nekik ez tisztes hasznot fial, és az EU-s pénzek, amik most veszélyben vannak.. Kínaiak, oroszok ?? Hiénák, akik csak a koncra éhesek. Keleti nyitás ? Pénz a lukas zsákba, meg zsíros állás néhány adósoknak, semmi több . Ez a kijelentes már a kétségbeesés hangja .
Palkovics: "Senki nem akarja az MTA-t államosítani"
A totális, teljes pályás fidesz letámadás újabb állomása, (a bankrendszer elleni támadás sorozat, a sport vezetés totális fidesz politkai káderek kezére juttatása, Most következik vízilabda szövetség. A média gyakorlatilag teljes fidesz ellenőrzés alá került, oktatás totális központosítása megtörtént, ami eddig többszöri nekifutás után nem sikerült az a multik kiszorítása a kereskedelemből, de ami késik, nem múlik.) Teljesen egyértelműe az "innovációs* minisztėrum "létrehozása, a tudományos területek politikai felügyele is biztosítva legyen ( két dudás ugyebár nem fér meg egy csárdában) . Ennek első fejezete a korábban oly nagyratartott Pálinkás József hipp-hopp menesztése, Most meg ez. Először a pénz 60 %-ra teszik ra a mancsukat, jövőre meg szép csendben a teljes összegre (fogadásom van rá).Következik a házi orvosokra oktrojált páciens eü. "állapot" felmérés, ami nem más, mint álcázott adatgyűjtés gyakorlatilag minden állampolgárról, jó lesz az még egyszer alapon.
Fideszes főember: a bírák sok esetben korruptak, ítéleteket lehet venni
@nezelodo: azt még megvárja, amikor a fővezérünk fehér lovon kivont szabjával nyargal seregeink előtt...
Fideszes főember: a bírák sok esetben korruptak, ítéleteket lehet venni
@csipetke: kezdjük azzal, hogy a mondás szerint mindenki magából indul ki. Áder es a hadsereg főparancsnokság, ez önmagában kész röhej, nem beszélve arról, hol itt a honvédség ?! Meg amúgy is van már egy - autódidakta -mindent tudó főparancsnoka az országnak. Két dudás meg nem vér meg egy csárdában, mint tudjuk .
Tállai szerint már több fiatal jön haza, mint ahány kivándorol
Szerintem csak rosszul forgatta az iránytűjét, a NY betű kerülhetett a háta mögé. Megesik az ilyesmi nagy emberekkel. Emlékezzünk Hendének a távcső kupakja rakoncåtlankodott.
Orbán: Zsúrfiúk vagyunk az osztrákokhoz és az olaszokhoz képest
Ezek a szirénhangok mögött valós félelem húzódik, érződik belőle, hogy a hurok szorul több oldalról, de a ezeket természetesen mind külső erők okozzák . Azért a rend kedvéért megveregette saját vállát ( ha már mas nem teszi ) .
Orbán: Zsúrfiúk vagyunk az osztrákokhoz és az olaszokhoz képest
Erre mondják diplomatikusan, hogy előre menekülés, attól tartok, hogy jelen esetben az előre a mihail.
Raffay Ernő fideszes történész szerint Orbán simán visszakaphatná Erdélyt, csak kell hozzá egy erős hadsereg, okos diplomácia és egy nagyhatalom!
@Horizont: kösz, de ami késik nem múlik. Lehet, hogy így válik érthetővé a tartalékos toborzás-már csaknem. 6 ezernél tartunk, vagy a minapi bejelentés Simicska féle lövöldözős szakosztályok felállítása. Apránként, észrevétlenül lesz nekünk maholnap a világ legerősebb hadserege. Meglehet, hogy Ernő barátunk tud valamit.
Kormánytámogatással nyílik központ az egyedülálló szülőknek
Javaslom a Puskás stadiont, ott legalább elférnek a párszáz drukker mellett. Bár gyanítom, hogy itt inkább egy jol fizető sóhivivatal készül formálódni, szerény fizetésű csókosok számára .
Luxusvacsorán ünnepelte meg Orbán Ráhel és köre, hogy mostantól övék a divat világa
Nem esett messze az alma a fájától ! Turisztika, divat, mi jön még ? A fennmaradásáért több lábon kell állni, nem elég a sajat ...
Az összes vizsgált önkormányzati egészségügyi szakrendelőnél találtak valamilyen szabálytalanságot
Hát megint "bejött" a közmondás igazsága:aki keres, az talál. Meg szerencse, hogy az állami fenntartásuaknál nem keresnek, így nincs mit találni, és így lesz világhírű a magyar egészségügyi ellátás.
Raffay Ernő fideszes történész szerint Orbán simán visszakaphatná Erdélyt, csak kell hozzá egy erős hadsereg, okos diplomácia és egy nagyhatalom!
Igaza van Látványnak ! Mindösszesen csak három dolog hibádzik:
1./Erős hadsereg,
2./ Okos diplomácia,
3./ Egy nagyhatalom.
Ezeken kívül minden feltétel adott.
Jön a hazafias nevelés – kiderült, hogy ki lett a kormánybiztosa
@Commenter: @Commenter: azt nem tudom milyen papírja van, de azt igen, hogy fenntartás nélkül kiszolgálja kenyéradó gazdáját. Bár erős a gyanúm, hogy ez az egész elsősorban a fiatalok-fiúk- figyelem elterelésėre szolgál. Ugyanis a központosított/diktatúra hatalmat gyakorlói leginkább a fiataloktól félnek, mert őket meg nem fertőzte meg az opportunizmus.