Hari

Nem fogja kitalálni, mit főzött Hosszú Katinka a hétvégén!
@volvós: azt könnyű, de pulyka nyak húslevest főzni, az már nem semmi.
Szijjártó úgy érzi, fölösleges részt venni a menekültekről szóló ENSZ-tárgyaláson
Az ENSZ valahol olyan, mint a demokrácia, Churchill megfogalmazásában:a demokrácia egy igen rossz rendszer, de jelenleg nincs jobb (szabadon idézve).
Szijjártó úgy érzi, fölösleges részt venni a menekültekről szóló ENSZ-tárgyaláson
Ha Petike nem lesz ott, az az évszázad vesztesége az ENSZ-nek, amit soha nem fog kiheverni !
Meghatóan búcsúztatták Pajtit utolsó útja előtt
Hát, igen a ( négylábú) allatokat -köztük különösen a kutyákat -lehet szeretni, mert ŐSZINTÉK.
Lemondott az Andrej Babis vezette cseh kormány
@magyarbakancs: igen, a hatalom öl, butít, és -esetenként - nyomorba dönt. Nem biztos, hogy anyagilag...
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint pártja kiszámítható politizálást jelent
Teljességgel kiszámítható: ami a tied, az az enyém is, ami az enyém, ahhoz semmi közöd .
Lemondott az Andrej Babis vezette cseh kormány
@magyarbakancs: igen, ahol nincs valódi demokrácia. Azt meg a társadalomnak kell kiharcolni. Ez másutt is évtizedek /századok alatt valósult meg. Hol vannak ettől a poszt kommunista országok, ahol évtizedekig pont azt sulykolták a fejekbe , hogy ne gondolkodjatok, mi majd megmutatjuk a helyes irányt, ti csak kövessétek azt . V.ö.: a cár atyuska szindrómával.
Simicskó szerint ezért van szükség az újbudai egyházi iskolák tornaterem-fejlesztésére – több mint 2 milliárd forintból fejlesztik a gimnáziumokat
@division: az egyáltalán nem evidens, hogy a vallásos emberek egyházi iskolákba íratják gyerekeiket, persze tisztelet a kivételnek. A legtöbb szülő a lehető legjobb iskolába szeretné járatni a gyerekét, es ezzel sincs semmi baj. Az átkosban számos példa volt, hogy párt korifeusok egyházi iskolákba járatták gyerekeiket, mert azok a legjobbak !között voltak, mert ez kellett a túlélésükhöz. Sajnos mára ez a helyzet megváltozott, olyannyira, hogy a jelenleg regnáló rezsim egyszerűen politikai okokból (választók megnyeréséért) tömik pénzzel ( mert ez az orbáni "filozófia" alapja, azaz pénzzel mindenkit meg lehet szerezni, ami igen sok esetben be is jön). Az már csak hab a tortán, de ez mára természetessé lett, az a kettős mérce gyakorlata, azaz aki engedelmeskedik, az megjutalmazzuk, aki nem, azt megnyomorítjuk. Ez az illiberålis demokrácia egyik szerves része, amit annak kikiáltásakor érthető okból nem propagáltak.
Az MLSZ cáfol: egyik szövetségi kapitány sem keresett többet havi 10 milliónál
Ez így igaz, mostanában ha megfizetik se tud focizni-idehaza. Külföldön érdekes mod sokan igen, mert ott valahogy van elvárás, és a teljesítmény szerint anyagi elismerés. Ez utóbbi nemcsak a magyar focira, hanem az egész gazdaságra igaz. Vö. Laci bácsi vajon miért szabadul az általa oly soká babusgatott üzleteitől ?
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy lett a lőterek építése
Nincs ebben semmi csodálkozni való. Az ország teljesen rendbe tévé, (EU) pénz, mint a pelyva, valamire csak el kell költeni , mert meg ránk romlik. No meg Semjén pajtás is szeret lövöldözni, hát ettől ne fosszuk meg a többieket. És meg a végén olyan népszerű lesz, mint az a rengeteg tömött stadion.
A Fidesz az ország elbutításán dolgozik, ami neki kedvez
A korlatolt, mániákus hatalom mindig retteg az értelmes emberektől, ezért vagy nálánál butábbakkal veszi körül magát, és az oktatás politikával igyekszik azok kinevelését biztosítani.
Novák Katalin: Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk
Meg kell ám becsülni az alelnöki avanzsálást, nem is spekulánsok, hiszen egy percig nem spekulálnak ha lopni, csalni , hazudni kell.
Az MLSZ cáfol: egyik szövetségi kapitány sem keresett többet havi 10 milliónál
Sajnos a teljesítményeket látva megdőlt Öcsi bácsi híres mondása : kis pénz, kis foci, nagy pénz nagy foci. Manapság inkább :nagy pénz kis foci a módi. Ebből sokan jól élnek l
Novák Katalin államtitkár lájtos buzizása - Városi Kurír
@karma1: a lényeg, hogy a nagykövetének tetsző, unalomig ismételt sztereotípiát darált le, mit sem törődve a tényleges valósággal.
Novák Katalin államtitkár lájtos buzizása - Városi Kurír
@nevemnick: az a rengeteg bejövő migránsra célzott, akiknek a töredéke akarja elhagyni az országot, az itt tapasztalt tündéri állapotok miatt. Ja, hogy már pékekből, villanyszerelőkből is hiány van, és egyes, osztrák határ melletti faluk lakossága a túloldalon dolgozik ? Hát kérem ahogy vannak melegek, vannak mazohisták is.
Novák Katalin államtitkár lájtos buzizása - Városi Kurír
Legutóbb Fidesz alelnökké választották. Csak az a kérdés, hogy ez meggyőződése, vagy a karrier eszköze ? A végeredmény szempontjából egyre megy.
Kormányszóvivő: a Soros-terv begyorsult a nemzeti konzultáció miatt
Sokáig, mert ez a jobb sorsra érdemes átlag magyar évtizedek óta arra neveltetett, hogy amit a vezetői mondanak, azt gondolkodás nélkül fogadja el. És ezt a "vezetőink" a mai napig sulykolják. Itt valódi rendszerváltás akkor lesz, ha az országot olyanok fogják vezetni, akik a vezetetteket egyenrangúnak tekintik. Jelenleg ettől gyorsuló sebességgel távolodunk. Ez az ország valódi tragédiája, mert az igazi rendszerváltásnak a fejekben kell elsőre megtörténni.
Parragh: szívesen dolgoznak a nyugdíjasok
@nezelodo: Nem véletlenül írtam, hogy Parragh okos ember, mert azt mondja, amit Orbán hallani akar. Mészáros is okos ember, mert azt csinálja, amit Orbán mond .
Kormányszóvivő: a Soros-terv begyorsult a nemzeti konzultáció miatt
Ergo, nem kellett volna konzultáció, de akkor miről beszélne a szóvivő evtárs ?
A Fidesz kommunikációs trükkje az augusztusi dupla(?) a családi pótlék
@karma1: nem is írtam, hogy plusz. Csak előrehozott. Mecsoda különbség ! Ilyen erővel januárbankiadhatnák az éves családi pótlékot, és horpadtra döngölhetnék a mejjüket, hogy januárban 12 havi családi pótlékot adtak...