Hari

Ilyen keveset még sosem ért a forint – egyre olcsóbb a magyar munkaerő
@Eriksson: a forint gyengülésével az import cikkek drágulnak . Magyarország alapvetően importőr , ezért tehát a megélhetési költségek növekednek, romlik az életszínvonal. Természetes a keresetek, azaz a fizetőképesség növekedése is hozzájárul a fogyasztási cikkek drágulásának. Ez a kettős egybe esés elsősorban a nyugdíjasokat sújtja, akik az orbán kormány jóvoltából csak az előző éves spekulált inflációs emelést kapják és jó esetben novemberben egy csekély korrekciót.
Ilyen keveset még sosem ért a forint – egyre olcsóbb a magyar munkaerő
@Eriksson: és ez a túlnyomó többség ! Egyébként ha ez igaz is lenne, meg lehet nézni , hogy a mérvadó kereskedők milyen szemérmetlenül alacsony árfolyamon számítják az eurót. Így aztán ők is csöbkörből- vödörbe kerülnek.
Ilyen keveset még sosem ért a forint – egyre olcsóbb a magyar munkaerő
@Eriksson: @Eriksson: mivel magyarország kb. 80 százalékban importra szorul a gazdaság majd területén,na gyengülő forint egyértelműen áremelkedést general, amit mindennapokban folyamatosan tapasztalunk.
Rogán: "Három bohóc áll szemben" Tarlóssal
@kereső: tipikus fidesz retorika :tényként előadni a nekik nem tetszők "állításait" gondosan ügyelve, hogy azok véletlenül se reagálhassanak az elmondottakra. Így a hallgatóságban ez rögzül.
Miért vesszük drágábban az amerikai rakétákat, mint mások?
@Nessy: ha nem tudnám hogy nálunk nem létezik, én korrupcióra gyanakodnék. Meglehet, hogy az amcsik nekünk is ugyanazon az áron adják, de mire átfut néhány zseben, ez lesz a végső ára...
Méregdrága luxustábora miatt támadják Rubint Rékát – így reagált az edző
@Málna: azért tartom egoistának es exhibicionistának, mert mindazon "előnyöket", amit a válaszodban írtál, a részvételi díj töredékéért megkaphatnák, ha valóban igénylik. Ez esetben nekem inkább a kivagyiság és ezt "én megengedhetem magamnak" magatartás . Ha olyan sok pénze van, akkor azt fordítsa értelmesebb célokra, pl. adomány, segély stb.
Méregdrága luxustábora miatt támadják Rubint Rékát – így reagált az edző
@nemfideszes: a hülyeség és a hiúság határtalan. Rékuci ezt használja ki, ha nem fegyverrel toboroz résztvevőket. Ha a bevétele után tisztességgel megfizeti az adót, akkor részéről ok. Akik ezt megfizetik, sajnálni való szánalmas egoista, az orrukig se látó bohócok, akiknek eszébe sem jut, hogy ezért a pénzért mennyi értelmes dolgot tehetnének.
Reagált a Fidesz a DK rezsitámogatásos kritikájára
10 százalék/9 év ! Nem semmi. Ez az igazi megbecsülés. Mert mint tudjuk a pénz nem boldogít, és a fidesz azon munkál, hogy Magyarország boldog ország legyen .
A szexuális zaklatással vádolt magyar úszó Ferihegyen is meglépett a sajtó elől
@Peller Anikó: Kedves Anikó ! Előszöris a nyilatkozat elől bujkálni igenis gyanús, mert nem akar valamit felfedni, elismerni. Masodszor jelen esetben a helyi törvények ellen cselekedett, ami a világon mindenütt bűncselekmény,ezért bíróság előtt kell felelni, és vállalni a következményeket, feltéve, ha jogállami bíróságról van szó. Meg az is elképzelhető, hogy bíróság- bizonyos jóindulattól vezérelve,-mérlegelve hogy idegen állampolgár nem lecsukatta, hanem "csak"pénzbüntetesre ítélte, hogy mielőbb hazajuthasson.
Ha már nnyilatkozatról beszélünk, való igaz, hogy a sportoló nem kőzszereplő, tehát nem köelező nyilatkoznia. De nem is mezei állampolgár. Őt értelem szerűen közérdeklodés kíséri. Ezt tudomásul kell vennie a viselkedésével is, mert bizonyos értelemben igenis példakép. Természetesen felvethető környezetének egyfajta felelőssége is, vajon figyelmeztették-e kellő módon, különös tekintettel arra, ahová viszi a sorsa, ott mire kell különösen figyelnie. Más szóval kapott-e megfelelő nevelést, mert nemcsak fizikailag kell az ilyen gyerekeket felkészíteni.
A szexuális zaklatással vádolt magyar úszó Ferihegyen is meglépett a sajtó elől
@Peller Anikó: kedves Anikó ! Vegyük sorjában: kiscsibe ? Ez én lennék ? Hm. A jómodor számodra eszerint ismeretlen . Nálunk ki bűnhódik ennek triliószorosáért ? Ez azt sugallja ha más öl, lop,csal, hazudik nekem is lehet ! Eleink, más szóval elődeink igen azok bújkálnak-a föld alatt, pedig nekik nem kötelességük nyilatkozni !!! Az úszónak sem, csak tisztesség okán érdemes, még ha nem kellemes is. Mert így csak erősíti a gyanút,, hogy nagyon nem valót tett. A bujkálás beismerés ! Végül akár tanult, akár nem latint, most megtanuhatja az örök érvényű mondást:: when in Rome, do es the romans do. Azaz Ha Rómában vagy viselkedj úgy ahogy a rómaiak.
A szexuális zaklatással vádolt magyar úszó Ferihegyen is meglépett a sajtó elől
Nagy baj van a moráljával, többszörösen is, mert ilyet kultúr ember saját társaságában sem csinál, főleg nem idegenben, ahol egy országot képvisel, vendégként, nem rúg be, sem otthon, sem másutt, nem szépíti a szépithetetlent. Továbbá ami megtörtént az a minimum, hogy vállalja, és nem gyerekesen bújkálgat. Röviden szégyent hozott a hazájára egy sportoló, aki a jövő sportolóknak kellene példakép lenni. Nagyon elszállt vele a ló, és látszólag nem volt aki figyelmeztesse, ez is egy nagy baj!. Én örökre eltiltanám.
Demcsák végre megmutatta a férjét
@qxy: hát én csak Csák Mátét ismerem, azt is hallásból, állítólag ő sem volt akárki.
Demcsák végre megmutatta a férjét
@Clavigo: én máris jobban érzem magam! Eddig halálra izgultam magam, hogy sikerül-e férjet találnia. Remélem megtalálta a zsák a foltját, és boldogan élnek, míg el nem válnak, aztán újra lehet izgulni.
Demcsák végre megmutatta a férjét
@qxy: na látod, ez kell a magyarnak, nemcsak a migráncsozás. Mostantól még jobbra fordul a sorunk !!!
Demcsák végre megmutatta a férjét
Ki az a Demcsák, vagy nemcsák ?? Én egyszer azt hallottam róla, hogy részegen vezetett, és elkapták. Úristen hány ilyenről lehetne írni, ..
Kedden dönt a parlament a parlament arról, hogy hogy megfosszák-e Handó Tündét az elnöki címétől
@simmering73: nem munka, mert a munka után fizetés jár ! Ezek meg nem dolgoznak, ezért tiszteletdíjat kapnak, nem is keveset, amit mi fizetünk, de a mértékét ők határozzák meg. Ez az illiberålis demokrácia.
Ezt gondolja Karácsony Gergely új riválisáról, Kálmán Olgáról
@Eriksson: bár ne tenné. Egy biztos a nagy magyar ugaron amerre a szem ellát, nincs szóbajöhető alternatíva, így lassan, de biztosan süllyedünk..
Ezt gondolja Karácsony Gergely új riválisáról, Kálmán Olgáról
@Eriksson: mert ilyen alapvetően az emberi természet. És ezért ocsmány dolog a politika, mert ezt használja ki.
Lopakodó budapesti olimpia – Hiába vonták vissza a pályázatot, sorra épülnek a létesítmények
@RonaGyuri: na meg Megvárnám, akár féllábon állva azt a magyar üzletembert, aki magyarországi olimpia megsegítésére fog sietni, felajánlva szorgos munkával szerzett vagyonát. Ilyen mifelénk régóta volt.
Lopakodó budapesti olimpia – Hiába vonták vissza a pályázatot, sorra épülnek a létesítmények
@RonaGyuri: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Orbán nem az, aki csak ugy feladja Önös fixa ideait. Ha direkben nem megy, megy az egy kicsit kacskaringosan , és nem kötjük a jöttmentek orrára mi a cél. Nem a tiszta lapokkal játszók bajnoka. Eközben világos, hogy működhet a lenyúlására, és a korrupció, a megszokott módon (meghirdetjük, sajátos, egyénre szabott feltételekkel, aztán "menet" közben ilyen - olyan indokkal kúszik felfelé a költség (vö vizes vb), amikor minden kész, ártatlan gyermeki arccal kijelentjük,hogy jöhet az olimpia,nem fog az semmibe kerülni, ömleni fog a (senki által nem ellenőrizhető) bevétel, ami hej de felvirágoztatja az országot. A szerencsétlen, tudatlan tömeg meg ezt még be is veszi.
Tízezer forinttal több nyugdíjprémium járna
@RonaGyuri: köszönöm a helyreigazítást. Azt hiszem vissza fogom kérni az iskola pénzt. Egyébként utána néztem a dolognak az urbanlegens.hu portálon, ahol hosszas értekezés volt erről olvasható , és az értekezés írója nálam nagyobb tudású történészekre hivatkozva summa summarum arra a feltételezesre jut, hogy a mondás Maistre-től származik. Véleményem szerint akárki mondta, sok igazság van benne.
Tízezer forinttal több nyugdíjprémium járna
@RonaGyuri: ki van ez számolva, annak a több százezer pár tízezret kapó nyugdíjasnak ez nagy ajándék, különösen, ha azzal riogatják, hogyha a mirgránsok idejönnek ( ami eszük ágában sincs), akkor el kell azokat tartani, és lehetséges, hogy nem marad pénz a nyugdijra. És ma ez a többség, ezért ezeket célozza meg a fidesz. A többi, szerencsésebb helyzetben lévőknek a havi 800 Ft észrevehetetlen. A nyugdíjak vásárló erejét megőrizzük blabla jólhangzó féligazság, mert lehet, hogy az erő megmarad, de a rohamléptekkel növekvő drágulást nem ellensúlyozza.
Tízezer forinttal több nyugdíjprémium járna
Mit lehet várni egy becstelen, sunyi elvtelenül hazudozó rezsimtől. Megintegyszer Széchenyinek van igaza :minden nemzetnek olyan kormánya van, ami őt megérdemel.
Nekünk egy jó ideje csak ilyen kormányok jutottak...