Zeta

Bevonult a börtönbe az MNV volt értékesítési igazgatója, Gyurcsány elkísérte
@Eladott Ország: jogos. Az elsők között stabilizálták PP- t, majd jöttek a törvenyek a szabadrabláshoz. Az egész rendszer tudatosan lett felépítve.
Bevonult a börtönbe az MNV volt értékesítési igazgatója, Gyurcsány elkísérte
Az ítélet az egész kormányról ad képet! Nekünk meg mutatja a jövőt!
Szavazatok a nyomorra.
Aláírásgyűjtés indult a korrupciós bűncselekmények elévülése ellen
@F_Viktor: jó csak kevés a 12 év
. Mire leváltják őket az elején elkövetettek már el évülnek! Inkább a kormányzás végétől számított 12 év. Úgy csak van valószínűsége a börtönnek.
Karib-térségben ragadt magyarok: a Külügyminisztérium közölte, nem utazási iroda
Nem utazási iroda!
Nem , nem az, de nem is automata. Mi van a Magyar kereskedő hazakkal? Mert ami pénzt eddig beleraktak, azt automatikusan elverte. Milliárdikról van szó! A 2012 es indulasa óta 9, kilenc, mrd forintot költöttekrá. Hozam 2.8 mrd forint. Ez 2016 os adat. Ebban van minden , meg alma is , ami a first ladyhez kapcsolódik. Múlt évben , meg 5 mrd t fektettek be a kereskedőházba, ami eddig csak veszteséget termelt. Van Törökországban is , havi 70 milláért.
Ja , ez is az adófizetők pénze , csak nem max 2 millió, hanem milliárdok.
Azaz van penz az "utazási irodánál", !!
Pintér Attila a Barcelonához hasonlította a csapatát
Még alapja sincs hozzá!:
Szereti a túlzásokat, devez már nem elrugaszkodott, ez inkább fogyatékra vall.a tudásnak arra szintjére jutott , mimor már nem tudja mit beszél!
Karib-térségben ragadt magyarok: a Külügyminisztérium közölte, nem utazási iroda
Az adófizetők pénze most számít! Mikor értelmetlen, de a vezér számára fontos dolgokat ksll finanszírozni , akkor nem számítanak az adófizetők! Nem sorolom, mert ilyet mindenki tud.
Onkológiai gyógyszerek: a betegek egy része nagyon rosszul járhat a vaklicittel
@Zeta: 24 évesen átestem rajta tehát tudom mit jelent az embernek a remény, a félelem, a legyőzöm, a vesztésre állok. Tudom mit jelentenek a társak örömei, bánatai. A mások szemében a szánako zás. Várni a segítségre. Ezzel az imtézkedéssel a beteg lelki erejét taszítják le a Taigetoszról!
Indulatokat gerjesztett Sepsiszentgyörgyön a román csapatok bevonulásának ünnepe
A bevonulást, melyet egy olyan dicsőséges árulás előzött meg a románok részéről, azt kell megünnepelni. A büszke hátbatámadást?
Négy év börtönt kapott Monok korábbi polgármestere
Szükség lesz rá a választásokkor.
A körzetében szépen osztotta meg az ellenzéket. Azt most is el kellesz valakiknek végezni!
Jó pénzért! Mennyit is tett ell minden kontroll nélkül?
Kocsis Máté kiakadt, mert a kormány nem kérdezte meg egy fontos ügyről
Aztán, ha még is érvényes lesz a pályázat. Kivágják a fákat.
Rá jön, hogy őt is le
Onkológiai gyógyszerek: a betegek egy része nagyon rosszul járhat a vaklicittel
@Nessy: ha valaki politikai hisztivel vádol, az próbálja a ti szrepeteket átélni. Nem fog menni! Ebben benne kell lenni, érezni kell minden percben ezt a lemondást az efészségügyi szervek részéről. Mikor kérdezel, és az a válasz , dolgzunk , várjon a sorára- hallgatnak 2 hóbapja! Közben Te tudod , hogy ott bent valami dolgozik ellened , ott belül. Pedig az igazi "munkát " az odázás végzi! Hol van itt az előzzük meg, menjünk el időben, a nehanyagoljuk ķérdésre a válasz. Holvannak a felesküdött orvosok, akik nap mint nap tiltakoznak az embertelen megoldás ellen?
Palkovics: nálunk van a legkevesebb diplomás munkanélküli
A megállapítás helyes csak az érvelés nem.
Ők a legmobilabbak.
De tudok olyaz nem eggyet aki segédmunkásként dolgozik!
Nekik is van munkájuk, csak éppen semmi közük nincs tanult szakmályukhoz.
Túl nagy műlábat kapott, lakása foglya lett József
@papa.49: igen . Orbán középhatalomként, Kövér eü vilagszinvonalúkent jellemezte az országot. Balog rágalomnak minősített mindent , na itt az eredménye. Csak céloztam rá , higy mennyire nem számítanak az emberek. Azt már hozzá sem teszem, hogy 74 éves, az akor , mikor már lassan nem iskell komolyabban figlalkozni a gyógyításával. A 75 éven felüliek onkológiai ellátása! Ez a kor minfenkire vonatkozik, akinek nincsenek anyagi lehetőségei!
Egy meghökkentő statisztika szerint nem is olyan rossz Magyarországon nyugdíjasnak lenni
Az igen! Átlag nyugdíjasok vajon mit szólnak hozzá? Tudnak róla, hogy nem akarnak ilyen szarul élni?!
Túl nagy műlábat kapott, lakása foglya lett József
@papa.49: mint középhatalom, ahol az egészségűgy világszinvonalú, ez az egész ügy csak rémhírterjesztés. Soros által pénzelt ballibcsik részéről!
Tehát; mindenki hazudik, aki a kormányt kritizálja!
Ezzel a feljelentéssel húznák le Bienerth Gusztávot a mélybe
Akis hamis, a hatalom tamogatása mellett , az arnyékban megpróbált jogtalan haszonra szert tenni! Hamar belebukott. De mi van a fényességes szövetségikapitányunkkal? Hamar atvette a tempót!!!
Szijjártó Péter megint hülye
@Mirabilis: írtam, hogy drága vezetőnk nem gondolja át, hogy mit tesz. Azzal is tisztában vagyok, hogy az a pénz , amit rájuk költ sok, nagyon sok. Hogy erre itthon is szükség lenne, mert az ottani gazdaság problémáit nem a mi pénzünkből kellene megoldani, akkor , mikor itt is problémák vannak a megélhetéssel. Tudom ez a szint már túljutott a realitás határain. Sőt , tudok olyan személyes példát, ahol csak azért vette fel az anyai ágon járó magyarságot , mert abból haszna van. Az ilyenek biztos nem az identitásuk miatt lesznek magyarok . Nyerészkedők , akár az ukrán nyugdíjasok. Ez Erdélyben volt, Nagyváradon. Ezért O. Viktor es Semjén a felelős, mert minden feltétel nélkül osztja a magyarságot és a pénzünket. A székelyek , a vajdaságiak ennek a ket embernek a szélhámosságának az áldozatai, ahogy mi is.
Szijjártó Péter megint hülye
@Mirabilis: megőrizték a magyarságukat , segiteni kell őket. Az hogy a vezetőik, vezetőink nem gondoltak rá, mikor lobbiztak az ukránok vihum mentességéért az nem az ő hibájuk. De nem is néhány emberről van szó! Tudjon ukránul , mert ott él, de ne kelljen elfeledni a magyarságát!
Orbán: nem engedem, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák
Akkor a jövedelempótló migránsokat kötvenyestől , sajátzsebből , haza lehet küldeni. Mennyi is a létszámuk szazalékban nézve? 5.1%! Mennyi volt?- 3.2 % körül! Hogy van ez , mióta a fidesz van nőt a számuk? Igen!
Lázár: Retorzíóra számíthat Ukrajna a nyelvtörvény miatt
Hogy ebből milyen kemény retorzió fog melldöngetve kibújni? Ha életbe léptetjük a vizumkényszert, azzal megint az unió döntéseit szabotáljuk. A vizummentességet az uniótól kapták az unió területére. Nem tőlünk, csak Magyarországra. Mi lobbiztunk értük a magyarok jobb helyzetéért- azaz O. Viktor-
reménykedett még az új munkaerő megjelenésében. Hat abból is kevedebben jöttek a vártnál. Nyugdíjasból többen, talán most már jobban odafigyelnek majd arra is. Egy szó, mint száz , megszivatták rendesen a Nsgy Gondolkodót.
A román miniszterelnök szerint országa hibázott, hétfőn kezdődhet a tanítás a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumban
Félő hamarosan megtalálják a románok a módját az iskola bezárásának. Egyenlőre csak önállóan nem működhet.
Megszüntették az eljárást Kis Grófo ellen
Vajon ki győzte meg a feljelentőket, hogy töröljenek mindent? Talán egy hírtelen előrántott fegyver? Pedig , de szépen enekelne bent is.
Már csak az elnökön múlik, hogy véget érjen a magyar nyelvű oktatás Kárpátalján
Hát ez is összejött. A nagy támogatás, harcos kiállás az ukrán vizummentességért. A hála megadatott, még Porosenkoaláirására kell várni. Ő pedig a híradások szerint örömmel üdvözölte a parlament döntését. Meg kellene oldani a helyben maradásukat, támogatásukat, de ehhez kellene a másik fél beleegyezése, támogatása.
MTI: Orbán a pervesztésre hivatkozva jelenti be az EU-ból való kilépést
Mikor azt mondta, " az eu n kívül is van élet " , mar akkor is meg volt a terv, csak ez a néhány , lenyúlt milliátd még kellett hozzá!