EBBEN A "KEZD FELNYÍLNI AZ EMBEREK SZEME. " DOLOGBAN VAN RÁCIÓ Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2024 rendezvényre küldött videóüzenetében arról beszélt, hogy mi, konzervatívok mindennap azért harcolunk, hogy megőrizzük a kultúrát, a szuverenitást és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit. Azt hiszem, ennyi elég is egy woke-ideológiától átmosott agyú globalista libernyáknak, hogy kiverje a víz, és tudatmódosító szerei után kapkodva elkezdjen a világvégéről delirálni.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
@RonaGyuri: egy 14 évig a NER kemény magjához tartozó fickót emeltek az erkölcsi piedesztáljukra a megkergült libsik

és észre se veszik, hogy mekkora önellentmondásban vannak
RonaGyuri
KEZD FELNYÍLNI AZ EMBEREK SZEME???
Gajdics az Ittóka: „Libernyákok rémálma - Szerte a világban, hogy KEZD FELNYÍLNI AZ EMBEREK SZEME.

Ma reggel ez már a második cikk amiben ez a kifejezés szerepel. Nagyon eltérő contextusban. Míg az egyik az egész világról delirál, a másik egy hazai tisztánlátásban reménykedik.
Az igazi különbség azonban az apropó:
Gajdics-nál ez Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2024 rendezvényre küldött videóüzenetében állítólag elhangzottak következménye.
Míg Rónay abban reménykedik, hogy: mind többen látnak át a szitán, a kegyelmi ügy óta sokan visszanyerték látásukat! =))
Géza
Már régóta tudjuk, hogy a liberális, kommunista horda az identitásukra, a javainkra, a családunkra és az életünkre támad. Agresszív, gyilkos, kirekesztő egy eszme, amivel soha nem lehet békét kötni, csak kiirtani, elsöpörni és kíméletlenül leleplezni minden hazugságát!
Magyarország a magyaroké!
KisTehen
@RonaGyuri: épp ellenkezőleg, gyurka ... sokakat most köti be a szemét ner péter
KisTehen
@RonaGyuri: egy 14 évig a NER kemény magjához tartozó fickót emeltek az erkölcsi piedesztáljukra a megkergült libsik

és észre se veszik, hogy mekkora önellentmondásban vannak
Horizont
@Géza: 7:38
Ennyi baromságot összehordani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.