adrenalink

Amerikában kezdene új életet Majka és családja
@csetere: Engem sem érdekel a magánélete, de becsülöm benne, hogy nem lett drogos, bűnöző, mint sok "sorstársa"...
Kiakadtak a szülők: elsősöknek magyaráz "apa fütyijéről" a felvilágosító-kifestőkönyv
Úgy érzem kezdek agyilag leépülni, egyre többmindent nem értek! Most éppen az nem világos, hogy egy nemzeti dohánybolt korhatáros, 18 év alatt nem láthat a kölök cigarettát, de 6 éves kora felett nem csak nézheti, de ki is színezheti a felnőttek kamatyolását...
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: Én nem forgatom ki a szavaidat, mert nem is értem! Független szakértői kormányról írsz, amibe jobb és baloldali szakemberek egyaránt beletartoznak, de Csaba László azért nem független, mert a jobboldalnak adott tanácsot /amit vagy megfogadtak, vagy nem/. Kérdezem: kitől, mitől független vakaki?
Csaba Lászlóval kapcsolatos "logikádat" követve, nem szakérthetne pl. Ángyán prof. elismert agrár szakember, mert fityiszes képviselő/államtitkár volt.
Segíts, hogy értselek!
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: Nem értem! Csaba László nem független, mert a fityisznek szakértett, de teszem fel jön egy baloldali kormány, aki annak szakért az viszont független...
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: 08:07-re Valahol olvastam, hogy a Kossuth utcai Debreceni Művelődési Házban volt a tegnapi szeánsz. A kép alapján ez nem színházterem. De szétnéztem a Neten, és a belvárosban találtam 368 fős Víg Kamaraszínházat, négyzetméter nem volt, de lehet, hogy erre gondoltál. Ezen kívül van még Kölcsey Központ 788 székkel, de 1180-ra bővíthető. Nyáron ott van még a Nagyerdei Szabadtéri Színpad. Szóval nem kell aggódni a debreceniek kulturális lehetősége miatt.
"Szakértői kormány hatalom nélkül" Ez mi lenne? Egy magára valamit is adó szakember a hitelessége megtartása érdekében igyekszik távol tartani magát a politikától. A politikusokból álló kormány úgyis azt szavazza meg, amit az érdekük diktál. Láttam egy interjút Csaba László közgazdásszal, szinte megkönnyebbült, amikor másfél év után megszünt orbán gazdasági tanácsadójának lenni.
Szombaton voltam annyira mazopista, hogy meghallgattam Gyurcsány tisztújításkor elmondott beszédét. Ilyeneket mondott, ne hagyjátok,hogy elvegyék gyerekeitek, tanuláshoz való jogát, a jóminőségű eü ellátáshoz való jogotokat, tisztességes nyugdíjat bla bla bla. Csak arról nem beszélt, pedig nagyon kagylóztam, hogy mindezt hogy kívánja megvalósítani...
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: 07:22-re Ja, és még csak annyit, hogy a jelenlegi felhozatalból, lehet, hogy nem találnék jobb miniszterelnök jelöltet, de rosszabbat se...!!!
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: 07:22-re Nincs Gyurcsány -fóbiám, bár kétségtelen, nem a szívem csücske.
Debrecennek van pl. stadionja, sportcsarnoka, Lovardája /Kulturális és Konferencia Központ/ stb, ha akkora a tömegigény biztos megoldható lett volna.
Ami meg a 210 négyzetméteres színháztermet illeti, biztos hallottál róla, hogy vannak úgynevezett kamarajátékok. Nagy volumenü előadásokra ott van a Csokonai Színház...
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@karma1: 05:14-re "több száz érdeklődő" egy 204 ezer fős városban még a parlamentbe jutáshoz is nagyon karcsú, hátmég kormányváltáshoz! Mi lesz egy 10-20 ezer fős településen? Kihelyezett Mókus örs gyűlés?
Ha több ezren tolongtak volna, van annyira tökös legény, hogy kerít egy sámlit/széket (van aki 50 nyálcsorgató vénasszony kedvéért megtette), meg egy bömbit, és Isten szabad ege alatt hirdeti igéit...
Amerikai szenátor: Trump hamarosan önként távozhat a hatalomból
Csak orbán látogatását várja még meg! Szerencsétlen mióta szeretne bejutni a Fehér Házba:-))
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@adrenalink: "jelenthetjelenthet" csak a visszhangosítás miatt:-)))
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
"...akár tizenharmadik, vagy tizennegyedik havi nyugdíjat is jelenthetjelenthet" APA, KEZDŐDIK...!
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
Csak nehogy a rajtkő is kilyukadjon, mert akkor az lesz a Maradj talpon 2.0...:-(
Nézze meg, hogyan ölelik Orbánt keblükre salgótarjáni hívei - Galéria
Ezek a vénasszonyok biztos annak reményében mentek oda, hogy alaposan végigtaperolják őket az izmos fiatalemberek, őistensége nyugalmát megzavaró eszközök után kutatva...:-)
Salgótarján szereti Orbánt, Orbán szereti Salgótarjánt!
"vi-tor, vik-tor" zúgta a félszáz /így többnek tűnik/ Bözsi utalvánnyal megvesztegetett nyugdíjas tömeg...
Lengyel bíró vezeti a portugál-magyart
@namihami: Jössz itt nekem az "én időmben"-nel. A Te idődben az is igaz volt, hogy "...nagy pénz, nagy foci", és mi lett belőle mára? Elég csak a felcsúti csapatra gondolni...
Amerikában kezdene új életet Majka és családja
Lehet Majkát fikázni, de ő legalább jól hasznosította a VV-ben szerzett ismerettségét. Míg a lányok többsége visszament a "szakmába", a fiúk közül volt aki a börtönből kijövet került a műsorba, volt aki utána lett börtön lakó, addig Majka normális életet teremtett magának.
Mint műsorvezető semmivel sem rosszabb a hasoló tiposú műsorok vezetőinél.
Miért gond, hogy Amerikába szeretne költözni? Trutykó is kimenekítette a családját Amerikába. Egy másik /nem jut eszembe a neve/ a német médiában szeretné felépíteni magát.
A zenéje meg olyan, amilyen. Nem szeretheti mindenki Korda Gyuri bácsit.
Gyurcsány magát ütötte ki Botka helyett
Szvsz ez egy gusztustalan beszólás volt! Lázár szerint mindenki annyit ér, amennyije van. Az én szememben Gyurcsány semmivel nem ér többet Botkánál, jelenleg ő is csak egy politikus...!
Vizes vb 2017: Elindították a visszaszámláló órát
@wagabund: 14:21-re Nem kéne! Ennyi mellényúlás /kamu uszoda terv, elszállt költségek, kifelejtett óriás ugrótorony, és ami még később fog kiderülni/ legalább ez működjön...
Vizes vb 2017: Elindították a visszaszámláló órát
Visszaszámlálás indul 117 nap 11 óra 7 perc és 17 másodperckor. Ezen logika szerint a 11 óra kilóg a sorból! Vagy 7, vagy 17 órakor kellett volna indítani azt a fránya órát...:-)
A Fidesz az MSZP-n keresi az egy éve eltűnt zuglói képviselőjüket
@Rózsika Hatházi: Az XIX. század óta sok változás történt az élővilágban. Pl. az őshonos magyar birkafajták mellett megjelent az új, fideszbirka populáció. Mára már az agyrágó bogaraknak is klf. mutációi léteznek...:-)))
A Fidesz az MSZP-n keresi az egy éve eltűnt zuglói képviselőjüket
@bencemacska: 13:13-ra Egy-két kóbor agysejte csak maradhatott amivel ezeket a baromságokat kitalálja...
A Fidesz az MSZP-n keresi az egy éve eltűnt zuglói képviselőjüket
Na, ennek a hájtömegnek a fejében is 5. sebességbe kapcsolt az agyrágó bogár...!
Orbán Viktor gyerekeknek tartott rendkívüli kormányülést
Vajon kik ezek a gyerkőcök, milyen szempontok szerint lettek kiválasztva /vannak elképzeléseim/? Azért az fejlődés, hogy lányok is vannak a csipet csapatban...
Kasszás Erzsi lesajnálja a folyton diétázó nőket
Ez a fej emberi? Ha kitenném egy gyerkőc elé a képet az asztalra, merőkanállal tömné magába az utált répafőzeléket, és még a tányért is kinyalná, csakhogy minél hamarabb szabaduljon a látványtól...!:-)