adrenalink

Deutsch Tamás nagypapa lett – fotó
@TASzSz: A keleti nyitogatás szellemében:
- не стоит благодарности
- Rica ederim /törökül/
:-)))
Deutsch Tamás nagypapa lett – fotó
@TASzSz: 14:29-re 1989-ben nősült először Fesszel Krisztinával, aki a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott, majd banki pénzügyi előadóként dolgozott. Első házasságából három gyermeke született, Dávid (1989), Bence (1992) és Fruzsina (2002) /wikipédia /
Az új gyülekezési törvény miatt nem tüntethetnek Gyurcsányék Erdogan és Orbán ellen
Legalább nem fognak beégni:-) Ha Orbán megdöntése csak pár száz embert mozgatott meg, akkor pont Erdogán vinné utcára a hívőket? Mikor látja már be Gyurcsány, hogy nem tud tömegeket megmozgatni...
A határon túliakkal együtt kétezer óvodát újít fel, illetve épít a kormány
@karma1: Nekem nincs abakuszom, de akárhogy is számolom, ha 100 milliót elosztok 2 ezer ovival, akkor 50 millió Ft/óvoda jön ki:-)
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: 08:40-re Nem a tanárok sara, hanem a kinevezőé, hogy már megint "mi kutyánk kölyke" került egy intézmény élére /Sunyiné barátnéja/. Előzőleg már 9 tanár dobbantott, most 12, azért ez normális embernek jelez valamit. Nem biztos, hogy ők mennek szembe a forgalommal...
https://24.hu/belfold/2018/03/29/budai-nagy-a...
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: Te nem bírod felfogni, hogy nem kinevezem a főnökömet, hanem olyan m. helyet választok, ahol a főnökkel együtt tudok dolgozni. Ha még mindig nem érted meg, sajnállak, többet nem tudok segíteni szellemi épülésedben:-)
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus
@Mirabilis: 20:16-ra Úgy hirdette Feritek, "addig tüntetünk,amíg a kormány el nem tűnik".:-)))Nincs naptára? Ember! Ősz van, hideg, esős időszak jön! A tüntetés még jóidőben is érdeklődés hiányában elmaradt /az a 3-4 száz nyugdíjastól nem fogja Orbán összecsinálni magát/. A többi párt sem mozdult rá a kezdeményezésére, főleg, hogy senkivel sem egyeztetett a bejelentés előtt, így elkotródik vidékre, bár boritékolom, ott sem lesz nagy tömeg már csak ha az időjárás előttrejelzést nézem...
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: 13:04-re Nem beszélek mellé! Persze, hogy mindenki megválaszthatja a munkahelyét, de itt most konkrétan a tanárokáról beszélünk.
Mivel nem egy, hanem 12 tanárról van szó, gyanítható, hogy a kinevező követett el hibát. És ki fogja megszívni? A diák, mert ebben a tanárinséges időben két kézzel kapnak egy jó szaktanár után /feltételezem, nem a selejtje mondott fel/.
Egyébként nagy tévedésben élsz, bárki megválaszthatja a főnökét, én is egy bunkó miatt váltottam m. helyet.:-)
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: Tulajdonképpen nem! :-) Ha utálattal megyek be dolgozni, az kihat a teljesítményemre is. A pedagógusi pálya már önmagában is stresszes /ha szívvel-lélekkel csinálja a tanár/, hát még ha egy nem kívánt személy a főnök. És, ha megteheti egy tanár, hogy olyan munkahelyet válasszon, ahova szívesen jár dolgozni, akkor igenis tegye meg! A tanár csak diákot nem választhat!
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: Én is, de ehhez szerintem elengedhetetlen egy jó munkahelye légkör.
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
@Shikari: @Shikari: 12:09-re A fenntartó felé csak nyalni kell, de a tantestülettel együtt kell dolgozni! Én is váltottam már munkahelyet a főnök miatt.
Szőke Zoltán (Fidesz-KDNP) nyerte a polgármester-választást Tiszavasváriban
@csipetke: Ha nem 4 független jelölt küzd fityiszessel, nem valószínű, hogy győzött volna...
Közpénzből építenek fizetős magániskolát Debrecenben
@papa.49: 09:53-ra Amikor az ellenzék volt hatalmon Debrecen akkor is simán megszavazta Kósát polgármesternek...
Hódi Pamela megmutatta a világnak új pasiját
Ennek az ügyeletes amorózónak is rossz szabású nadrágja van, vagy mi az a nagy csomag ott középen, mert, hogy nem a farka, az tuti... :-))
Lejtmenetben Mészáros Lőrinc lapjai
@papa.49: Mórickának valószínű dolgot kell mondani az iskolában:
- A nagymama újságpapírral a kezében ment s WC-re.
- Na de Móricka! Mi ebben a valószínű?
- Hát az, hogy valószínű szarni ment, mert olvasni nem tud.