Egyre jobban veszélyezteti a klímaválság a gazdasági jólétet: a globális felmelegedés miatt nagy bevételkieséstől kell tartani, különösen Európában – mutat rá egy friss, potsdami tanulmány. Nem csak a geopolitikai feszültségek, az energiaválság vagy az infláció, hanem az éghajlatváltozás is egyre inkább fenyegeti a globális gazdaságot, amely összességében ötödével zsugorodhat az évszázad közepére – mutat rá egy friss tanulmány, összegezve a szélsőséges időjárás eddig tapasztalt gazdasági hatásait. Ez alapján megállapították: leginkább Európában csökkenhet a jólét az elkövetkező időszakban.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még azt is gondolhatnánk, hogy tényleg vannak látoki képességez,

ha nem tudnánk, hogy egy tudatlan, tájékozatlan és műveletlen paraszt-suttyó zagyválásáról van szó

Az elmúlt napokban ismét előkerültek Őfenesége 2030-as jövendölései, sőt egyes pribékjei még rá is licitálnak az egyéként is minden valós lapot nélkülöző zagyvaságokra. Olyannyira, hogy a legtöbb „mutató” vonatkozásában, ha az említett országok és csoportok mai színvonalának 30-ra való elérése is erősen kétséges reménykedés.
Nos a derék economX.hu „Oda a jólét Európában, fogalmunk sincs, mi várhat ránk” cikke „reménykeltően” hangzik:
egyfelől; szerintük az mocsok Nyugat nem csak nem fejlődik, de visszafejlődik,
nem is beszélve arról, hogy ebben a retardációban, annak mértékében, igen nagy esélyünk van az élvonalra! =))
Géza
A zsidó bankárok, spekulánsok és befektetők nem harácsoltak még össze elég vagyont, hogy az egész világot a kezükbe tartsák! Kell még nekik, ami a miénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.