amaramaistanna

Rákapcsol a Momentum, egy hét múlva újabb népszavazásra gyűjtik a szignókat
Mivel az EU így is -úgy is elkaszálja a törvényt, kell egy kis segítség a Fidesz - nek, hogy ki tudjon hátrálni, hasonlóan az Olimpiához. Mindezt feltehetően volt mdf-es gazdagok és ki tudja még kinek a finanszírozásával.Hamar kilógott a lóláb a Momentum-ból, hogy a jobbikos és volt fideszes jelöltjeikről már ne is beszéljünk...
Meghozták a döntést a Fradi-Debrecen balhé ügyében
Úgy látom, hogy az FTC szurkolói egyértelműen bebizonyították, hogy ha stadionokot építenek,akkor bizony kórházak fejlesztésére is szükség van.
Szinte minden Momentum-matricát eltüntettek, és a plakátokat is bőszen tépkedik
Ahogy ránézek a plakátra, azonnal a Fidesz Soros elleni plakátja ugrik be. Micsoda manipuláció! Ezzel is a Fideszt támogatják. Jobb is, ha letépik ezeket a plakátokat.
Bojár Gábor csalódott a Momentumban
Én az Együttre szavazok. Ajánlom figyelmetekbe a programjukat.
Nem száll be az összefogásba a Momentum, egyedül indulnak a választáson
@3dwhite: Az ellenzék segítségével, amit a sajátjukként kommunikáltak, tehát még inkorrektek is.Azóta is ebből élnek, meg a két ex MDF-tag anyagi támogatásából...
Nem száll be az összefogásba a Momentum, egyedül indulnak a választáson
A Momentum elmehet a fenébe, öntelt nyikhaj társaság... A volt MDF-es támogatóik feltehetően "hatottak" a sajtóra és azok egy része nyomja róluk a semmit...
Balog Zoltán személyesen beszélgetne el az ukrán oktatási miniszterrel
Gondolom, hogy dúdolgatna vele egyet, a fogantatás pillanatában...de nem lesz partner hozzá...
Gulyás Márton pert nyert a magánéletében vájkáló Origóval és Riposttal szemben
@reagens: Sokan figyelünk rá. Nem véletlen, hogy ocsmány hazug kommunikációval üldözik.
Gombos Edináék otthonát is fenyegeti a hurrikán, mégsem menekülnek
@karma1: Micsoda reagálást vált ki egyesekből...A barátaikat tájékoztatták, sokan tettek így.Nincs benne semmi kivetnivaló, legfeljebb abban, hogy az "újságírók" nem hagyják őket nyugodtan élni.
Gombos Edináék otthonát is fenyegeti a hurrikán, mégsem menekülnek
@volvós: Sok magyar tett így.Vannak biztonságos épületek is. Másrészt a saját Facebook oldalukon azt írnak amit akarnak. Gombos Edina sosem volt egy rossz értelemben vett celeb.
Elhunyt Gyenes Magda színésznő
Szerepeiben nem láttam, de olvastam róla. Nyugodjék békében!
Merkel: Erdogan ne szóljon bele a német választásokba
@quadrocopter: Németországban a több mint 10 éve állampolgár lakosok 31 %-a bevándorlóktól származik. Nincs náluk ezzel gond.
Merkel: Erdogan ne szóljon bele a német választásokba
Ezért is kedvelem, tisztelem Merkelt:
"még a török elnöknek sem engedjük meg, hogy beleszóljon a választásba, és megmondja, hogy kire szavazzanak a német állampolgárok, hiszen származásától függetlenül mindenki szabad választójoggal rendelkezik – hangsúlyozta Merkel."
Rétvári: 40-50 százalékkal nőttek a pedagógusbérek
...erről az érintettek miért nem tudnak, miért nem tapsztalják...
A 91 éves Repülős Gizi ismét akcióba lépett
... nem értem, ez az idős asszony bizonyítottan a kleptománia betegségben szenved... miért nem viszik egy közösségbe - egyház által üzemeltetett szociális otthonba - , ahol élhetne, az ellopott dolgokat meg vissza-vissza adnák a gondozók..., bár amilyen leleményes, lehet,onnan is megszökne...
A munka, család és biztonság a fő témája a CDU kampányplakátjainak
@Peller Anikó: Fogalmad sincs arról melyek k a valós folyamatok Európában. Nem tudom, hogy kiknek trollkodsz, de azért ez is megkívánna némi tájékozottsági szintet. De! Ahogy látom más kommentjeidnél is, te bizony minden szempontból nívón aluli vagy, konvergálsz a zérus és jóindulatú leszek a mínusz egy között.
A munka, család és biztonság a fő témája a CDU kampányplakátjainak
Milyen érdekes, a kormányzó Merkelék kevesebbet költenek kampányra mint az ellenzéki szocialisták. Itt egyértelmű, hogy nincs kormánypárt- kampány államikincstári pénzen, mint Orbánék esetében akik a mi pénzünkből kampányolnak ellenünk.
Indexet meg 444-et csak agyilag és lelkileg sérültek olvasnak
"Hercegi eb vagyok magam, s kinek kutyája ön uram?" - a Walesi herceg kutyájának a nyakörvén szerepelt , a XVIII.sz.-ban.
Gyurcsány nem szól bele az MSZP belső vitáiba, de azért odaszúrt Botkának
@Equus: ez egy jellemtelen nímand és közben összefogásról beszél a dékás katonák meg kórusban üvöltik ugyanazt... számomra nem kérdéses Gyurcsány az igazi Orbán bérenc...
Amikor két éve menekültként a Keletinél aludt, nem rajongott a magyarokért a világbajnokság egyik úszója
Úgy vélem, hogy Yusra Mardini , csodálatos ember. Ha kell feláldozza a saját biztonságát, sorstársaiért, ha kell akkor, tud küzdeni a saját álmaiért is. Mennyi hasonló embert befogadhattunk volna, de ez nem fért bele orbánék hagymázas fejébe...
Orbán katonákat küldene Líbiába
@karma1: ... nem nyertem én semmit, kánikula van... :)
Orbán katonákat küldene Líbiába
@karma1: A kérdőíven, rajta van ...lehet őt is bejelölni...
Az MTI szerint máshogy történt a BKK rendszerének megpiszkálása
A BKK e - jegy rendszeréről: "...a rendszer nem működik, úgy tele van hézagokkal, mint Kósa Lajos gondolatmenete bármiről,..." - Haász János , Index. hu
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/07/21/...
Tusványos: Tőkés László az antiszemitizmushoz hasonlította a "hungarofóbiát"
Hogy tisztább legyen a kép: "Ildiko Lendvai - Tegnap, 15:48 -
Semjén Zsolt megemlékezett rólam a tusványosi nemzetpolitikai fórumon, ami megtisztelő..Mivel az az érzése (jogosan), hogy én másként vélekedem a határon túli magyar állampolgárok szavaztatásáról, imígyen szólt, persze csakis nemzetpolitikailag: "Lendvai Ildikó úgy kóvályog a magyar belpolitikában, mint vasorrú bába a mágneses viharban". Végre egy jó hír! Eszerint én legalább soha nem kerülhetek olyan helyzetbe, hogy azt kelljen mondanom: egy vasam sincs. Bezzeg mások, a puha orrukkal, szegényeknek mit össze kell lopkodniuk ugyanezért a jó érzésért!."
"Orbán elmélyítette a kelet-nyugati megosztottságot Európában" – írja a Financial Times
Orbánék szellemiségét egy vendég bejegyzéssel tudnám szemléltetni:
"Ceglédi Zoltán - július 20., 9:43 -
Végtére is: ha a Fidesz végre legyőzi Soros Györgyöt, Schiffer András a minimum öt év nem létező SZDSZ-t, Bayer Zsolt a pápát, a fideszes álsajtó a dekadens, szabados nyugati életstílust, Szikora Róbert az amerikai zenét, Kövér László a nem kormányvezérelt sajtót, Semjén Zsolt a liberalizmust (a kutyák agyonlövése után), akkor megoldódik egy csomó olyan probléma, ami ellen a Magyar Szocialista Munkáspárt küzdött még harminc évvel ezelőtt."