A honvédelmi miniszter a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának volt vendége. 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint a NATO vezetői felduzzadt, vízfejű alakok

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kiemelte: ugyan a hadsereg folyamatosan várja az érdeklődőket, de most azért indítottak egyéves országos kampányt, hogy ne csak a már a honvédség iránt érdeklődőket érjék el. A fiatalokat a hadseregbe hívják, de azt is be akarják mutatni, hogy a magyar haderő mennyit fejlődött az utóbbi években.

Emlékeztetett arra: minden NATO-haderő szembesül azzal, hogy "felduzzad, egyfajta vízfej alakul ki" a magasabb rendfokozatú beosztásokban. Mint mondta, a kormány lehetővé tette, hogy a 45 évüket betöltött, 25 éves szolgálati viszonnyal rendelkezők méltó módon, a honvédelmi szolgálati juttatással kiléphessenek a civil életbe, utat engedve a fiataloknak.

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mondja ezt egy kaszinótulajdonos, aki tán még katona sem volt meg élőben még sosem látott NATO vezetőt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
mondja ezt egy kaszinótulajdonos neki is csak a hatalom adott bársonyszéket , ennyi erővel ésszel be merném vállalni és a reprezentáción kivül simán megfelelnék. Ja nem orbánnak a beosztásnak.
namihami
Mert ez a jóságos és bölcs kormány ""lehetővé tette, hogy 45 évesen, 25 év után átmehessenek a civil életbe""!
Tessen már mondani, hogy 15-25 évvel a diploma megszerzése után, a civil pályán nulla gyakorlattal, de már 45 éves kora felett, mégis, ki a bánat fogja alkalmazni?!?!! Amit tud, az a honvédség fele szakirányú, a tudása-tanulása zöme arra irányult. És akkor jön a kaszinótábornok és közli vele, hogy:. ""Neked 46 évesen kinyílt a világ""! Persze, a félkarúrablók biztosabb hátteret adnak. Velük egy kissé napsugarasabbak a napok!
A többi pedig legyen a kirúgottak ügye, hisz nekik ""kitárult a nagybetűs ÉLET""---nem igaz?!?!?
Qqberci
Mondja ezt egy kaszinótulajdonos, aki tán még katona sem volt meg élőben még sosem látott NATO vezetőt...
Clavigo
a lófejű fegyvergyáros...akit 50 mrd- al kisegítettünk,,oszt mindjárt vettünk is 12 kiképző repgépet... Oszt utána kineveztük hadügyminiszternek..Így kell ezt csinálni..
jáger laszló
SZBK-nak tényleg elmentek otthonról!!
Már a NATO-ban is rendet csinálna
Leépítené a vízfejet!!!??
Szóljanak m neki,hogy Kristóf nyugodjál már 1 kicsit + és maradj csendben!!!
Téged senki
nem kérdezett + a vízfej témában!!!, Fölöslegesen exponálod magad!! Csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Ez a bohóckirály kinek rontja tovább a levegőt ? Mert ő el fog tűnni, mi meg évekig dolgozhatunk a renoménkon. Ha a NATO vízfejű, mi a fenét mond ez a kritikátlan szarházi a magyar kormányról és az államtitkárok, miniszteri megbízottak siserehadáról ? A magyar akku és fegyvergyártásról ...
leszholnapis
aztán ne csodálkozz ha hasonlo véleményt irnak rolad...aztán megint "báncsák" a magyart!!
csak úgy....
ezek az utóbbi idökben csak a fagyos kutyaszarral nem kötözködtek! látszik,hogy egy örült vezeti az országot és ezeknek a pofátlan,bunkó pöcsöknek szabadkezet adott, majd az lesz az izgalmas,hogy kinél és hol csattan elöször a pofon...
Nessy
Hamar átvette a fidesz tempót! Mindenki hülye, senki nem ért semmihez, mindent és mindenkit meg kell reformálni, amely szerepre természetesen a kormányunk készen áll, miután más erre képtelen lenne! Jó lenne, ha felkeresné háziorvosát, pszichiáterét!
csak úgy....
@Maccska: te halgass, ez is miattad van :Továbbra sem törlik el a majomhimlő miatt kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetet
jáger laszló
SZBK interjú+újítjuk a NATO-t!!
Kicsoda újítja+???
Én a Romulusz,és a Győző a z Orbán Győző a Viktor
Nem hagyjuk a vízfejűekre a szövetségeseinket!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Vajon mit tudhat erről egy koszos civil, aki felkapaszkodott az uborkafára.
Alfa
a kibaszott magyar kormány egy nagy vízfej...pókhas a vezetőjével egyetemben ...annyit is érnek!
A szlovák parlament terrorizmust támogató államnak nyilvánította Oroszországot...tanulhattok tőlük gecik orosz kémek..hazaárulók!
sunoge
@amortizáltok: Pontosan. Ilyen amikor egy hülye okoskodik.
Maxipocak
@Őrnagy: ha méltóztatnál az FSZB-és haverjaid érdemeit idecitálni. 2003-ban ha 1m irakit öltek meg, akkor valami nem stimmel. Hozzáadtad az első iraki NATO bevonulást és a koreai háború összesített adatait. Az ukrán eseményeknél pedig a ruszki elvtársaidat picsázták ki "őrnagy". Kgbputtler hány embert is öletett meg, pl. Szíriában???
csak úgy....
@Őrnagy: kohn, te olyan hadmérnök mint shikari tanár , nektek az agyatokra ment a nyomor!
te gondolod,hogy valaki olvassa a bö lére eresztett baromságaidat?
drrotf
Icki Vicki Dobroviczki mint hadügyminiszter mondta a véleményt a NATO-ról, vagy mint civil?Úgy gondolom, hogy ez a civil "katona" aki nem tanulta azt a szakmát amit most gyakorol ,nem mondhatna ilyen sommás véleményt a NATO vezetéséről, mert nem ért hozzá.Ez mint civil vélemény elfogadható, de ha mint honvéd "tiszt" mondta akkor megkérdőjelezhető ez a véleménye.Remélem hogy nem ez a civil ember dönt a háború vagy béke kérdéséről, illetve abban reménykedem, hogy a haza védelme érdekében nincs szava ,a szakmai döntéseket az előbbi ügyekben nem Ő hozza.Mert ha igen , akkor itt nagy a baj, vészhelyzet van!
csak úgy....
@Őrnagy: kohn,neked az egyetlen szaktudásod a szarozás! ma hadmérnök,holnap napóleon leszel, egyszer talán még hitler is...,nem gondolod,hogy kezeltetned kéne magad?
balos
@drrotf: A geci talpnyalóinak egyike megszolgálja a sarzsit!A casinó adó mentessége nem elég,még a szar evéséért is adó vissza térítést kap!
drrotf
@Őrnagy: A NATO főtitkárát sem ismerem, csak ő abban különbözik a mi hadvezérünktől, hogy nem kritizálja az a szervezetet amit vezet, hanem csendben próbálja jobbá tenni a szervezetet. A hazai főkatonának
szerintem víz fel víziói vannak és ezért lát mindenütt ilyent!Gondolja hogy ezzel a nyilatkozatával elfogadhatóbbá teszi a magyar honvédség lefejezését.Te, én is tartalékos tiszt vagyok , százados és még katona is voltam két évig, és többször szolgáltam mint parancsnok a seregben , mégsem gondolom, hogy a NATO-ban is víz fejűség lenne a jellemző.És ha azt gondolod, hogy ettől libsi lennék akkor nagyon egysíkúan gondolkodol.Gondolom a hadseregünk olyan volt ez előtt a civil foszer előtt is ahogy azt a kormány és feje megszervezte, nem magától lett, ha tényleg volt víz feje.Gondolom olvastad, hogy itt most nem a víz fejet vágta le ez az új főkatona, hanem egy fűnyíró elv alapján adtak obsitot, vagy úti laput azoknak a tiszteteknek akik elmúltak 45 évesek és szolgáltak 25 évet.Szerinted egy 45 éves ember öreg, már nem képes tanulni fejlődni annak ellenére sem , hogy korábban sikeresen képezte magát és a gyakorlati életben is megállta a helyét?Nem gondolod ugye hogy ezt a szöveget ,hogy itt minden a víz fejűség megszüntetése ügyében történt és így kell eljárni?Egy másik szervezetről pedig egy ember pár hónapos miniszterség után ne mondjon már summás véleményt vagy azt gondolja a mi Kristófunk amit korábban is gondoltak a minisztereink és az állam szolgái, hogy akinek az Isten hivatalt adott annak észt is adott !Ez egyáltalán nem biztos!Sőt , ennek inkább az ellenkezője az igaz.
kereső
@Őrnagy: 15:23 És a mi honvédelmi miniszterünk mit ért a katonasághoz??? Annyit, hogy régi " katonacsaládból" származik- kutyabőrös katona családból.
nejlontacskó
Szalay-Bobrovniczky Kristófnak jelezném, hogy bár a a szerinte 45. életévüket betöltöttek öregek, ő éppen 52.
Itt az ideje eltakarodni, a büdös picsába, a többi FIatal DEmokrata Szaralakkal együtt!!!
Qqberci
Miniszter elvtárs! Aztán azt tudod-e, mi az a tábornoki sörözés? Ha már megtanultad, jöhetsz vissza pampogni...
kereső
@Őrnagy: És???, Szolgált is? Volt katona- vagy csak diszhuszár? Semmiféle alapja nincsen mindannak, amit mond a NATO-ról- egy nemzetközi védelmi szervezet sokkal szerteágazóbb, mint egy honi hadsereg. Ott a szervezet valamennyi tagországának szervezeteit össze kell hangolni- sokkal több "vizfejre" van szüksége. Vagy nem igy gondolod? Nem láttok semmiféle különbséget egy nemzetközi védelmi szervezet felépitése, funkciója, feladatai és egy honi hadsereg feladata között?
nejlontacskó
@Őrnagy: :)))
Engedje meg közlegény, hogy véleményem legyen.
Köszönöm, leléphet!
nejlontacskó
@Őrnagy: Meghunyászkodhat közlegény!
Most pedig jóízüen elfogyasztja, amit kinyomott magából.
Konkrétan, az ikertestvérét!
Leléphet!!!
nejlontacskó
@Őrnagy: Húzzon bőrt a fogára KÖZLEGÉNY!!! :)))
Bekussol, takarodó van!!! :)))
Ja, a xanaxot ne feledje el bevenni, KÖZLEGÉNY!!!
nejlontacskó
@Őrnagy: nyugodj meg KÖZLEGÉNY, attól megnyugszol... :))))
simmering73
Kedves gyerekek, Rémusz bácsi meséit hallottátok. Jó éjszakát.
Gauntlet
az lehet, de tudásba kenterbe vernek ! rossz nyalonc vagy, nem több !
jáger laszló
SZBK már J.Stoltenbeg helyébe képzeli magát ahol kedvére újíthat!!!???
Azért nem eszik olyan forrón a kását Kristóf!!!
csak ennyi
barátilag
J.-L.
kereső
@Őrnagy: Tényleg? Akkor meg miért is ugattok bele más országok "belügyeibe"? Egyébként a "válaszod" , nem válasz- terelsz , mint a puli a nyájat, amikor konkrét dolgokra kerül a sor.
Lepényleső
...s mennyivel is szebb ami nekünk jutott,ufókra hajazó hosszúkás koponya,
üres-e,ki tugja de,hogy vélhetően gerinc híján helyén mi tartja...?
evacica
Talán a kormány táján kéne söprögetni kedves Kristóf mindjárt kezdve veled!Idáig azt hittem, hogy neked volt gyerekszobád, de tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.