mariaberta

Mi történt Havas tanár úrral? - erre senki sem számított.... - Városi Kurír
Ebben csak az a vicc, hogy az ATV még mindig Havassal hirdeti Havas régebbi műsorait, úgy látszik nincs pénz a változtatásra. Keveset fizet az ékszerreklám?
Új csatorna indítását tervezi az ATV – Jakupcsek Gabriella is visszatér
Az ATV műsora egy -két kivétellel nézhetetlen, ki a francot érdekel az a majdnem 2 órás ékszer reklám? Az emberek nagy része örül, ha a rezsire, a kajára jut a fizetésből, nyugdíjból és emellett ki tudja váltani a szükséges gyógyszereket . Amellett lehetne normális műsorokat készíteni.Ez Németh úr legjobb ötlete? Persze a reklámért jópénzt kapnak igaz?
Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is
Micsoda szenzáció. Melyik egyház celebrálta az eskötőt, a felházi?
Megműtötték Koós Jánost, aki a házát is eladta
Volt füleki nyaraló, van szép családi ház, de kevés a nyugdíj. Ja hát a nyugdíjra fizetni kellett volna némi pénzecskét. Mint sok dolgozónak, akiktől minden hónapban vonták a hozzájárulást. Ezért nem sajnálom egyiket sem hiába panaszkodnak.
Újra kórházba került Andy Vajna
No és? Neki ez nem probléma,pénze van, kórház van, a lába is meg van. Sok beteg nem dicsekedhet ilyen pozitívumokkal! Még kórházba is csak több hónapos várakozás után kerülhet, addigra a lába???
"Olyan, mint bármelyik baba" – Őszintén vallott Szinetár Dóra: elégették férjével a kisfia betegségéről szóló papírt
Már három holtodiglan van, mi lesz vele, és hány lesz még. Ami pedig a kisbabát illeti, nem kellene annyi bizonygatás. Minek? Ha neki nem is jelent problémát, a gyermeknek fog. Nevelje szépen okosan, és elsősorban nyugodtan! Minek ez az állandó szereplés? Ezt a munkát hagyja a színházra, vagy ha nem, vonuljon vissza és törődjön a gyermekkel, szüksége lesz rá. Az embereket nem érdekli túlságosan, hogy a kis gyermek Dórikáé. Készítse fel az élet nehézségeire, mert abból lesz bőven!
Szinetár Dóra céklával eteti kisfiát – Fotó!
Ez aztán a szenzáció! Mennyit fizetnek egy ilyeny nagy horderejű hírért? Én a kisfiamat -annó- Laktorizánnal etettem Ez olyan műkaja volt. És a gyerek felnőtt!!!
A Fidesz szerint Brüsszel már megint Sorost védi – videó
Halász nagyon okos ember lehet, ha nincs más mondani valója mint Sorost b-ni!
Megdöbbent a Fidesz Soros György nemtelen támadásán
Soros és a nemtelen támadás?? Akkor a fidesz mi a francot csinál? Egyenlőre ők azok, akik abba a kézbe harapnak akinek a jelenlegi hatalmukat köszönhetik. Soros!!!
Jó lenne, ha helyrehozná a hibáját, és ezt a társaságot visszaküldené oda, ahonnan kikaparta!
Búcsúzik – szomorú hírt közölt Rúzsa Magdi – videó
Őszintén meg kell mondanom nem kedvelem Rúzsa Magdit. Valószínű ehhez hozzájárul a feltűnése körüli helyzet.Minden áron ki akarták hozni győztesnek, -ami lehet, hogy igazságos is lehetett volna- de a körülötte lévő manipulációk ellenérzéseket váltottak ki belőlem. Jobb lett volna hagyni, hogy saját erőből legyen az ami ma, egy tehetséges énekesnő. Akkor talán néha még én is meghallgatnám
Elhunyt Aczél Endre
Őszinte részvétem.Nagyra becsültem, különösen a Romániában történtek élethű tolmácsolása miatt, de az egyéb munkája miatt is. Szerintem méltatlanul szüntették meg a műsorát, de hát a politika mindenben belepiszkít. És az értékes, szavahihető embereknek ebben a rendszerben nincs, illetve nem volt jövője. Nyugodjék békében, -már amennyire jelen esetben- erre lehetőség van!
Pszichológus: Orbánt rugdosta az apja gyerekkorában, ma is rettegésben él
@1magyar: Miért? Szerinted az apja olyan intelligens? Ha az volna nem rugdosta volna hülyére a gyerekét. Ennek isszuk mi a levét.
Nagypapa lesz Orbán Viktor?
Ja, most vettem észre, ez a bejelentés 2016-ban volt aktuális. Az unoka lassan 2éves lesz, hihihi!
Nagypapa lesz Orbán Viktor?
És ez miért hír? Ooyan sok férfi lesz nagypapa.
Horthyhoz hasonlítják Orbánt a Le Monde-ban
Hát nem vagyok kifejezetten Horthy imádó, de azt hogy Orbánt hozzá hasonlítják, az egyszerűen röhej. Horthy minden hibája ellenére államférfi volt, intelligens úri ember. Ez nem mondható el Orbánról, hiszen még viselkedni sem tud. Csak meg kell nézni néhány videót.
Bálint gazda kapta a Magyar Szabadságért-díjat
Őszintén gratulálok, végre olyan ember kapta, aki megérdemli. Kívánok még sok munkát, természetesen ma már olyat,ami nem megterhelő, de sok örömet ad.