mariaberta

Koós János elárulta, milyen megalázóan kevés nyugdíjat kap
Négy évtized alatt mennyi nyugdíj járulékot fizetett neves énekesünk? Mert érdekes módon, arról soha nem beszélnek, mint arról sem , hogy annó természetesnek vették ,felveszik a gázsit és kész. Mint ahogy arról sem beszélnek, hogy jelenleg fizetnek-e nyugdíj járulékot. Biztos, hogy nem. Kár siránkozni. Megjegyzem majdnem inden művész úrnak úrhölgynek ez a baja de hát ahogy mondani szokták,, a dolog "így MŰKÖDIK"
Gregor Bernadett először beszélt szexuális megaláztatásairól
Óh, de el vagyok ájulva. Ha így haladunk, kiderül, hogy minden színész elvtársnőt kéretlenül megkeffenttyűztek, azért lettek "sztárok". Ha annyira nem bírták elviselni eme "megaláztatást" miért nem tiltakoztak az esemény megtörténte után? Nem tudom ez most a politika egyik formája, mert a fidesz úgy gondolja ez nekik hasznos, vagy mi a fene?
Nagyon is megéri Gyurcsánynak, hogy nekirontott a határon túliaknak
Nem kell itt senkinek "nekirontani" , mindenki ott szavazzon, ahol él, más országok belügyeibe ne pofázzon be külföldi, még akkor sem, ha az erdélyi, foglalkozzanak ők is annak az országnak a dolgaival, ahol élnek, jelen esetben Romániaiakkal.
Kirúgták Marton Lászlót a Vígszínházból
Kirúgták? Úgy tudtam önként távozott, De persze ma az újságírók csak KIRÚGOTT embereket ismernek. Csodás stílusuk van!
Orbán "forró őszére" tekintettel Kubatov kiegyezett az Fradi-ultrákkal
Miért készül Orbán forró őszre? Készülődik, szervez? Csak nehogy ráfázzon! Nem biztos hogy megússza mint 2006 - ban!
Fáy Miklós: Eszenyi Enikő hazudik, és tudott arról, hogy miket művel Marton László
És neki mit kellett volna tenni, ha a sértett nem tartotta fontosnak a történteket,mert neki többet ért a karrier? Nehogy másokat okoljunk azért mert Sárosdi elvtársnő hallgatott?
Fidesz-szóvivő: a nemzeti konzultáció megakadályozza a Soros-terv brüsszeli végrehajtását
Most akkor kinek kell hinni? Navracsicsnak, aki ott ül az EU-BA, VAGY az itthoni sorosozónak? Igaz, azóta Navr-ot már majd nem csak fenébe rúgták, de hát ilyen a FIDESZ!
Voksán Virág egy szál bugyiban villantott óriásmelleket
És ha véletlenül elébe kerül egy "hímtag"10 év múlva meg lesz sértve+
Sárosdi Lilla férje nem fogadja el a bocsánatkérést, és keményen beszólt Martonnak és Verebesnek
@wagabund: Szegény férj,,, őt is megerőszakolta Marton, neki is 15-20 évre volt szükség, hogy sértve érezze magát? Ez az egész lassan már kezd úgy kinézni, hogy Hosszú elvtársnő példáját követve esetleg pénz áll a házhoz? Itt ugyanis -választások előtt- minden lehetséges, az országos bulvárlap jól keres!
Sárosdi Lilla újra megszólalt: ezt várja Marton Lászlótól
A hírnévre másként nem lehetett szert tenni, jöjjön a szeszierőszak!
Stohl a zaklatásról: a főnökök mindenhol halálra dugják a beosztottjaikat
Érdekelne, kit DUGTAK HALÁLRA, mert olyat már hallottam, hogy emiatt meggyilkoltak lányokat, nőket, de annak eszköze nem a dugás volt.
Puzsér megszólalt a Marton-ügyben, Stohl András nem teszi zsebre, amit kapott
Ami az elővett "hímtagot" illeti, mostanában van belőlük bőven, kis nudlik nagyítására kínálnak minden féle lehetőséget, átlag az 5-cm nagyítás. És ezek előtt a hirdetések előtt nem kérdezik meg ELMULT MÁR 18 éves? De mutatják eredetiben, kis stinfliből hogy lehet gerendát csinálni. Éljenek a szemérmesek!
Zimány Linda átlátszó fekete ruhájával feltüzelte a rajongókat
Ilyen ruházat? vigyázzon mert meg fogják erőszakolni, hiszen jelenleg ezt a divatot hozták be vén nyanyák. Biztosan csak az emlékeikbe merülnek.
Többszörösen kitüntetett magyar színművész vallotta be: többször is zaklatták
Ha így haladunk, kiderül, hogy országunk a "szexszuálisan zaklatott " hölgyek - urak országa volt annó! És mi a helyzet most, vagy erről is majd 20-30 év múlva írnak az újságok? Bár lehet, hogy mostanság csak tiszta erkölcsű pasasok élnek. És a nőkkel mi a helyzet? Ők nem zaklasssák a pasikat?
Bochkor Gábort nagyon megrázta a saját halálhíre
Ennek a "lájkvadásznak"nincs más témája? Miért nem a saját halál hírét közölte?
Bochkor Gábort nagyon megrázta a saját halálhíre
@Yoda69: Én is erre akartam felhívni Bochkor figyelmét tehát nyugi, nem besz...ni!
Fáy Miklós: Eszenyi Enikő hazudik, és tudott arról, hogy miket művel Marton László
Mitől lett mostanság nagy divat 20-25 éves történésekkel előtáncolni. Miért nem akkor mentek a hölgyek bíróságra, amikor az eset megtörtént? Vagy akkor még hozzá tartozott az ilyen dolog a karrier építéséhhez, ma meg már a hölgyek kora miatt ez mellékes? Hosszú elvtársnő divatot teremtett? Mennyit taksál mostanság egy ilyen hír? Mert ha jó pénzt fizet az újság, majd én is jelentkezem.
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
A nagykörút és az Aradi u. sarkán -saját szememmel láttam- hogy egy fiatal katonát, -rangját nem tudom,mert a látványtól rosszul lettem- fejjel lefelé felakasztottak. Ez is hozzá tartozik 1956 október 23-hoz, de erről mindig megfeledkeztek. És mindig csak a "pufajkások"-ról beszéltek, és beszélnek, pedig azok a pufajkások csak az akkori, hivatalos katonai ruházatot hordták és az akkor még 3 éves katonai szolgálatot töltötték. Kíváncsi lennék arra, hogy ha ma egy katona megtagadná a parancsot mi történne. Szanyi csak annyit tett, hogy ennyi év után a másik oldalról is idézett.
Botka nélkül tárgyal az MSZP Gyurcsánnyal.
Botka jelenleg -egy okos újságíró szerint. nem találja a matekot... Nem a megoldást, hanem a matekot. Éljenek az okos újságírók. Marhára értenek a matekhoz.
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
Mi lett volna a magyarokkal, ha 1956-ban így tettek volna azok az országok, ahova elmenekültek?
Köldökig belátni Sarka Kata legutóbbi képein
Nem kell belenézni, amit persze pasasaink nem tudnak megállni. Akkor mi a baj?
Elhatárolódik Putyin díszpolgári címétől a Debreceni Egyetem Alkotmányjogi tanszéke
Na Orbán Úr, Ön mindig azzal kérkedett, hogy őn küldte a ruszkikat haza, ami persze nem igaz, mert azt az akkori miniszterelnök és külügyese megtárgyalta a "ruszki" vezetőkkel. De legyen, tételezzük fel, hogy igaz. Akkor most mi a fenének hívja őket vissza? Sőt Puttyin elvtársnak még díszpolgári címet is adna, de Puttyin elvtársnak van józan ítélőképessége, jó ízlése, -ami Önnek nincs- és ezt a "kitüntetést "nem fogadta el. Mellesleg,,, mi újság Gráczban? Van szabad szobájuk?
Felmondott Brüsszelben Orbán új veje
A családi vállalkozás -ha van benne egyáltalán vállalkozás- sokkal kifizetőbb, akkor miért strapálja magát?
Még több Ganxsta Zoleet a Mokkába!
Az apja állítólag padlóra került,,, nélkülöz ... és ki segíti? A bomlott agyú ganxxxta? Vagy ős sorba fog állni egy tál ételért a Rókus előtt?
Megvan Botka első minisztere
Pardőz??? Csak jelöltje, vagy már is miniszter? És hol a kormány