mariaberta

Gáspár Győző kifakadt: "A tandíjat se tudjuk fizetni a gyerekeknek!"
Rendezzünk gyűjtést szegényeknek, mert a végén még éhen halnak, hiába díjazták Beja asszony főzés tudományát pár milliócskával.
Fordulat a felismerhetetlenségig megkínzott kutya ügyében?
Csak azt kívánom vele is úgy bánjanak el, mint ő a kutyával. Egyszer végre legyen már letöltendő büntetés, eddig ugyan is csak szófosás volt.
Pécsi Ildikó: Velem nem lehet kibékülni
Meg van egy gyűlölködő vénasszony, aki ebben éli ki magát és nem szégyenli -ha már a mennyét utálja is- hogy az unokáját képes kitenni az utcára. Vannak házai, más ember ajándékoz az unokájának és nem elvesz. De azért arra kíváncsi lennék, DRÁGA LAJOSOM MIT SZÓL DRÁGA FELESÉGEMHEZ? És mit szól ehhez a drága fiacska, aki apja kidobandó a kidobásra ítélt fiacskának. Szép kis család, és undorító nagymama.
Bayer Zsolt szerint Ferenc pápa egy marha
De a legnagyobb marha maga bajer elvtárs. Emlékszem, néhány évvel ezelőtt,-kebel barátja-pereputtyával együtt csúszott- mászott a most marhának nevezett pápa előttl mert gondolom ezt a jelzőt nem csak egyetlen pápa érdemelte ki. Most ez a kebelbarát mélyen hallgat. Megérik a pénzüket.
Lecsaptak a vámosok Lajcsira a reptéren
Egyszer majd azt fogjuk olvasni, hogy Lajcsi "átadta" -nem eladta-, a birtokát Mészáros milliárdosnak.
Eszméletlen combokat mutatott Tóth Vera
Milyen az az eszméletlen comb? Hogy tudnak ennyi marhaságot írni írástudó emberek. Ennél csak az a jelző szebb, hogy a leányka DÖGÖS. Tehát olyan mint egy dög?
Orbán fia is megy a felcsúti űrállomás-avatóra
Új vallást alapított??? Kíváncsi vagyok apja mikor fogja felszámolni, mint tette ezt néhány kis egyházzal, vagy meghagyja? hiszen majdnem olyan , mint egy "sajátláb"
Bokros lefasisztázta Orbánt, a kormány elképesztő választ küldött
Mondd meg az igazat, betörik a fejed. Remélem Bokros nem ijed meg olyan könnyen, és folytatja amit elkezdett országunk érdekében.
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
Jó hírt? Lemond Orbán és díszes kormánya? Valóban jó hír!
Csisztu Zsuzsára nem számítanak az ATV-ben
Éppen itt volt az ideje. Gyenge műsor, sok hülyeséggel.Persze ilyenből van még egy néhány az ATV műsorán. Reméljük idővel azok is megszünnek.
Dzsudzsák Balázs elkönnyezte magát az andorrai vereség után
Én ugyan nem vagyok egy labdarúgó rajongó, de azért figyelemmel kísérem a meccs eredményeket. Nahát!!! Egy törpeállam -gondolom mérsékelt mennyiségű stadionnal- de remek kis csapattal megverte a világsztár Dzsudzsákkal rendelkező és persze a szotyikirály drukkolása ellenére a kiváló magyar válogatottat. Kit fognak elküldeni? -helyesebben kirúgni, mert nálunk ez a divatos szólás- természetesen az edzőt. Mert a fiúk olyan remek játékot nyújtottak, hogy az csak na. Lehet, ha az edző egyedül játszik velük, na jó esetleg a bíró és a partjelzők is pályára lépnek- egy döntetlent játszhattak volna. De , mondom én csak egy kocaszurkoló vagyok. Elfelejtettem , Orbán kint volt? szotyizott? Nem?
Kósa Lajos: Indokolt volt 500 milliót adni a CÖF-nek, hasznos munkát végeznek (+videó)
Mert ha ők adják a civileknek az természetes, ha mások, akkor tilos. /finoman fogalmaztam/
Nyilt levél Soros Györgynek! - Szemtől Szembe
Nem tudom miért van úgy felháborodva a levél írója, hiszen Soros György türelmesen tűrte Orbán és kormánya szidalmazásait.Egyszer minden cérna elszakad, és senkinek sincs joga emberek gyalázása. Különösen nem, ha ennek az embernek köszönheti a fidesz vezérkara az ösztöndíjakat, hogy egyáltalán ott vannak, -sokunk legnagyobb "örömére"- ahol vannak és teszik tönkre az országot.
Soros György reagált Orbánék vádjaira
Türelmes volt,pedig ennyit nem érdemelnek volt pártfogoltjai. Becstelen banda, csak a hatalom érdekli őket!
Elköltöztetik a fóti gyermekotthon lakóit Mészáros Lőrinc érdekeltsége miatt?
És mikorra várjuk az új miniszterelnököt, mikor köszönthetjük országunk új vezetőjét? Hiszen már minden a kezében van, csak még Orbán kezéből kell elvenni a stafétabotot és akkor??? Hurrá. hurrá és hurrá!!!
Klausmann Viktor a pénzért vállalta el a Szerencsekereket
Ez a pasas tényleg azt gondolja, hogy a néző ennyire hülye volt? Szerintem ugyanis senki sem gondolta, hogy ingyen műsort csinál.Most éppen miért volt olyan fontos ez a bejelentés? Régen beszéltek róla? Hát ha nincs más mondani valója? Óh te szegény!
Még három hónapig fogadják el a régi két-és ötezrest
Nos, a két -ezressel nincs semmi bajom, a változás nem nem nagy. De amit az öt-ezressel művelt ez a ferdeszemű, az valami tragédia. Korábban olvastam, a magyar papírpénzek közül az öt-ezres volt a legszebb magyar papírpénz. Na ezt nem tudta elviselni Matolcsi úr, szükségét érezte,hogy sárgaságba döntse Széchenyit. Ilyen randa pénze még nem volt a magyaroknak. Hála a MNB-snek.
Kiderült, ki jelentette fel Győzikét  NAV-nál
Adócsaló vagy nem? Ez a lényeg. De biztosan jól fekszik valahol. -mint pl. Farkas Flórián, mert bármelyikről van szó, megússzák a felelősségre vonást.
Tiltakozik a Fidesz Soros brüsszeli beszéde miatt
Sorosnak óriási türelme van, volt. Helyes, hogy végre megszólalt. Ezek annyit gyalázták, itt volt az ideje, hogy reagáljon erre a töménytelen ,gonosz, és igaztalan vádakra. No és mi volna, ha a fidesz teljes gárdájától visszakérné a rájuk pazarolt pénzeket? Mert ezt is megtehetné, ennyi hálátlan embert ugyanis ritkán hord a föld a hátán.
Kósa leárulózta Botkát
Vagy mennyit fogadott el a fidesztől. Kósa ezt is bizonyára tudja, tehát ami a szövegét illeti, biztosan igaza van.
Semjén: „Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány!”
Ebben igaza van Semjén úrnak, ennyi magyar 1956 óta nem ment el Magyarországról, mint Orbán működése alatt! Éljen Semjén, meg a gazdája.
Súlyos betegségben szenvedett Steiner Kristóf
@simmering73: Jól hitted, feltűnési viszketegségben szenved, no meg igyekszik lósörény frizurát növeszteni. Ez ma a haj-trendi. Egyszer már volt lófarok, most van lósörény, kíváncsi vagyok a lovacskának legközelebb melyik részét fogják divatba hozni női fodrászaink. Egyenhaj... olyan mint a beszéd. EGYÉBKÉNT NÉLKÜL már senki sem tud beszélni, lehetőleg sokszor .
Be kellene vezetni azt a társasjáték, mint igen-nem -nél. Bajban lennének .
Damu Roland újra szerelmes, ő az új kedvese – fotó
@Pálinkás Pál: Az újságokat érdekli, mert ők ezekből a privát marhaságokból élnek.