szép új világ

Halállal végződött a közlekedési vita a XVIII. kerületben
Orbán: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa
Rohadj meg!, Akkor miért nem mersz golyóálló mellény nélkül még a klotyóra se kimenni?
Micsoda döntés: visszajár minden pénz – semmissé nyilvánították a svájci frank alapú hitelezést
@1magyar: Nézd meg a horvát és a magyar miniszterelnök(nő) megjelenése és viselkedése közötti különbséget és mindjárt minden érthető...
Bunkó beszólást kapott egy anyukától a bajai lángosos, aki megvendégelt egy hajléktalant
A csuti cigó egy valamire tanította meg a magyarokat - gyűlölni! De ezt olyan szinten, hogy már nem csak az idegeneket, a szomszédokat, de már egymás is gyűlöljük. Az elmúlt egy évtized alatt eljutottunk oda, hogy már minket is utálnak a környező országokban. Ezen érdemes lenne elgondolkodni az Orbán hívőknek.
Verona tragédia: El sem indulhatott volna a busz, olyan rossz állapotban volt
Jellemző, hogy nyomozás nem indult az ügyben a buszos cég ellen, de azonnal hoztak egy határozatot, hogy diákokat éjszaka nem lehet utaztatni. Ez jellemző erre a qurmányra.
Ortodox papokkal haverkodott Orbán – angolul próbálkozott, de nem járt sok sikerrel
@human: Pedig biztos megfordult a fejében.. Ha a röfinél bejött, akkor sosem lehet tudni...
Szeptemberre hivatalosan is párttá alakulhat a Mi Hazánk Mozgalom
@vladimir putin: Ha pártot alapítanék Kúró Dórát Én is bevennem. Biztos találnék neki valami "testhezálló" elfoglaltságot :)
Dermesztő helyzetbe kerülhetnek a nyugdíjasok
@RonaGyuri: Ők akkor is imádni fogják a szeretett vezírt, ha nem kapnak majd egy fillért sem. Ők akkor is elhiszik majd, hogy mindenről Soros és a migráncsok tehetnek, mert az ostobák már csak ilyenek.
Orbán: egész Európában azt akarják, hogy védjük meg a határokat
Mit akar ez a szerencsétlen majom megvédeni Európát a 175 km hosszú kerítésével?
Nagyon szar lehetett a földrajz oktatás anno Felcsúton. Az sem kizárt, hogy a csuti cigó még mindig azt hiszi, hogy a föld lapos és Felcsút a világ közepe.
Orbán Viktor: azt szeretnénk, hogy helyreállítsuk a demokráciát Európában
Ez totál hülye! Menjél Grazba, Te rohadt csuti patkány és vissza se gyere. Ha megszabadul tőled az ország, már is lépet egyet a demokrácia irányába.
Ismét matricázott a Fidelitas – a Fidesz ifjúsági társszervezete szerint a Magyar Helsinki Bizottság "azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon"
Azért van abban jó is, hogy létezik a Fidelitas. Ha éppen valakinek hirtelen szükséged van valamiért tíz hülyegyerekre - nem kell keresgélnie, azonnal megtalálhatja őket, egy helyen.
Orbán: Azért bántanak, mert sikeresek vagyunk
@Commenter: Nem a szabó tehet róla. Egyszerűen képtelenség egy golyóálló mellényt viselő dagadt törpére normális öltönyt varrni!
Dömötör: erősebb lett a magyar védelmi rendszer
Hoztak egy határozatot és már is erősebbek lettünk. Hurrá!
Csak egy javaslat Kövér elvtársnak: Inkább elmeorvosakat kéne foglalkoztatni a parlamentben a fogdmegjei helyett, erre nagyobb szüksége lenne a tisztelt gyülekezetnek.
A rendőrség fél perces videót tett közzé a tanakodó bankkártyacsalókról
Valami érdemi megoldást kéne találni a cigányság okozta problémákra, amiről egyébként csak részben tehetnek. Nagyobb részben a regnáló kormányok a felelősek a kialakult helyzetért. A komcsi rendszerben - aki élt már akkor emlékszik - létezett a KMK (közveszélyes munkakerülés). Talán időszerű lenne újragondolni - hiszen aki ma dolgozni akar az talál munkát, még akkor is ha szakképzetlen. A kormányok felelősségét abban látom, hogy képtelenek a cigányokkal szakmát tanultatni és a segélyvárás helyett munkára fogni. Így aztán marad az ősi roma módszer a megélhetés biztosítására - a lopás.
A nap fotója: Orbán Viktor kenut visz
@Lepényleső: Mi a fenének, mikor vannak a környezetében pár ezren akik a nyelvcsapásaikkal is száguldásra bírják ezt a teknőt.
Továbbra is a pincében a forintárfolyam
@Pálinkás Pál: Nem hiszem, hogy fide$$ szavazók többségét (a minimál bérrel és minimál IQ-val rendelkezőket és a közmunkásokat) ez különösebben izgatná. Ők akkor boldogok, ha megvédik őket a migráncsoktól és békemenetelhetnek egyet.
Fidesz: egyre több a visszajelzés Magyarország erősödéséről
Ha a tényleges teljesítményt és az ellopott javakat összeadjuk, akkor valóban pozitív eredményt mutathat a mérleg.
Lejárt a munkaideje, így útközben állt meg a mozdonyvezető – Füzes­abony előtt egy köztes megállóban várták az utasok a váltást
Mikor a vonat elindult, már akkor is tisztában volt vele a MÁV, hogy a mozdonyvezető munkaideje még a célállomásra érkezés előtt lefog járni. Egyedül arra nem számítottak, hogy a mozdonyvezető ezt meg meri lépni.
Raffay Ernő fideszes történész szerint Orbán simán visszakaphatná Erdélyt, csak kell hozzá egy erős hadsereg, okos diplomácia és egy nagyhatalom!
@bencemacska: Nem tudom emlékeztek-e, először volt a Bringás, aztán eltűnt (nevet váltott) és lett belőle Pergető, aztán Pergetői is eltűnt (nevet váltott?) és megjelent Shikari. A stílus, a csuti cigó és a fide$$ iránti töretlen rajongás valamint az általa itt közzé tett töménytelen ostobaság alapján szerintem a három név egyazon személyt takar.
Hét évvel kell emelni a nyugdíjkorhatárt, hogy elkerülhetővé váljon a katasztrófa?
Jellemző a NERtársakra az általuk vizionált megoldás. Gyakorlatilag megszüntetik a nyugdíjat, mindössze csak a nyugdíjkorhatárt kell az átlagéletkor fölé emelni. Hogy a nagy többség biztos ne érhesse meg, arról meg az egészségügyünk gondoskodik. Kicsit morbid, de ezektől ennyi telik.
Gyorsabban daráltatná le Kásler a tananyagot
A LED lámpa projektekben is az elképzelés kiváló volt, csak a kivitelezéssel volt a gond . mint mindenben amit a NERtársak kiötlöttek.
Az óvodai párkapcsolat kiépítés terén maximálisan megfelelhettem Kasler elvárásainak, csak az a baj, hogy ezt az óvónő nem tudta, mert igen csak megcibálta a fülem, mikor rajtakapott hogy papás-mamást játszunk.