Az orosz hatóságok el fognak jutnak azokhoz, akik megrendelték a Crocus City Hall kulturális központban elkövetett terrortámadást – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a belügyminisztérium vezetőségének keddi moszkvai kibővített tanácskozásán.

Putyin figyelmeztetett: az Oroszország ellen bevetett terrorizmus kétélű fegyver.

"Fontos számunkra, hogy ne csak a közvetlen elkövetőket találjuk meg, hanem a láncolat összes láncszemét, a végső, bűnös haszonélvezőit is az atrocitásnak. Biztosan el fogunk jutni hozzájuk"

- hangsúlyozta az elnök.

Már megint fenyegetőzik Putyin – Moszkva el fog jutni a terrortámadás megrendelőihez

Fotó:President of Russia.

A migrációs politika radikális megújítása jön

A tanácskozáson Putyin a migrációs politika "radikális megújítására" adott utasítást, az orosz társadalom biztonságának érdekében. Kijelentette, létre kell hozni a biometrikus adatok modern digitális adatbázisát. A tárca a napokban fejezte be a migráció állami ellenőrzését megszigorító törvénytervezet kidolgozását.

Elfogadása esetén a jogszabály alapján a külföldiektől biometrikus adatokat vesznek majd, továbbá évi 90 napra csökkentik Oroszországban való tartózkodásuk maximális időtartamát – írja az atv.hu

Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója kedden elmondta, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) valóban kapott készülő terrortámadásra való figyelmeztetést az Egyesült Államokból, ám a tengerentúlról származó információk túl általánosak voltak ahhoz, hogy a készülő krasznogorszki támadás valamennyi résztvevőjét azonosítani lehetett volna.

Forrás: atv.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Nem kell itt nyomozgatni! Állj a tükör elé és már látod is a megrendelőt!
jáger laszló
Putyin +találja és +bünteti őket!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
Mi ebben a fenyegetőzés?
És kit fenyeget?
A terroristák és megrendelőinek a fenyegetése az miért negeatív színben említendő jelenség?
Melyik civilizált demokratikus államban nem üldözik és nem akarják megbüntetni a terroristákat és felbérlőiket?
Dr. Proktor
Ott van a megrendelő ahová mondják!
Faék szerű a ruszki nyomozás...
Pálinkás Pál
valami fura módon jól jött putylernak ez az akció...és nem először...
verőce21
Háborúban főbenjáró bűn az ellenséggel összejátszás...!
Ha még tudna, mesélhetne erről az orosz Makszim Kuzminyov, aki 2023-ban orvul lelőtte két pilótatársát, majd a gondjaira bízott Mi–8-as helikopterrel átrepült az ukránokhoz. Árulásáért félmillió dollárt és új személyazonosságot kapott Zelenszkijéktől. Utána Spanyolországban bujkált, ám nem sokáig élvezhette a júdáspénzt: orosz ügynökök rátaláltak, hat lövéssel kivégezték, majd távoztukban autójukkal áthajtottak a holttestén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.