Varga Judit viszont egy elég beszédes videót osztott meg közösségi oldalán, melyet az Ökumenikus Segélyszervezet készített a kapcsolati erőszakról.

Teljesen kiborult Magyar Péter, aki a saját Facebook-oldalán legújabb nekiment Rogán Antalnak. Állítása szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a suttogó propaganda segítségével azt terjeszti róla, hogy többször megverte a gyermekei anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzájuk.

„Azt hiszed, ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat? Itt jelzem, hogy ha bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményezek, mivel ezen vádak totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek” – írta Magyar Péter.

Magyar Péter nekiesett Rogán Antalnak! De vajon előtte megtette ugyanezt volt feleségével is?

Kapcsolati erőszak vagy egy jól felépített lejárató kampány... Fotó: MTI

Mint fogalmaz, a volt felesége mindig a három gyereke anyja lesz és ezért a családja része marad. „Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én őt valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák. Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni” – olvasható a posztban.

Két hete megkereste Magyar Pétert az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója azzal, hogy egy, a 2020. december 29-i családi vita után a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől.

„Most végre megismerhettem azt a jelentést, aminek készítésekor engem nem kérdeztek meg. A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. A valóság persze egészen más volt. Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni. És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek” – elevenítette fel a történteket a saját szemszögéből.

Mint írja Magyar, a kapcsolatuk rendezése után többször kérte a volt feleségét, hogy megismerhesse a titkosított jelentést, ami tudomása szerint a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt. Varga Judit mindig elutasította a kérését.

„Hogy a rendőri jelentés tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll, onnan is tudható, hogy amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük. Ilyet természetesen sosem tettek, hivatalos eljárás sosem indult ellenem, mivel a cél nem is ez volt, hanem hogy fogható legyek. Ahogy mindenki az a rendszerben” – olvasható Magyar posztjában.

A férfi posztjára válaszul Varga Judit egy, az Ökumenikus Segélyszervezet által készített rövidfilmet rakott ki a saját közösségi oldalára, amihez csak annyit írt: „Mindig van kiút!” A film egyébként az Elfelejtett tejföl címet viseli, és egyértelműen a kapcsolati erőszakról szól.

Magyar Péter gyorsan reagált volt felesége posztjára.

„Kedves Judit!

Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom, mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.

Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked.

Péter”

Nagy kérdés, hogy a március 15-én messze a legtöbb embert mozgósítani képes férfi mit ért azon, vajon milyen családi szennyest nem tereget ki, illetve, ismerve mindkét érintett véleményét, a valóságban mi történhetett azon a bizonyos 2020. december 29-i családi vita alkalmával. És szintén nagy kérdés, vajon miért éppen most került elő – és jutott el egy újságíróhoz – az esetről készült jegyzőkönyv...

Félő, hogy a történetnek folytatása lesz, amiben valóban sérülhetnek ártatlan emberek és gyermekek!

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezt már egyszer a juhász péterrel is eljátszották, akinek több millió kártérítést fizetett a hazug fidesz sajtó! :)
a mások lejáratásán kívül,ennek az alantas társulatnak nincs is más fegyvere!?
vonából is buzit faragott a fidesz,leszarva a tényeket és a gyerekeit,akiknek ezt a rágalom hadjáratot végig kellett élni a szüleikkel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ezt már egyszer a juhász péterrel is eljátszották, akinek több millió kártérítést fizetett a hazug fidesz sajtó! :)
a mások lejáratásán kívül,ennek az alantas társulatnak nincs is más fegyvere!?
vonából is buzit faragott a fidesz,leszarva a tényeket és a gyerekeit,akiknek ezt a rágalom hadjáratot végig kellett élni a szüleikkel!
Ezodabasz
Hmmm...már valamelyik Magyar Péteres cikknél feltételes módban leírtam mi lehet a háttérben...és bejött!
jáger laszló
A kis magyar Goebbels célkeresztben!
Hát ez neki is kijár!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ulpius66
@csak úgy...: Az egy pillanatig se zavarjon, hogy nem a Fidesz, hanem a volt neje "teregette ki a családi szennyest" azaz ő jelentette ki, hogy verte a volt férje...
ulpius66
@csak úgy...: Egyebekben meg a gyermekeinek majd a Magyar Péter számol el, hogy verte az anyjukat...
csak úgy....
@ulpius66: juci egy pénzért mindenre kapható nöszemély lehet,aki most éppen a nagy ászt fogta ki magának és azzal hempereg...,,ugye téged ez sem zavar,te buta shikari ismét más nicken ! :)
juhász péterröl is ugyan ezt állítottátok, hogy verte a családot,amiböl semmi nem volt igaz,ti hazug tetvek!
ellenben tibim,én még emlékszek arra mikor a volt nejed az iwiwen panaszkodott,hogy vered öt,tapperolod a kiskorú lányaidat és csak lopni jársz, nincs munkahelyed !
KisTehen
@csak úgy...: pont te beszélsz itt lejáratásról? mit tettetek novákkal és vargával? és még folytattátok volna ... de már mindenki szarik rátok ... most már magyar a fő attrakció ... te meg mész a picsába :))
csak úgy....
@KisTehen: te elmebeteg proli idióta! novákot -vargát a pedósímogató,brüsszelelfoglaló, hazúg ,lopós ,hibbant dagadtotok járatta le! .. te meg mész a picsába :))
RonaGyuri
"És szintén nagy kérdés, vajon miért éppen most került elő – és jutott el egy újságíróhoz – az esetről készült jegyzőkönyv..."???
Nos az ügy nagyon zavaros, de egy dolog egyértelmű, s az ez! =))
Levendula
Hogy kerülhet ki a magyar rendőrségtől ilyen "hivatalos" irat???

Jegyzőkönyv ?!?!?!??!

Persze ismerjük a módját, ha valakinek a haverja ott dolgozik, mindent képes és mindent ki tud csempészni...
Pusztai
A lógó szemű faszparaszt csak hozza a fidesz huszonéve bejáratott választási karaktergyilkosságot.
Ld Dávid Ibolya, Gyurcsány, Hadházy, Márki-Zay, Juhász Péter,- azonnal karaktergyilkolni bármi hazugsággal. aki a fideszhatalmat picinyet is aláássa.
Íme a logószemű, csakhogy tuggyuk kiről is van szó:
uploads.disquscdn.com/images/384404def9efdf0b2c708df42215ddcd9f5cda7f51c2ed5083c76841ee9d98f2.jpg
Menőmanó
Különös a Juci úr posztja annak fényében, hogy az Isztambuli egyezmény ...

amely "az első jogilag kötelező erejű eszköz, ami „a nők elleni erőszak leküzdésének átfogó megközelítését és szabályozását teremti meg”, és a családon belüli erőszak megakadályozására, az áldozatok védelmére és az elkövetőkkel szembeni büntető eljárásra összpontosít"

... szerinte csak politikai hiszti, mert a nők nagyon jól vannak Magyarországon, nem kell választaniuk a család és munka között, és a kormány keményen fellép a családon belüli erőszak ellen is, ezért nincs is szükség arra, hogy ilyen egyezményt ők aláírjanak.

Itt valaki Qrvára hazudik.
balos
@RonaGyuri: Amikor a csúti beleverte az ajtófélfát a feleslegessébe,bezzeg mindjárt megvédte őt a nőtanács!Szóval itt kérem a keleti szél behozta a kultúrháját is!
Csak Norisz és senki más
Hatalmas színjáték! Kell a lóvé, az meg mindent megér az elvált párnak!
Aki Én
@ulpius66: ,,Egyebekben meg a gyermekeinek majd a Magyar Péter számol el, hogy verte az anyjukat"

Te ezt máris tényként kezeled?
Aki Én
Nekem ez tűnik logikusnak:

„Hogy a rendőri jelentés tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll, onnan is tudható, hogy amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük. Ilyet természetesen sosem tettek, hivatalos eljárás sosem indult ellenem, mivel a cél nem is ez volt, hanem hogy fogható legyek. Ahogy mindenki az a rendszerben”
Pusztai
@Csak Norisz és senki más: szerintem nem ez van.
Magyar valóban veszélyes a fideszre és ezért beindult ellene a karaktergyilok, csak hogy ő nem élvezi mint Gyurcsány 16 éve, hanem azonnal visszagyűri a xart, leleplez, tényket közöl, amit a fidesz és Varga nem fog tudni tényekkel cáfolni, csak hazudozni.
Pusztai
@Aki Én: egyáltalán rendőri jelentés hogyan kerül ki?
Célja van: Magyart lejáratni, mindenáron, törvénytelenül is.
98 óta ezt teszi a fidesz.
simmering73
Nem egy messiás, nem egy szent és nem is egy elképesztően tehetséges szakember és politikus, viszont tudomása lehet egyrészt olyan információkról, amelyek szétrobbanthatják a Fideszt belülről, másrészt pedig talán rá tud másokat is beszélni arra, hogy csatlakozzanak a harcához. Persze egy volt NER-lovagról van itt szó, egy olyan emberről aki a közpénzből kapta a nem kevés fizetését, de az igazság az, hogy még így is többen bíznak abban, hogy képes lehet valamiféle változást elérni, mint a teljes ellenzékben, akik 14 év alatt lényegében semmi eredményt nem tudnak felmutatni. Akármennyire nem szeretné elhinni a frissen díjazott Kötter Tamás azt, hogy az emberek maguktól mentek el erre a rendezvényre, ez mégis csak így volt. Az igazság az, hogy Orbán beszédére fele annyian sem voltak kíváncsiak mint arra, hogy miféle mondanivalója van a kiugrott Magyar Péternek. Orbán már több, mint egy évtizede buszoztat pénzért embereket a beszédeire, amely számtalan alkalommal bebizonyosodott már. Ezt letagadni sem igazán lenne értelme
kolozsvaros.com/2024/03/17/ketsegbeesett-ember-szanalmas-probalkozasa/
Csizmás Kond
...szél fúvatlan nem indul...de persze hogy nem úgy volt, sőt az sem biztos hogy volt...és micsoda dolog ezt most elővenni...
Menőmanó
Nem saját, loptam:
„Ha igaz, hogy bántalmazta V.J Igazságügyminisztert, akkor jól értem, hogy:
- az Igazságügyminiszter ezt hagyta, nem tett semmit? Nemcsak a saját ügyében, de a családon belüli erőszak jogi szigorításában sem?
- A családbarát kormány miniszterei -akik ezt nyilván tudták,- nem tettek semmit?
- A Miniszterelnök, akinek nyilván tudnia kellett a családon belüli erőszakról, nem tett semmit?
- A válásuk miatt behívták a bántalmazó férjet a Karmelitába és rá vették, hogy maradjon még kicsit nőverő férj?
- V.J. az isztambuli egyezményt a vele történtek ellenére, hisztinek minősítette?
- V.J. Miniszterasszony ezek után aláírta annak a K.Endrének a kegyelmi kérelmét, aki pedofil bűncselekményeket segített eltusolni?
-Ha igaz a vád, akkor a Nemzetbiztonság nem tett semmit?”
Pálinkás Pál
most lehet majd huhogni..a leszbi labdazsonglőr simán megérdemli a veerést...
Menőmanó
@Maccska: Sose lopnálak el, nem kellesz, undorító vagy.
Pusztai
@Menőmanó: én is:
"és még mondja valaki, hogy nem működik a propagandagépezet úgy, hogy három gyerek most pislog, mint hal a szatyorban, hogy mi a faszom történik anya és apa között. anyát kilóra megvették, okádok az egész szar fos ótvar rendszertől. a kurva anyátok a családbarát bazdmeg."
Csizmás Kond
Magyar P Rogánra pénzügyi, üzleti okokból haragszik...R elrontotta Petike egyik jóltejeló üzletét és most tépik egymást ...megérik egymást...
Horizont
@Maccska: Hogy jön ide Zelenszkij te barom? 7:19 7:22 7:24 7:39 7:54
Horizont
Ez a szenny várható volt, maga Magyar jósolta ezt meg. Bejött. Elég hamar.
Persze a 15. -i zászlóbontás utáni népes tömeggel nem is csodálom, hogy elkezdtek fosni Magyartól. Az igazság mint tudjuk odaát van. Azért a karaktergyilkosságok mindig jobbról jöttek, balról egy se. Sorolhatnánk, hogy mennyi mindenkit gyilkoltak le de tudják ezt sokan. Rogánék most szerintem rábasznak. Egyrészről úgy látom Magyart nem olyan fából faragták, hogy könnyen eltegyék az útból. Másrészről sok víz lefolyt már a Dunán ebben a közhangulatban, ha így csinálják még többen fognak Magyar mellé állni. Én orbán feleségverő sztorijánál azt mondtam nem volt tanú, tehát 50-50 % a lehetősége. Itt nem ezt mondom. Mert millió kérdés felvetődik.
Pl. hogy Jucust eddig mindig bevédte a volt férje, egyértelműen azért, mert a gyerekei anyja. Megdőlni látszik az, hogy Magyart orbán "küldte" . Én egy percig se hittem, logikátlan. Egy igazságügyi minisztert ver férje és hagyta??? Nem tett semmit??? Ugyan már. Juci pont úgy néz ki mint egy védtelen tutyi mutyi asszonyság?? :D Azt nem tudom ésszel se felfogni hogy mehet bele ilyenbe egy anya akinek van 3 gyereke akik már nem bölcsisek, tudnak olvasni. Lehet fontosabb az 6,2 milliós buciképű ÁSZ elnök mint a 3 gyereke? Vajon mivel zsarolják?
Juhász Péterrel ugyanezt eljátszották jó durván aztán minden pert megnyert.
MZP feleségét gyerekgyilkosnak nevezték és sorolhatnánk...
Magyar Pétert nem tudják ezek szerint mással megfogni. Kivárták a ünnepet és beszartak tőle.
A politika mocskos ezt eddig is tudtuk, de az orbáni politika nagyon, de nagyon mocskos!!!
Dr. Proktor
@csak úgy...: Van munkahelye! Itt és máshol trollkodik, szvsz rubelért...
Horizont
@Pusztai: 7:19
Persze nagy kérdés mikor írták azt a rendőrségi jelentést és mikorra dátumozva??
Horizont
Gyerekeik 9, 11, 15 évesek. Nagyon sajnálom őket.
Pusztai
@Horizont: Dávid Ibolya gyerekét drogozással vádolta a fidesz amikor nem akart 2002-ben koalát kötni a fidesszel. Felébredt.
Megfigyelési ügy.
Nokiás doboz ami szintén kamu volt...
Szóval minden választáskor intenzív karaktergyilokkal támadtak, vagy akkor ha valaki a fidesz véknyába lőtt egy golyót.
Horizont
@Maccska: te hülye vagy??? Igen az.
Horizont
@Pusztai: Igen ő is eszembe volt. Nekem a legdurvább Juhász ügye volt.
És most Magyaré. Ahol gyerekeket is bevesznek a mocskos játékukba az nagyon gáz.
sokanvagyunk
Már azt hittem Rogánt agyabugyálta el... a Fidesz-családon belül. :)
Toller Béla
Erős a gyanum, hogy a családi szennyes ki lészen teregetve. Rogánnak nem sok fegyvere van magyarpéter ellen. Az meg, hogy erre rámegy egy család, gyerekek, az a rezsimet a legkisebb mértékben sem érdekelte sohsem, most sem fogja érdekelni ! Vargadeka meg dönthet, egészen fideszribivé válik, vagy azért megőriz valamit emberi tartásából !
Horizont
Tele én egy komment:
"Számítottunk erre.
A történet természetesen hihetetlen.
Tegyük fel, a kormány igazságügy miniszterét "bántalmazta" a férje.
A vezetés, erről tudva, hagyta a "bántalmazót" az asszony közelében.
Horizont
Bocsánat!
"Számítottunk erre.
A történet természetesen hihetetlen.
Tegyük fel, a kormány igazságügy miniszterét "bántalmazta" a férje.
A vezetés, erről tudva, hagyta a "bántalmazót" az asszony közelében.
Sőt! A titkos szolgálatok fő embere, gratulált a kapcsolat rendezéséhez.
Másik megközelítése a dolgoknak...
Én vagyok a kormány igazságügy minisztere.
Erős, okos nő, kellő kapcsolatrendszerrel és stabil anyagi háttérrel.
Mi tart bent egy bántalamzó kapcsolatban?
Ne nevetesse már magát.
Szánalmas az egész!"
Horizont
@Maccska: te meg nagyon hülye vagy és mélységesen ember és gyerekellenes. Egy oltári nagy barom. Neked orbán segge a való világ onnan meg nem látsz ki. Ne kóstolgass baszki.
Horizont
@kereső: Hazaárulás vádja?? Akkor tán kezdjék orbánnal meg a többi felsővezető nyaloncaival.
Ők az igazi hazaárulók. Tolvajok is. Ha lenne itthon hová, kihez fordulni az ellenzéknek nem kéne máshol panaszt tenni ellenük.
Horizont
Érdekes őnagysága kitette a posztját, de letiltotta a hozzászólásokat. Vajh miért is??
kereső
Bennem felmerül egy kérdés- elnézve varga juditot, és megismerve agressziv, mocskos, hazug természetét- valamint MP-t, ki is volt a bántalmazó, ill. a bántalmazott ebben a kapcsolatban?
Ami meg az egészet illeti- goebbels hangosan nyerit és csettintget a pokolban, mert legjobb tanitványa most igazán túlszárnyalta őt- és ebbe az egész mocsokba gyermekeket vont be.Ez a NER mocska- ez az erkölcstelen, embertelen propaganda- amely nem jöhetett volna létre orbán nélkül. Egy pöcegödröt 20 év alatt az országból-kezdve a Dávid Ibolya-Herényi károly elleni hazug vádakkal, amelyben olyan illusztris személy játszott főszerepet, mint a jelenlegi MLSZ elnök, folyatva Gyurcsánnyal, Bajnaival, Juhász Péterrel, Hadházy Ákossal, Jakab Péterrel...és mindazokkal, akiknek csak az egzisztenciáját számolta fel hatalma érdekében orbán viktor. Mert , ne legyenek kétségeink- mindez az ő műve- élete értelme, eredménye.
kereső
@Horizont: Igen ez nagyon súlyos kérdés- csak azzal kell tisztában lenni, hogy a szuverenitás orbán hatalmát védi, és orbán önállóságát jelenti- nem az országét. Megkezdődött az ellenzék teljes ellehetetetlenitése- ha még ezt is hagyjuk, akkor megérdemeljük ezt is. Szlovákiában hetek óta minden este tüntetnek- a sajtó szabadságért, a birói függetlenségért- amelyeket fico NER mintára kiván átalakitani.
Horizont
@kereső: 12:19
Igen! Tökéletesen igazad van. Bárkiről is lenne szó ha belevonják a gyerekeiket az nekem a vég.
A legeslegmocskosabb dolog.
Rogán is foglalkozhatna a kettes számú volt nejével aki újraházasodott és még mindig Rogán a neve.
vitriol
A fidesz majdnem fölöslegesen próbálja befolyásolni a közvéleményt, legfeljebb néhány/száz/ ostoba szavazója hisz neki. Abból indulok ki, hogy varga asszonyság még igazságügyi miniszterként is elég sokat hazudott /Lehet, hogy kényszerítésre/, de ez már mindegy, ugyanígy továbbra is tudják őt befolyásolni. Magyar Péter még nem győzött meg arról, hogy "nagy valószínűséggel nem mond igazat", tehát egyenlőre nem kételkedem a szavaiban. Ezzel gondolom a normális emberek mind így vannak. A fidesz meg erőlködjön, és sajnálhatja, hogy eddig igaz szó nemigen hagyta el a száját!
szép új világ
Itt üzenem M.P-nek: - Ha tényleg nem verted el a ribancot, akkor én szívesen megteszem helyetted...
Csizmás Kond
@Horizont: Embere válogatja...ez is olyan mint amikor annak az azeri kölöknek kicsűdűltek hallgatni a nyegleségeit...
Dr. Proktor
@Maccska: Megint kevered a fazont a sezlonnal...
Aki Én
Ha ez igaz és a hatóságok tudtak róla, miért nem cselekedtek amíg Magyar belsőember volt? Ebből mindenképpen a fidesz jön ki rosszul.
Pusztai
"Hadházy Ákos is reagált Magyar Péter állításaira, sok sikert kívánt neki az ügyészséggel
Magyar azt írta, hogy a végrehajtó kamara korrupt vezetője Rogán Antal embere volt, és ezt bizonyítani is tudja. Hadházy szerint hasznos lett volna, ha ezt két éve veszi elő"
kereső
@Maccska: 12:50Én nem vagyok tanácstalan- úgyhogy épp nem jót szólitottál meg. Nem ájultam el MP-től, sőt itt is többször kifejtettem kételyeimet vele kapcsolatban- egyezzünk meg, hogy én nem látok benne "messiást" sem, sőt én nem vagyok az álatal megszólitani kivántak között- : nem vagyok jobb oldali, nem vagyok azon a módon keresztény , ahogyan azt a NER-ben gondolják, nem vagyok pl. okáért vallásos- bár, akik ismernek, azok tudják, hogy a 10 parancsolatot betartom, nem vagyok továbbá "nemzethy" sem- ahogyan azt a NER-ben gondolják és definiálják. Hiszek továbbá a demokráciában, az "európai álomban", útálom orbán viktort- aki MP szerint egy zseni...
Nem akarom tovább ragozni, de az a förtelmes, gyúlöletes proppaganda amit orbánék, a NER elkövetnek MP és gyermekei ellen, az minden tisztességes embernél kiveri a biztositákot, és szivlapát szindrómát okoz. Megvagy elégedve te NERenc , elqrvult maccska?
Ami meg a szivárogtatást illeti, nem voltatok ennyire "kiakadva'"', amikor az ügyészségtől szivárogtak ki iratok, idézések időpontjai pl. Dobrev esetében- hogy a magyar nemzet és bayer hamarrább tudott a meggyanusitásról, és a beidézésről, mint az érintett. Szóval, jobb, ha hallgattok...
Horizont
@Maccska: Libernyák az apád facca te vadbarom és ki a tanácstalan te nagyon szerencsétlen görény seggfej???
Billibácsi
A buksi fejű toncsi munkához látott. Alattomos egy figura! Egyszer majd emberére akad. Remélem este 10 után egy sötét utcában. Bár szerintem oda is egy kisebb hadsereg kísérné.
Eladott Ország
Van azért Toni Roganónak némi tapasztalata abban, hogyan tegyenek el másokat lábalól:
1.) "A fidesz kezdetétől a párt egyik legfőbb embere, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel a lány 18 éves kora előtt folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapja is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják." Meg is ölték!
forrás:. fuggetlenhirek.info/2019/11/15/rogan-antal-szeretoje-felt-hogy-megolik-aztan-meggyilkoltak/
2.) Éppen Rogánról akart kiteregetni bizonyos szennyest az ördög ügyvédje, amikor hirtelen elhallgatott. „Januártól aktivizálom magam” - írta december 27-i Facebook-bejegyzésében az „Ördög ügyvédje”. Majd néhány nappal később gyanús körülmények között meghalt Homonnay Gergely, és az ördög ügyvédje azóta hallgat... Az ügyészséget és a fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miatta.
www.facebook.com/ezazordogugyvedje/posts/519979189406512/?paipv=0&eav=AfZmH2AhLjV1701A0rgdPIE8IIcreueWBP1vL56mqhf28PZVveENuYPuDGUdmzPwI0E&_rdr
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:42 ☻ Ha ébren vagy ne álmodjál! Ez viszont a jelen kérdése: Örülünk, ha másnak is feltűnt ez az összefüggés… Sok sikert az ügyészséggel, tapasztalatunk szerint szeretik játszani a teljesen hülyét az ilyen ügyekben (egyébként nagyon hasznos lett volna, ha 2022 elején veszi elő a bizonyítékokat). Schadl, Tóni, Barbara és Ádám
twitter.com/DetteSzilagyi/status/1769640791171813730/photo/1
kereső
@Maccska: No, megint az van- hogy nem ismered egy magyar szó jelentését. - "karaktergyilkolás"- az amikor hazugságokkal, vagy féligazságokkal támadnak meg valakit, fognak rá olyan dolgokat- amelyeket az illető nem követett el, szavait kiforgatják-és olyan szövegkörnyezetbe helyezik, ahogyan az el sem hangzott.

Ne keverd a birálattal, kritikával- amely valós dolgokon alapulnak. És ezt az undormányt a fideSS hozta be politikába- mert az alapja, az, hogy az ellenfél-az nem ellenfél, az ellenség., és mert orbán viktor kisajátitotta magának a "haza" szót 2002-ben- " a haza nem lehet ellenzékben". Ti meg tetéztétek azzal, hogy ő let az ország"örökös miniszterelnöke", a vezénylő tábornok.
Karaktergyilkoljátok nap-mint nap az egész ellenzéket- amikor kitagadjátok a népből, nemzetből, amikor idegenszivűeknek mondjátok. És ezt ti tettétek, és teszitek 20 éve folyamatosan. Ami a legocsmányabb, hogy ebben senkire és semmire nem vagytok tekintettel- nem számit család, gyerek, felmenő, - senki és semmi. Utálatos-és gyomorforgató.
És ehhez elég csak itt olvasni benneteket- hogy ez mennyire hatásos- sőt már iskolát is nyitottatok a megafon iskoláját, a primitiv múveletlenség iskolákát. Nekem nem a szivem csücske MP, de azt amit múveltek-éés múvelni készültök vele, az minden tisztességes embert felháborit, ugyanúgy, amit ggyurcsánnyal múveltetek-és múveltek a mai napih. Ebből éltek- ez tartja hatalomban az örökös miniszterelnököt, nem a tisztességes kormán yzás, az ország szolgálata- az emberek tisztrelete. És tudod mit, még arra sem vagytok érdemesek, hogy a nyálamat pazaroljam rátok.
kereső
@Maccska: 17:42 Ha tudomásod van róla, és van bizonyiték a birtikodban, akkor ha nem tettél feljelentést búnpártolást követsz el. Méghozzá egy egy bagyon súlyos közt9rvényes ügyben. Ez BTK tétel, mint ahogy az is, ha hamisan vádolsz, hamisan tanúskodsz. Döntsél @maccska- na melyiket választod??
kereső
@Maccska: Én ilyet soha sem mondtam- mert nem tudom ez egy.És mégis úgy van, akkor az legyen az ő magánügyük- semmi közöm hozzá- persze ha igaz, akkor már értem miért is ellenzi a kormány az Isztanbuli Egyezmény ratifikációját- hiszen a hivataloknak nem külön törvényi felhatalmazást adna a kezébe, hogy akkor lépjenek közbe, amikor vér folyik- hanem intézményesitett jogvédelmet kellene hogy biztositson minden arra illetékes szerv részéről a bántalmazottaknak.
kereső
@Maccska: Miért is? Mit irtam , ami azzá tesz- veled szemben, amit gyurcsány anyóüsáról irtál.
kereső
Nem mellesleg a magyar kormány az Eu--t is "karaktergyilkolja", az EB elnökkel együtt- hazugságokat terjeszt-és elhallgatja a valós történéseket. És ebben eddig élen járt v.j.- mint a fideSS listavezetője.
kereső
@Maccska: tegnap 18:53 A megjegyzést"gyurcsány anyósáról" -te irtál, amelyre időpont megjelölássel reagáltam- BTK-t emlegetve.Azt sem tudod, hogy miket irkálsz össze? Vagy azt nem is te irtad, hanem egy boot, vagy egy másik éned?
Értem már- a sok-sok éned nem tudja, hogy mit is irt a másik- ezért születnek olyan hozzászólások a cikkek alatt, amelyeknek sokszor semmi közük a cikkhez. Jó reggelt @maccska- igy még senki le nem buktatta magát- az ötlet a " Soknevű királyfi" Benedek Elek meséből ihletődött?- , hogy "rúgja meg a macska".
Pusztai
Régebbről:
"A magyar nép olyan mint a naponta kékre vert asszony, minden nap megveri a férje, nem hagyja ott, sőt, ő könyörög a férjének még, még, még!!!
Ugyanez van a fidesszel.
...Ezerszer bizonyították milyen alávaló hazug tolvaj esküszegő csürhe, de a nép akkora része amely hatalomban tudja tartanai ennek ellenére megszavazza.
..Oka: a mérhetetlen beégetett gyűlölet mások iránt ezért bármekkora gazemberséget követnek el annak ellenére beszavazzák, mert mások ellen tíltakoznak még akkor is ha a fidesz szavazóknak is rossz és káros amit tesz a fidesz és gazember vezére.
A hit vezérli őket nem a tények.
--A hit olyan mint a szerelem, izlés, nem befolyásolható valós tényekkel, ezt nem ismeri fel a politikai hangadó elllenzék, kapkod mindenfelé, ostoba elemzők meg nem semmi ökörségeket hordanak össze-vissza, amit a fideszhívő leszar.
Ő gyűlöl és fideszre szavaz."
Dr. Proktor
@Maccska: Ti már kiagyaltátok a sztorit, rendőrségi jelentéssel a talonból előhúzva!
Recseg a világotok...
KisTehen
magyar péter egy kapcsolati erőszakoló?
Pusztai
Magyar P. nagyon dühös, nagyinterjút ad éppen Bodacz Balázsnak, qrva kemény!
Dühéből átjön: mindent megtesz ennek a mocsok kormánynak megbuktatásáért és szerinte kezében a bizonyíték.
Pusztai
Rogán nem alhat nyugodtan, keményen befenyegette MP.
Még tart az interjú Spirit rádión ATV-n.

Kb félórás???
C_3PO
Péter felébreszti az alvó szavazókat! A fotelforradalmárok embere! Lehet így akár 67%-a is!
Hogy a DK-tól elvesz szavazatokat? - Nem hinném! Fidesztől? - Nem hinném!
Pusztai
@C_3PO: sztem meg nem.
Mindenhonnan vesz el szavazót, de a legjobb ha a fidesz ellen felébreszti a leszarom tablettás közönyösöket és nem maard otthon kb 35% választó.
Aki Én
@Maccska: ,, mit cselekedtek volna?"

Eljárást kellett volna kezdeményezniük egy bántalmazó ellen.
De tudjuk, hogy a sajátjaikat mindentől megóvják.
Nem érted, mi?
Aki Én
@Maccska: Épeszű emberben óhatatlanul felmerülnek ezek a kérdések:

,,nagyon sok kérdés maradt:
Ha a rendőri jelentésben foglaltak közül bármi (például a "környezete életét veszélyeztető közlekedés") felveti szabálysértés vagy bűncselekmény gyanúját, miért nem indult rendőrségi eljárás?

Ha nem történt bűncselekmény, miért avatkoztak bele az igazságügyi miniszter védelmére kirendelt rendőrök egy családi vitába? Miért nem engedték, hogy Magyar Péter bejusson a gyerekeihez?

Ha védett személyekről és családjukról szólt a rendőri jelentés, miért nem lett minősített irat?

Igaz-e hogy a rendőri jelentés odakerült a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalára? Ha igen, miért? És mihez kezdtek vele?

Hogyan és miért került ki a jelentés három évvel a történtek után? Véletlen volt-e hogy Dezső András forrásának eszébe jutott a létezése? És miképp kerülhetett ki a rendőrségről egy ilyen, érzékeny személyes adatokat tartalmazó dokumentum, amiben ráadásul külön feltüntették, hogy Varga Judit kéri a bizalmasan kezelését?

Miért posztolt Varga Judit épp most egy kapcsolati erőszakról szóló videót? Lehetséges-e, hogy a családon belüli erőszak megelőzéséről szóló Isztambuli Egyezmény elfogadását leghangosabban ellenző, de a magyarországi áldozatsegítő központok működéséért felelős politikus maga is kapcsolati erőszak áldozata volt? Hiszen épp ő „biztatott mindenkit, hogy ha bűncselekmény áldozatává vált, illetve ismer valakit, aki ilyen helyzetbe került, vegye fel a kapcsolatot a szakértőkkel, akik szakszerű, személyre szabott segítséget nyújtanak minden bajbajutottnak." Mennyi az esélye annak, hogy épp ő nem jutott volna segítséghez, ha tényleg bajban van? És ha így történt volna, mit árulna el ez a kormány hitelességéről?"
C_3PO
@Pusztai: Az még mindig csak a fotelforradalmár, aki eddig sem ment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok