A világ elsö űrturistája, a milliárdos Dennis Tito és csapata, az Inspiration Mars Foundation is becsatlakozott a jelenleg még gyakran csak szájkaratéból álló űrversenybe, aminek tétje embert juttatni a Marsra vagy annak közelébe! De vajon hogy tervezik? Jelenleg a Mars One (a valóságshow-s arcok), a NASA, valamint az indiai és az orosz űrkutatás tervezi komolyan, egyre növekvő aktivitással a Marsra induló emberi utazásokat – hozzájuk csatlakozott most a világ első űrturistája, a milliárdos Dennis Tito és csapata, az Inspiration Mars Foundation...

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Aelita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Amy88
Miért, már visszafelé jössz majd? :D
Pilóta
@Amy88: 23:45
Azt nem tudom, de az tuti, hogy engem nem fogsz tudni utolérni, ha egyszer beindulok:-)))
... inkább megvárlak a kilövőállásnál!
Pilóta
>
Virtuális megelőzöttség

Ma hajnalban először szállt le a Marsra földi űrhajó emberrel a fedélzetén. A világszenzáción túl az eseménynek óriási a tudományos jelentősége, hiszen először sikerült a Naprendszer egyik bolygóját meglátogatnunk. Ezzel az űrhajózás történetében - és talán az emberiség életében - is új fejezet kezdődött. Az űrhajó legénysége ép és egészséges, a vörös bolygó a Földre küldött első videófelvételen barátságosnak tűnik.
bdk.hhrf.org/seo/ember_marson.php

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.