2016 január elsejétől ismét változtak az otthoni pálinkafőzésre vonatkozó szabályok. Rövid és érthető összefoglaló a 2016-os pálinkafőzéssel és a pálinkafőző bejelentéssel kapcsolatosan. Ugyan a pálinkafőzést továbbra sem kell előre bejelenteni, de a párlat adójegyet jó, ha már a főzés megkezdése előtt beszerezzük.

Forrás: palinkaust.hu
Feltöltő: SelfMade
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.