A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint a paranoid felhasználók egyre szélsőségesebb módszerekhez fordulnak, hogy távol tartsák magánéletüket és személyes adataikat az online világ kíváncsiskodó szemeitől.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez a hajó már elment...

még az az ember sem tudja megvédeni az adatait, akinek nincs bejegyzett, bevezetett telefonja, nincs kábeltévéje(drót sem), nincs, és nem is volt mobilja..
akkor is látható, ha nem akarja..
ott vannak az utcai kamerák, az áruházak arcazonosítói, a körzeti orvosi nyílvántartás, a banki adatrögzítés(még akkor is, ha nem használ atm-et)az adószám mögötti nyílvántartás, a taj szám nyilvántartása, pláne , ha van járműve saját néven..jogosítvány, személyi és lakcímkártya, munkahely...stb...ha van családja, akkor bizony elkerülhetetlen néhány nyílvántartás...mindenhol kérnek egy elérhető telefonszámot..valamiből élni kell, tehát kell egy pénzforrás, ami nem lehet a végtelenségig illegális..
amúgy már némely cégnél a hangja alapján is tudják kivel beszélnek..

tehát nem sok lehetősége és értelme van a titkolózásnak.

véleményem szerint

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.