Elrontott közbeszerzések miatt kell évek óta minden nyáron belefulladnunk a 4-es és 6-os villamos vonalának felújításaiba – állítják szakértők és ellenzéki politikusok. A fővárosiak már rutinosan szállnak le a villamosról, metróról, majd néhány megállóval odébb vissza, sok évük volt megtanulni az ilyen és olyan pótlóbuszokat, pótlómegállókat, amelyek a közlekedési felújítások tartozékai. A vidékiek, külföldiek kissé elveszetten bolyonganak ugyan, de mennek a tömeg után, így ők is célba érnek. Még csak azt sem lehet mondani, hogy az első napokat leszámítva káosz lenne amiatt, mert a múlt hétvégén menetrend szerint megkezdődött a nagykörúti villamospálya felújítása. Évek óta így megy. Rutinos a BKV sablonválasza is, amit kérdéseinkre küldtek: „A 4-es és 6-os villamos vonalán az elhasználódott

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hiba lett volna? szerintem - ösmervén a magyar politikusokat - tudatosan csináltál így! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Talán mélyebb okok is vannak

főleg úgy, hogy Dávidka előszeretettel nyomatta mindig

Itt a nyár itta 4-es 6-os felújítás. A Népszava annak járt utána, hogy miért vált ez kedves matyar szokássá. A cikk által – pontosabban az szerző által megkérdezettek által – felvetett problémák kétség kívül relevánsnak tűnek, azonban szerintem két dolog nagyon kimaradt, ami valószínű nagyon is összefügg.
Egyfelől itt van az a már-már meghatározó vonás a gagyizás. Ami túl azon, hogy jól kvadrál ártunk és qurmányunk értelmi színvonalához, igazából már mánia: nem kell a modern és korszerű jó nekünk a másik által már kipróbált! =))
Másrészt; kézenfekvő dolog, hogy ez a maszatolás sok évre újabb és újabb lehetőséget ad a csókosoknak a sertepertelésre. Így is és úgy i! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.