Vona Gábor lement a Blaha Lujza téri és a Nyugati téri aluljáróba, ahol több száz kopogtatócédulát sikerült összegyűjtenie, mindemellett pedig fogadta a gratulációkat és a sok-sok biztatást. A videó alapján állítható, hogy a Jobbiknak várhatóan nagyobb támogatottsága lesz az áprilisi választáson, mint azt eddig sokan gondolták.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vinetu85
@tnezo: Nem tudod, hogy mit, vagy miről beszélsz.
Az Eu-nak olyan szándékai vannak Magyarországgal, mint EU-s országgal, hogy a magyarok ne termeljenek, ne vigyenek árút az Eu-s piacra, de mindenféle EU-s termék felvevő helye legyen Magyarország.
Magyarországnak ne legyenek saját törvényei, ne legyen saját kormányunk, hanem majd a mi gazdánk legyen az IMF-et uralók személye. A Magyarországra vonatkozó törvényeket ők akarják diktálni.
Megakarják semmisíteni nem csak a gazdaságunkat, de a szuverinitásunkat is mint amilyen egy önálló ország.
Ha közös nevezőre tudunk jutni az EU-val akkor maradunk Eu-s ország, ha életünkre és függetlenségünkre akarnak törni, - mint utolsó lépésként- kilépünk az EU-ból.
tnezo
@vinetu85: Egyet ajánlhatok neked: ne csak a kurucinfóról tájékozódj, mert az igazság nem odaát van!
kiscserkész
Ez a cikk nem Morvairól, hanem a Vona Gáborról meg a jobbikról szól. Tisztán mutatja, hogy a mai politikusok közül ő egyedül, aki nagy népszerűek örvend, mindenféle reklám és torzítás nélkül. Végül is ők leraktak az asztalra egy jó, kivitelezhető programot, amit az emberek egyre többen értelmeznek és akarnak. Akik itt a fórumon hőzöngnek ellene, és Fideszt meg, balliberálisokat akarják csupán a takargatnivalóik miatt teszik.

Én a jövőre szavazok!!!!
kiscserkész
@tnezo: Egyetlen hiteles hírforrások a Barikád, és kurucinfó. Ha hülyiteni akarom magam, akkor olvasok mást is. Meg nézem az ATV + HÍT TV + RTL klub + TV.

Már elmúlt a sötét éjszaka, eljött a virradat!!!!
vinetu85
@tnezo: Nem kurucinfós hír, bár ott is megjelent, hanem az eseményen személyesen voltam jelen.
bombi02
Ő még ki mer menni az emberek közé. Nem csak a hívei közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.