Mondja a párt nevét, aztán: - Jöttünk az ajánlószelvényért. Mintha hívtam volna őket, ablakból üvöltöttem volna, hogy halló, jöjjenek, jöjjenek, szabadítsanak meg a cédulámtól, mert harap! Mintha a sajátjáért jött volna, amit én csak megőriztem néhány napra.

Feltöltő: Debi Fürkész
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
feketeözvegy
Sajnos ez így van, jönnek kopognak, csengetnek. Mondom nem adom, mondják de oda kell adni, kérdezem:kell? mondják kell! Na mondom, majd akinek akarom, de ha senkinek nem adom ahhoz is jogom van, sértődötten tovább állnak........
Kakastoll
milyen nyelvjárás a debbenet, mert mát a másodikszor írják így ?
HÁTI
Megint jönnek kopogtatnak, négy évenként magasztalnak.Igérgetnek füt-fát,de Ők eszik a főldi mannát!-Oda adtad elosonnak, mosolyognag;s lese szarnak!
Csubaka
Hát azért hívják kopogtató cédulának.Nem?
Nyilván fizikai nehézséget okozott normális ember módjára közölni, hogy "elintézve". Gratulálok a cikk írójának. Sikerül leküzdenie magát a hozzá bekopogtatók szintjére.
laja001
Ki kel írni az ajánló szelvény a kukába ott kopogj.
luciferi
Nálunk teljesen normálisan,és udvariasan folyik ez a dolog+
Kivéve 4 éve, amikor a fidesz elhíresztelte mindjárt az elején, hogy a Csapody nem indul, visszalépett a fidesz javára! És a sok ártatlan jószág odadta fideszeseknek a cédulkát! Kicsit undi, nem, fanok! És hiába bizonyosodott be, (mert be lett bizonyítva) hogy így történt, Csapody mehetett a pártlistára. Egyébként itt mindig bejutott egyéniként! Hajrá fidesz fehér szalag!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Én rövidre zártam a dolgot.Kiírtam az ajtóra, hogy csak a JOBBIK aktivistája kopogjon, a többi jobban jár, ha meg sem próbálja xD xD XD
inkvi
@csutak: De már a városban vannak a szarkák is! :(
Zsoel
@Atomqkac: Te tényleg nagyon kemény gyerek vagy. :)
inkvi
@ani57: Helytelen! Ennyire becsülőd a nyomdászok munkáját?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.