Sok hullámvölgy és hűtlenség után nemrég még válni akartak és szétköltöztek, de nem bírták egymás nélkül. Ismét egy párt alkot Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Három gyerek és tíz év házasság után szakított egymással a világbajnok kajakos és az egykori kézilabdázó. Döntésük véglegesnek tűnt, de egyre több találgatásra adott okokt, hogy amikor a hivatalos válásról kérdezték őket, mindig kerülték a témát, majd kiderült, hogy egyelőre nem adják be a papírokat. 

Újra együtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Később egyre többször nyilatkozták, hogy nagyon jó a kapcsolatuk, sikerült megbeszélni a múltbéli sérelmeket, nem zárják ki a teljes békülést. Most, a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legfrissebb adásában mindent elmondanak kapcsolatukról.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

számol be a Blikk az adás felvételén elmondottakról.

Tápai Szabina elmondta, hogy mindent sikerült tisztázni, még a megcsalásokat is, így őszintén tiszta lappal tudnak ismét a közös úton haladni. 

Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam... Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?

– mondta az egkori kézilabdázó. 

Kucsera Gábor azt is elárulta: fontos jelnek érzi, hogy sosem adták be a válási papírokat, talán azért, mert hol az egyikük, hol a másikuk akart elválni, de sosem volt egységes a döntés.

Ez valamiért sosem következett be. Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban

– hangsúlyozta a háromgyerekes apuka.

Nem tagadta: valóban történt megcsalás, de sosem „bukott le”. Azonban ez már a múlt, nem akar hazugságban élni.

Abban az életszakaszomban voltam, hogy amikor hozzámért vagy megkérdezte, hogy vagyok, már idegesített. Igen, egy harmadik váltotta ki belőlem, de ezt már tisztáztuk azóta

– vallotta be.

Forrás: Blikk

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ennek elég ha ők örülnek !!! Feltéve ha ők örülnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@FLETÓ: megtudjuk, ha kucsera is pártot alapít
Horizont
@DR PRÉDlKÁTOR: Soha nem tudjuk mi van egy házasságban a 4 fal között. És ott a 3 gyerek is.
jáger laszló
Ezután pedig 1ütt élvezkednek!!
Hát csak ennyi
barátilag
J.L.
FLETÓ
@KisTehen: Nagy szar, tenyeres-talpas tót gyerek!
Sztyepospista
A szomszédasszonyom is újra összejött az exével. Ez valamivel... jobban érdekel. Mehetnek Tápaiék együtt immár akár a VACSORACSATÁBA is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.