Őrizetbe vett a rendőrség a múlt hét végén egy keszthelyi ügyvédnőt, akit a bíróság kedden lakhelyelhagyási tilalommal sújtott.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
"Az MTI információja szerint Sz. Irént annak a nyomozásnak a kapcsán vették őrizetbe, amelynek során a Zala Megyei Bíróság - egy hónappal ezelőtt - előzetes letartóztatásba helyezte ingatlanok forgalmazásával és értékbecslésével foglalkozó fiát és annak társát, több millió forint értékre elkövetett csalás gyanúja miatt.

A feltételezések szerint az ügyvédnő készítette azokat az adás-vételi szerződéseket, amelyekkel a gyanúsítottak a valós érték többszörösét meghaladó összegű hitelt vettek fel alacsony értékű ingatlanokra.

A jogásznő fia, S. Szilárd a keszthelyi önkormányzat városfejlesztési bizottságának tagja volt, továbbá a Jobbik keszthelyi elnökeként is tevékenykedett. Az ingatlanforgalmazással összefüggő tevékenysége kapcsán bűnsegédként elkövetett csalás gyanúja miatt indult ellene és vele együtt öt gyanúsított ellen büntetőeljárás"

Emlékeztetőül.
inkvi
@kevijeni: Bocsi, de az egyik ffi, a másik nő!
inkvi
@luigilongo60: Így fejlesztették a várost?
inkvi
@bigyibogyo: Olvasd el a cukrász sikerét is (másik cikk). Ő nem a szart keverte. Különben sem értem, hogy az őrizet és a lakhely elhagyási tilalom között semmi különbség nincs. Komolytalan ez a hír!
Dr.luigilongo60
Biztos szegény ügyvédnő is a gonosz kormánynak köszönhetően minimálbéren tengődött ezért sodorta a sors a kiábrándult emberek gyülekezetébe, azaz a Jobbikba.
Röhögnöm kell.
inkvi
@luigilongo60: Azt gondolom, hogy most véletlenül tévedsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.