Gyurcsány Ferenc visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy a választás utáni pozíciószerzésre készülne. Van és lesz dolgom, de az biztosan nem, hogy a frakcióvezetői vagy pártelnöki tisztségért tülekedjek - hangsúlyozta. Szerinte ezekre biztosan lesz jelentkező nélküle is. Nem versenyzünk, hanem kiegészítjük egymást - utalt párttársaira. Mesterházy Attila a miniszterelnök-jelöltünk, ő is marad, őt támogatjuk - mondta, hozzátéve: ha győzünk, akkor ő lesz Magyarország következő miniszterelnöke. Ezt kívánom egyébként Magyarországnak és a magyar baloldalnak egyaránt" - mondta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: Légyszíves olvasd el mégegyszer!! Lassabban!!
marlin
Talán "ez a vonal érthetőbb"!! Igaz, hogy a bizonyíték közvetett, ami attól igaz, hogy nem perelték be, - mert nem tudják cáfolni!! :)))

"A diktátorok verik a feleségüket

A keményborítós, egészen komoly külsejű könyvből így első blikkre még a következő fejezet érdemel némi figyelmet, amiben a szerző a 2002-es választásokra időzített és állítása szerint 170 ezer példányban elkelt A Viktor utóéletét meséli el. Szerzőnk ugyanis többszörösen kikéri magának, hogy ő gyűlölködő lenne, majd a legdurvább, becsületsértő, ellenőrizetlen pletykákat szórja el szenvedélyének patologikus tárgyáról, miszerint Orbán a könyve miatt kiborult, dührohamokat kapott, diliházba került, és őrjöngő rohamában úgy agyba-főbe verte a feleségét, hogy Lévai Anikó kórházba került.(!!) Mindez a szokásos kendei elővezetéssel, vagyis "mint rebesgették" meg "egyesek szerint", bár "ezek csak rosszindulatú pletykák".
Kende láthatólag képtelen volt túltenni magát azon a náci húzáson, hogy orbánék nem perelték be,(!!) így igen érdekes, amikor az orbáni megfélemlítő gépezetről mesél, ami fel akarta őt morzsolni. Ha Önök is tudnák, mit műveltek "kopasz suhancok" egy meg nem nevezett kendeista bácsival Győrött, nem mosolyognának!"

"Ki a rosszabb: egy pogány vagy egy náci?
A könyv hátralévő nyolctizede az ismert orbáni ügyek sajtóollózások segítségével történő elővezetése. Randomizált bele lapzások alapján az eddigi kedvencünk ebből a szekcióból az a rész, amikor kiderül, hogy "Orbánék nemhogy nem voltak vallásosak, de tulajdonképpen nem is materialisták vagy ateisták voltak, inkább pogányok." Szerző utána logikusan levezeti, hogy Orbán nem más, mint egy pogány főpap, aki fasizmusba vezeti az országot, ha győz."
furfang
@marlin: Ugyan kérlek, amit kiidéztél egy újabb adalék egy ostoba hazugsághoz. Te tényleg bedőlsz ezeknek a szövegeknek? Azért ennél értelmesebbnek gondoltalak. Tévedtem.
marlin
@furfang: Sajnálom, hogy korábbi linkeket nem lehet megnyitni, mindenhol 404-el törölte valamilyem "okosgyerek"!!
luciferi
@marlin: igen, ez nagy hiba!
Feri meg odaadhatná már a cumiját a Vikinek!!:)
Csubaka
@furfang: Az Univerzum és az emberi "találékonyság:-(((" határtalan!
Valamikor még a 70-es években ment a mozikban egy Annie Girardot film, aminek az volt a címe, hogy " Nem zörög a haraszt.. "
A témája napjaink totális politikai valóságát tükrözte. Egy politikai választási kampány nagy esélyesét az ellenfél úgy próbálta kiütni a nyeregből, hogy egy kétes hírű fotóssal, a politikus feleségének képét egy pornográf gruppenszex jelentbe montíroztatták majd a képet közzétették a médiában. A film témája azt a folyamatot boncolgatta, hogy az egyébként tökéletesen tiszta erkölcsű nőnek miként kellett megküzdenie a becsületéjért, miként befolyásolja a "szokás elv" alapján egy negatív, lejárató információ tömegek véleményét, és milyen nyomokat hagy emberek, családok életében az effajta gátlástalan, aljas cselekedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.