Gyurcsány Ferenc visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy a választás utáni pozíciószerzésre készülne. Van és lesz dolgom, de az biztosan nem, hogy a frakcióvezetői vagy pártelnöki tisztségért tülekedjek - hangsúlyozta. Szerinte ezekre biztosan lesz jelentkező nélküle is. Nem versenyzünk, hanem kiegészítjük egymást - utalt párttársaira. Mesterházy Attila a miniszterelnök-jelöltünk, ő is marad, őt támogatjuk - mondta, hozzátéve: ha győzünk, akkor ő lesz Magyarország következő miniszterelnöke. Ezt kívánom egyébként Magyarországnak és a magyar baloldalnak egyaránt" - mondta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wounton
Ennek az elmeroggyantnak már rég börtönben lenne a helye, nem a kamerák előtt. Nem kicsit túlmisztifikálja már magát.
bigyibogyo
@wounton: Pedig nem. Kering egy KISZ -es felvétel, amin a Viktor arról beszél, hogy a Gyurcsányra nagyon oda kell figyelni.
batukán
@bigyibogyo: Ez így igaz a mai napig tart.
luciferi
Már a homokozó is kicsi volt kettőjüknek...:)
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ezek szerint Orbán 20 éve tudja. hogy egy potenciális őrült garázdálkodik a politikában és meg se próbálta eltávolítani.....hát, akkor ez a Viktor sara!!!!
nyanya001
@kevijeni: A mostani "homokozó"' jóval nagyobb.
Két dudás egy csárdában nem fér el.
bigyibogyo
@Atomqkac: a "potenciális őrült" hányszorosát kereste a Te éves bevételednek tavaly?:)
Kakastoll
@nyanya001: szia nyanya...még haragszol-e ?
csutak
Gyurcsány Ferenc - Wikipédia
Gyurcsány Ferenc (Pápa, 1961. június 4.) magyar közgazdász, politikus. 2004. szeptember 29-étől 2009. április 14-ig a Magyar Köztársaság hatodik ...
Életrajza - Magánélete - Személye körüli konfliktusok - Irodalom
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcsány_Ferenc - Tárolt változat - Hasonló
Január
@bigyibogyo: Igy van, van ilyen - nem volt véletlen az emúlt 8 évi "konstruktiv ellenzéki" ténykedés sem.
Ugyanakkor Gyurcsány is ennek az országnak a polgára, választó és választható, mindenkinek szabad a pálya.....
inkvi
Ne hülyíts "ki az a gyurcsány"; ki az a Mesterházy?
almalibre
Asszem megvan a probléma: Gyurcsány Ferenc (Pápa). Feri nem érti a zárójelet...
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: te elvakult Gyurcsány-fan! Qrvára nem arról van szó, hogy mennyit keresett, mint üzletember.
Az üzlet és az őrült elme nem zárja ki egymást, sőt.
marlin
@Atomqkac: Miért nem Grázi gyogyóból kiengedett ápoltak között keresed az "őrült elmét"?? Csak mert ott meg is találnád!! Mindig igazat mond, mint az úttörők, és csöng a wekker, mint a (törpe) Napóleonoknak szokott!!
vukkocska
@inkvi: az általános műveltséghez hozzá tartozik, hogy ismerje Magyarország miniszterelnökeit. Tehát: Gyurcsány Ferenc Magyarország egy évvel ezelőtti miniszterelnöke volt. A címhez igazodva: tényleg tart tőle, meg sem mert szólalni a közös vitában OV. Tudomásom szerint Gyurcsány még Grazban sem járt, legfeljebb túristaként.
bigyibogyo
@Atomqkac: pedig akár a siker fokmérője is lehet ki milyen színvonalon él. Nem így látod? Vagy csak őrülten sikeres?:)
wounton
@vukkocska: "az általános műveltséghez hozzá tartozik, hogy ismerje Magyarország miniszterelnökeit. Tehát: Gyurcsány Ferenc Magyarország egy évvel ezelőtti miniszterelnöke volt."

Végülis Károlyi is az volt...
vukkocska
@wounton: és még sokan mások. :) Csak azt ne kívánd, hogy felsoroljam valamennyit, azt sem tudnám, honnan kezdjem. Valószínű az elsőtöl kellene. :)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: kérdés kinek mi a siker? Nem hiszem, hogy a boldogság csak a pénzen múlna. Hidd el nem irigylem Gyurcsányt, a feleségét meg pláne nem.
inkvi
@vukkocska: Nem hazudsz? Pacsirta hozzászólásában írt alapján bátorkodtam "ki az a gyurcsány" - t írni! Általános műveltséghez annyi! Nézd át a múlt, jelen időt nyelvtanból! A jövő időt hamarosan megtanulod! Az általános műveltség része a magyar nyelvtan - szorosan! (15 59-re reflektáltam)
marlin
@Atomqkac: Ez megint nem jött be!! :))
Amint az Magyarországon köztudott, nem a Gyurcsány veri a feleségét, hanem a zOrbán!! :-))
Hát ez van!! Vagy nem??
marlin
@inkvi: Igazad van, de az atomqkac nem olvasta a címet sem!! :-))
A hivatkozott cikk címéből azt lehet látni(!), a Gyurcsány az(!), akitől a zOrbán 20 éve fél!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@marlin: mi nem jött be? Gyurcsány elmebeteg, ez nem vitás, az meg, hogy Orbán veri a feleségét miért érdekeljen engem? Egyik se kéne az tuti, se a pénzéért, se a nem létező "férfias" vonzerejéért XD
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ja, hogy ti azt hiszitek, hogy "érzelmeit" valóban a család birtokolja? Ugyan!
Hazudott reggel, délben, este....miért pont ezt hinném el neki?
luciferi
Mind a kettő elmebeteg. Vita lezárva!:)
bombi02
Ez ott kezdődött, hogy Ferike mindig elvette a homokozóvödröt Viktorkától. Viktorka pedig bosszúból nem adta oda Ferikének a labdát.

Kedves anyukák, apukák! Kérjük elkezdeni a fent említett gyerekek nevelését!
inkvi
@bombi02: Igaz! Én is azt akartam írni, de nem mertem, mert már az óvódás-szinten talán átlépett a bölcs vezérünk! Én úgy érzékelem, hogy már Ő tanítja pisilésre Attila babát! Nem nagyon sikerül, mert az a vizelet eléggé csipi a szemét.
luciferi
@inkvi: rossz a füled. Arról nem jöhet, bezárt. Fordulj felcsút felé..:)))
inkvi
@kevijeni: Nem tudtam, hogy ott lax! Bocsi!
vukkocska
@inkvi: (17.37.) Nem értem a kérdésfeltevést. Jó, ha Te tudod. Az igeidőkkel meg egész jóban vagyok. :)
luciferi
@inkvi: jó lenne! Lakik ott egy ált. iskolai volt osztálytársam, csudákat mesél! Vicc nélkül, tényleg jó ott lakni, egy különálló kis "faluállam".
inkvi
@vukkocska: Szomorú! Én, nem a volt vagy ex minelnökökről beszéltem! Arról, ami abban a percben van ma! Nem bánom, ha nem érted! Nem kell Neked mindent értened! Csak egy kicsit figyelni és gondolkodni! Ma már senki az az ember! Ennyi! De emeljétek fel a magasba, még nagyobbat fog zuhanni! Remélem alátartod a mancsaidat, amivel kaparsz!

@kevijeni: Akkor költözök!
furfang
Akinek van egy csepp esze, az tart Gyurcsánytól, mert pszichésen kiszámíthatatlan dolgai vannak. Lásd az őszödi beszédet, vagy a mostani évértékelőt, vagy éppen az Orbánnal való 2006-os tv vitát. Ez utóbbinál jól tette OV, hogy nem replikázott, mert igaz lett volna az a Murphy törvény, valahogy így szól," ha egy hülyével leállsz vitatkozni, egy idő után összekevernek vele"
inkvi
@furfang: Kényszerzubbonyban van, így már én nem félek tőle!
furfang
@inkvi: No akkor ezért lesz " családbarát" az ünnep, ezt mondta valamelyik prominens, mert az őrzéséről másképp gondoskodnak, mint az elmúlt években.Sose felejtem el, amikor lezárták az Opera környéki utcákat, mert szpícset tartott, meg a kis földalattiba való lemenekítését a meleg felvonuláson, az okt.23-i féltérdre való ereszkedését a kiürített, ámde kommandósokkal őrzött Dózsa György úton a vaskefe előtt. Sok pénzbe került nekünk ez a fószer és a hülyeségei.
Kakastoll
@marlin: Arra a feleségverésre tudnál valami konkrét utalást mutatni ?
Csubaka
"Én az érzelmeimet a feleségemre, a gyerekeimre, a családomra, a barátaimra, a hazámra fordítom. Miért fecsérelném politikai riválisaimra?"

"Én az ************ a feleségemre, a gyerekeimre, a családomra, a barátaimra....."
kb ennyi igaz!

"Miért fecsérelném politikai riválisaimra?"-miért ne, ha tehetted.
Kedves Ferenc!!! Az elmúlt 6 éved csak és kizárólag arról szólt, hogy az ellenzéket letarold!!!! Ha kellett akár rendőri brutalitással, ha kellett statáriális bíróságokkal.
Ja és hogy el ne felejtsem,,,,Trükkök százaival amiről nekünk nem is kell tudnunk!

Ennél az embernél hazugabb,hiteltelenebb politikusa Magyarországnak soha nem volt!!!Büszkék lehetünk rád Feri!!!Nem kellene gondolkodni a Guiness rekord kísérleten?Torony magasan nyernéd!

Az már csak hab a tortán, hogy a TV reklámban Mesterházy a BALOLDAL miniszterelnök jelöltjeként árulja magát.Én és nagyon sokan még baloldaliak (pártok) nem jelöltük és kikérjük magunknak az MSZP mint a magyar baloldal kizárólagos képviseleti jogának bitorlását. Mesterházy a hatalmasat bukott MSZP jelöltje és semmi köze a baloldalhoz!!!
Kakastoll
A végén még Mesterházi és Lendvai maradnak....
vukkocska
@inkvi: A duvulás nem az értelem jegye. Mancsa pedig a kutyámnak van, aki egyébként nem kapar, mert egy intelligens kutya. Végzi a dolgát, megdícsérem érte, és nagyon boldog.
inkvi
@vukkocska: Mancs az igazi kutya volt!
inkvi
Ilyen egyenes embertől én is félnék! Csak rá kell nézni a képre: egyenesen áll, mint a félrevert cövek!
furfang
@marlin: Amit ide idéztél ( hirosindex.hu/tema/131 ) legalább tökéletes cáfolata annak amit nagy buzgalommal tényként szoktál közölni Orbánról ( feleségverés, grazi ideggyógyászati kezelés, stb) mind légből kapott marhaság az írás szerint is. Úgyhogy a te jól értesültséged hm....én máshogy hívnám.
vukkocska
@inkvi: mindenkinek az az igazi kutya, amelyik neki van. Nekem az enyém. .)Szerencsémre Mancsot személyesen is ismerhettem, nagyon jó fej németjuhász kutya volt.
marlin
@furfang: Légyszíves olvasd el mégegyszer!! Lassabban!!
marlin
Talán "ez a vonal érthetőbb"!! Igaz, hogy a bizonyíték közvetett, ami attól igaz, hogy nem perelték be, - mert nem tudják cáfolni!! :)))

"A diktátorok verik a feleségüket

A keményborítós, egészen komoly külsejű könyvből így első blikkre még a következő fejezet érdemel némi figyelmet, amiben a szerző a 2002-es választásokra időzített és állítása szerint 170 ezer példányban elkelt A Viktor utóéletét meséli el. Szerzőnk ugyanis többszörösen kikéri magának, hogy ő gyűlölködő lenne, majd a legdurvább, becsületsértő, ellenőrizetlen pletykákat szórja el szenvedélyének patologikus tárgyáról, miszerint Orbán a könyve miatt kiborult, dührohamokat kapott, diliházba került, és őrjöngő rohamában úgy agyba-főbe verte a feleségét, hogy Lévai Anikó kórházba került.(!!) Mindez a szokásos kendei elővezetéssel, vagyis "mint rebesgették" meg "egyesek szerint", bár "ezek csak rosszindulatú pletykák".
Kende láthatólag képtelen volt túltenni magát azon a náci húzáson, hogy orbánék nem perelték be,(!!) így igen érdekes, amikor az orbáni megfélemlítő gépezetről mesél, ami fel akarta őt morzsolni. Ha Önök is tudnák, mit műveltek "kopasz suhancok" egy meg nem nevezett kendeista bácsival Győrött, nem mosolyognának!"

"Ki a rosszabb: egy pogány vagy egy náci?
A könyv hátralévő nyolctizede az ismert orbáni ügyek sajtóollózások segítségével történő elővezetése. Randomizált bele lapzások alapján az eddigi kedvencünk ebből a szekcióból az a rész, amikor kiderül, hogy "Orbánék nemhogy nem voltak vallásosak, de tulajdonképpen nem is materialisták vagy ateisták voltak, inkább pogányok." Szerző utána logikusan levezeti, hogy Orbán nem más, mint egy pogány főpap, aki fasizmusba vezeti az országot, ha győz."
furfang
@marlin: Ugyan kérlek, amit kiidéztél egy újabb adalék egy ostoba hazugsághoz. Te tényleg bedőlsz ezeknek a szövegeknek? Azért ennél értelmesebbnek gondoltalak. Tévedtem.
marlin
@furfang: Sajnálom, hogy korábbi linkeket nem lehet megnyitni, mindenhol 404-el törölte valamilyem "okosgyerek"!!
luciferi
@marlin: igen, ez nagy hiba!
Feri meg odaadhatná már a cumiját a Vikinek!!:)
Csubaka
@furfang: Az Univerzum és az emberi "találékonyság:-(((" határtalan!
Valamikor még a 70-es években ment a mozikban egy Annie Girardot film, aminek az volt a címe, hogy " Nem zörög a haraszt.. "
A témája napjaink totális politikai valóságát tükrözte. Egy politikai választási kampány nagy esélyesét az ellenfél úgy próbálta kiütni a nyeregből, hogy egy kétes hírű fotóssal, a politikus feleségének képét egy pornográf gruppenszex jelentbe montíroztatták majd a képet közzétették a médiában. A film témája azt a folyamatot boncolgatta, hogy az egyébként tökéletesen tiszta erkölcsű nőnek miként kellett megküzdenie a becsületéjért, miként befolyásolja a "szokás elv" alapján egy negatív, lejárató információ tömegek véleményét, és milyen nyomokat hagy emberek, családok életében az effajta gátlástalan, aljas cselekedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.