A magát legnagyobb balliberális civil szervezetnek valló Magyar Demokratikus Charta (MDC) pénteki rendezvényén Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök átfogó értékelést fog tartani Magyarország állapotáról, az elmúlt évekről és az ezzel kapcsolatos tennivalókról. A Magyar Demokratikus Charta azért március 19-én tartja ezt a nyilvános rendezvényt, mert 1944-ben ezen a napon lépték át a német csapatok hazánk határát. A „szabadságot veszélyeztető kirekesztés, rasszizmus és erőszak" ellen fellépni kívánó szervezet eseményre való felhívását a Kapcsolat.hu elnevezésű szocialista közösségi portálra is felkerült, ahol az alábbi sorral zárják a programajánlót: „A rendezvényre a Charta meghívja az MSZP-frakció tagjait, egyéni választókerületi jelöltjeit, valamint az SZDSZ-frakció tagjait is". Úgy tűnik azonban, a legfontosabb személyt, magát a szocialisták frakcióvezetőjét kihagyták a meghívottak listájából, Szekeres Imre volt honvédelmi miniszter ugyanis a TV2 Mokka című műsorában múlt héten úgy nyilatkozott: azt tartaná jónak, ha a szervezet Mesterházy Attilát is meghívná az eseményre. Arra a kérdésre, hogy az MSZP jelenlegi miniszterelnök-jelöltjének mellőzése keresztbe tesz-e az MSZP-nek, azt válaszolta: „Az idő ezt eldönti".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petmail13
Ezért tart itt az ország, mert még van olyan idióta ember ki azt az embert akarja ki tönkretette az országot (pl a gazdaságilag indokolatlan 13. nyugdíj bevezetése)
nyanya001
@petmail13: Volt olyan is, aki a14. havit is beigérte.
laja001
Nem tudom de nem Megyesi vezette be a 13ik havi nyugdíjat ?De az indokolt volt de nem kellene ha rendes nyugdíjak lennének .És persze rendes fizetések !!!!Stb Stb .De hisz most jut eszembe a kapitalizmus már csak ilyen mindenütt még amerikában is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.