Április 11-re tömeges átjelentkezéssel szeretnék a parlamentbe juttatni Leinemann Zsoltot, a ScienNet előzetes letartóztatásban lévő magyarországi vezetőjét a törzsvásárlói rendszer tagjai – értesültünk Sipos Lászlótól, a cég egyik debreceni tagjától, a képviselő-jelölés ötletgazdájától.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: csapoistvan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Banánköztársaság??
Banánköztársaság!!
Mióta??
Amióta a gyanúsítottból "sikerült" belügyminisztert "csinálni"!!
csutak
@marlin: Képviselőjelölt, megválaszthatják, DE FELELNIE kell a választás előtt elkövetett gazemberségekért.
Ebben egyértelmű a jog!
Scienlaci
@csutak: Kedves csutak!
A tisztelt hatóság 2 nap alatt összetákolt "szakértői véleményében" ,amely szakértő akkor is és most is a VPOP alkalmazásában van;(ez aztán független szakértő a javából) feltételezések alapján mond véleményt a ScienNet rendszer ellen.Ezt igazolja a médiában a VPOP által közölt kijelentés, hogy „Túlzás lenne azt állítani, hogy ismerjük a Rendszert, inkább hiszünk a bűncselekményben, mint értjük.”
A Hit definíciója pedig: A nem látott dolgokról való meggyőződés,a reménylet dolgok valósága.
Mondani sok mindent lehet a Sciennet ellen,csak az a rossz hírem,hogy ezt be is kell bizonyítani.
Tudni illik:nem a vádlott dolga,hogy bizonygassa az ártatlanságát,hanem a vádlóknak kell bebizonyítani tényszerű tárgyi és más bizonyítékokkal az álláspontjukat érvényesíteni.
A Leinemann Zsolt esetében nincsen eljárás,mivel még vádemelési javaslatot sem terjesztettek be a hatóságok. Nem folytatódik büntetőügyi eljárás sem!
Keresnek indokokat, amit majd esetleg az ügyész elé terjeszthetnének a vádemelési javaslattal.Ami azt jelenti,hogy "nyomozati szakaszban" van az ügy.
Amennyire emlékeznétek a Colombo filmsorozatra: a "nyomozati szakasz" esetében a felügyelő csak kerülgette az elkövetőt.De addig is szabadlábon mászkált a gyanújába keveredett ember.Mikor összegyűjtötte a kellő megalapozottságot tanúsító bizonyítékokat; csak akkor tartóztatta le az elkövetőt a bizonyítékaival érvelve.
Magyarországon úgy látszik ez fordítva működik:valaki "farkast kiált" és máris lecsukják,mondván :"majd csak találunk valami vádat ellene".Akárcsak a régi feljelentős korszakban.Addig megtörik lelkileg,vagy testileg,azután még azt is bevallja amit nem is követett el.

csutak
@Scienlaci: Kedves Laci!
Én általános alanyként gondoltam a megválasztásra kerülő, de büntetőeljárás alá vont egyén említésekor. Mert ugye van éppen hat olyan egyén, aki valakinek szúrja a szemét, de nagyon.

Amellett én a GESTAPÓ-nál nagyobb túlhatalom birtokosának vélem a VPOP-t, mint szervezetet! Félő, hogy a jog fog győzni az igazság felett:(
szaboria
@Scienlaci: Szerinted , hogy kaphat vissza ember vásárlás után pénzt ha másnak nem fizet? Náunk is volt agitállás a vállakozokat széditteték, sokan beléptek most meg futnak a pénzük után, mert be kelett az üzletbe fektetni.
Nemezis
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy azok a "becsületes" ScienNetesek aki saját bevallásuk szerint pénzt kaptak valahonnan, ezt rendben lévőnek tartják-e. Mert én úgy tudom, hogy ebben az esetben ez a pénz jövedelemnek minősül, és ebben az országban minden jövedelem után jövedelemadót kell fizetni. Nos az a "becsületes" ScienNetes, aki ezt elmulasztotta szerepeltetni az adóbevallásában, az szedjen altatót, mert max akkor alhat nyugodtan. Ugyanis várhatja, hogy az adóhatóság meg fogja kérdezni, miért nem fizetett utána adót. És ez zsebbevágó kérdés lesz. A lefoglalt szerverek adatbázisa alapján nem lesz nehéz azonosítani sem a tagokat, sem a kapott összegeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.