Közel egy hónapig várt az elbírálásra egy ügyfél hitelkártyája kiváltásánál. Ekkor végül levélben utasította el igényét a Citibank, melynek oka teljességgel érthetetlen számára. Az igényelt hitelt végül a Budapest Bank 30 perc alatt megadta.

Feltöltő: penzvselet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@penzvselet: Nem biztos mert bekért egy bankszámla kivonatot is lehet, hogy abból azt látták már túl van terhelve. BP bank csak munkabér igazolást kér, és biztos csekkel fog fizetni.
penzvselet
@szaboria: meglehet, gondolom te jobban ismered az ügymenetet. De gondolom abban egyet érthetünk, hogy egy ilyen termék elbírálásához a több mint 3 hét megdöbbentően sok idő...
szaboria
@penzvselet: Itt nem áruvásárlásról van szó hanam hitelkártyáról amit azért érdemes megvizsgálni, mert nincs lejárati ideje.Minden hónapban fizetni kell a kamotott ée egy bizony vissza töltési összeget.
szaboria
Bocs: és egy bizonyos vissza töltési összeget.
szaboria
@Nemezis: Sokan nem tudják milyen bukatatói vannak,mert örökké arra buzditanak azzal vásáróljanak .Egy áruvásárlásnál kaptam egyszer hitelkártyát de miután rájöttem, hogy nagy kamattal dolgoznak vissza fizettemigaz azóta is zaklatnak egy egy ujabb akcióval .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.