Az alkalmi munkavállalói kiskönyvet 2010. április 01-től felváltja az egyszerűsített módon létesíthető munkaviszony, amely a háztartási munka, mezőgazdasági-, növénytermesztési-, idegenforgalmi idénymunka, illetve alkalmi munka esetén alkalmazható. Harmadik országbeli állampolgár esetében pedig csak a mezőgazdasági idénymunka és háztartási munka megengedett.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balage
Igen, bonyolódik... minden egy-két napos alkalmaztatás esetén kijelentés, bejelentés...
kijelentés, bejelentés...
kijelentés, bejelentés...
kijelentés, bejelentés...
vagyonellenor
Interneten egyszerűen megoldható lenne. Ja, hogy nincs mindenkinek? Aki foglalkoztatni akar másokat, attól az is elvárható, hogy bizonyos feltételeket megteremtsen.
szaboria
Nembeszélve az a rengeteg papir amitörözgetbi kell a dolgozónak jelenléti iv, hogy majd elismerjék a ledolgozott napokat. Mint volt munkaügyes ez egy agyament ötlet.
adohirek
Az APEH szerint az adózás rendje minden magyar állampolgárra vonatkozik.
bigyibogyo
@adohirek: Ez a Jobbikosok figyelmébe kellene ajánlani... Nincsenek rendbe a cégeik, és már-már szenté avatják a feketén dolgozó kisiparost.
szaboria
@adohirek: Neved után itélva nem értelek ez megint fekete munka eseélyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.