Bajnai Gordon értékelte a válságkezelő kormány egy évét. Kiderült: a világ egyik legjobb, legsikeresebb országa vagyunk. Már majdnem nagyon jó kedvünk lett, amikor néhány pontatlan számra, csúsztatásra bukkantunk. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mi maradt ki a kormányfő beszédéből, amiről egyszerűbb volt nem beszélni. Úgy tűnik, a válságkezelést értékelő beszédében Bajnai Gordon nem bontotta ki az igazság minden részletét. A kormányfő mondandójának üzenete az volt: az egyes esetekben szívtelennek tűnő – szociálisan érzéketlen – kiigazító, stabilizáló lépések eredményei az alacsonyabb vállalati és lakossági adóterhelésen, illetve a stabilizálódó forint jótékony hatásain keresztül leszivárogtak a kisemberek és kisvállalkozók szintjére is. Ráadásul a nemzetközi politikai és pénzügyi elit is példaértékűnek tartja a kiigazítást, a nyugdíjrendszer átalakítását vagy a pénzügyi szigornak köszönhetően alacsonyan tartott költségvetési hiányt. Ennek tükrében mi állunk a legközelebb az euró bevezetéséhez, jövőre tovább csökkenhetnek az adók, nőhet a gazdaság, emelkedhetnek a nyugdíjak stb. De miről nem beszélt Bajnai? A Hírszerző összeállítása.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Szerintem sokkal érdekesebb az, a 3000 milliárd amiről a zOrbán nem beszélt!! Jó lenne, ha kiderítené a Hírszerző, vagy bárki más, hogy a válságkezelés helyett mire készül eltapsolni??
szöszmösz
@inkvi: Szerintem a 3000 milliárd elég szép ahhoz, hogy ne feledjük.
golyo88
Arról nem beszélt, hogy miért alakult ki válság? Nem csak a világválság az oka, hanem az mszp-szdsz kormányok.
inkvi
@szöszmösz: Nem tudom mi az a 3000 milliárd?
csutak
@golyo88: Valóban ?
Látom te hozzáértő vagyol, akkor légyszi meséld el, hol rontották el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.