Talán véletlen, talán nem, de nem sokkal azután, hogy Vona Gábor a Gyorskocsi utcai BRFK-épület előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidesz állítólagos adatgyűjtése kapcsán megemlítette, hogy szerinte a nyolc éve kormányon lévő szocialistáknak a Fideszéhez hasonló, vagy akár még részletesebb adatbázisa lehet a magyar társadalomról, felkerült az egyik legismertebb videómegosztóra az MSZP elleni bizonyíték. A videóról kiderül: a szocialisták részletes adatbázist építettek fel az elmúlt évek során nem csupán saját szimpatizánsaikról és támogatóikról, hanem politikai ellenfeleikről és azok szimpatizánsairól és aktivistáiról is sőt, még azok családtagjairól is.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@furfang: A megfigyelési ügy sem volt piskóta Igazmondó Hadúrnál mi?
kacsa0707
@spiral: Persze, hogy nem, mert be sem kerülnek a parlamentbe.
Én igazából csak azt sajnálom, hogy elérik az egy százalékot, és így a mi adónkból élősködnek tovább ha nem is olyan bőségesen.
szaboria
Már feljelentést tettek..Orbán irásnélkül gyenge nagyon feszenget a reggeli nyilatkozata alatt.Állitólag nem is Ö válaszolt a facebokon nemért a számitógéphez.
tnezo
Az MSZP tönkretette az országot, úgyhogy én azt mondom: Csaó MSZP!
tnezo
Mondjuk azt nem hiszem, hogy tömegek változtatnák meg ma éjfélig a véleményüket, úgyhogy hatalmas fordulatokra nem kell számítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.