Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok – sajnos amúgy is egyre gyorsabb – feldolgozását kísérő drukkolás, részeredmények üdvözlése vagy siratása, a várakozás, az előjáték. Egyszer csak arcunkba köpték a végösszeget, és mehetett mindenki haza. Mintha azt mondta volna a sors a győztesnek, hogy nesze, ha annyira akartad, itt van, és most húzzál a szobádba, holnap suli.

Forrás: w.blog.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Nemsokára meg nem bele, hanem el.....
ria677
Ember tervez, Isten végez! Igen! Ha már annyira akarták, itt van, mutassák meg, hogy mit tudnak. Félek, nem sokat, legalább is nem a mindennapok emberének fognak jót tenni.
szaboria
Igen lesz egy gondjuk már a kezdetekkor szembe kell nézniük , hogy Bajnai kökeményen fogja ténnyekel átadni az országot és nem hazudozhatnak majd össze vissza.
bra048
@szaboria: A tények O.V-t soha nem zavarták. Mindíg megmagyarázza a bizonyítványt.
Attól félek, hogy a "zomberek" inkább neki hisznek, mint a valóságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.