A szégyenlista végén, vegyük górcső alá magát a magyar szavazót. Aki választásról választásra tántorog a politikai kínálat legszélsőségesebb szegleteiben. Aki érzelmileg kiszolgáltatott, zsarolható és befolyásolható. Hány olyan szavazó ünnepelhetett tegnap, aki nyolc évvel ezelőtt a most mennybe menesztett Orbán Viktort buktatta meg? Hány egykori Gyurcsány-drukker csápolt Vonának? Kikből áll ez a politikai közösség? Köpönyegforgatók országa, olyan elittel, amilyent megérdemel. Zsák a foltját.

Forrás: manna.ro
Feltöltő: zombereky
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
tapogatás, vagy sem, igaza van. Emésztgettem is jó pár percig. Volt egy nagyon jó ismerősöm. Vérbeli baloldali, nem csak ő, hanem az egész családja. Jött 98-ban a Fidesz, azt mondta, hiába baloldali, ő a Fideszre szavaz, mert EZ AZ ÉRDEKE. Ezt még kifelejtette a cikiró, ezt a kategóriát.
bra048
Bátor cikk, de nagyrészben igaz. Sajnos vannak olyan szegények is, akiknek már nincs is
mit forgatni. Talán ők a következő nagy derbin már nem is vesznek részt......Úgy érzem értük is szól "Parászka Boróka"...
zombereky
vukkocska, az amiről te beszélsz benne van egy korábbi cikkben. igaz csak érintőlegesen. a végénél keresd: manna.ro/kozter/kire_szavaznanak_az_erdelyiek_2010_04_09.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.