Részben sikerült csak végrehajtania az MSZP-nek azokat a reformokat, amelyeket az ellátórendszerekkel kapcsolatban korábban megígért - mondta az MR1 Kossuth Rádió műsorában Lendvai Ildikó.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
A párt elnöke szerint büszkeség azért, mert az MSZP az első és mindmáig egyetlen pártként szembenézett azzal, hogy micsoda különbséget jelent Magyarországon a kampány és a valóság.

Nem az a gond nyalóka! Hanem az, hogy azzal az országnak is szembe kellett néznie!
Ugyanis való igaz, hogy 2006-ban az MSZP teljesen mással kampányolt, mint amit azután elkövetett. Akkor volt egy "kampány szocialista program", a választások ennek alapján történt megnyerését követően pedig anarchista balliberális piac alpú, a szociális érzékenységet és a társadalmi szolidaritást még csak hírből sem ismerő, brutális 4 évet erőszakolt rá az országra, miközben állami rangra emelte a korrupciót és a nyakkendős bűnözést. Igen, igen, igen.!!!!
alfás
én is gratulálok az országot nyomorbadöntő reformokhoz.nem akarom kiértékelni az mszp munkáját,de... lendvai tés' asszony,a kedvemért,mutassa meg magát egy orvosnak.s.o.s!!!!!!!!!
Csizmás Kond

A helyzet az, hogy ezek szerint még a saját beszédük erejét sem tudták felmérni....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.