Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak" nevezte az átjelentkezésekkel való visszaéléseket. Az Angyalföld blogon sem nézhették ezt tovább tétlenül, kiposztoltak egy fincsi kis hangfelvételt, amelyen Szanyi Tibor igazgatja a kampánystábját.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
Hogy nem lep meg....és mint mindig, ők kiáltanak farkast....legjobb védekezés a támadás úgy volt vele))) Megint igaz a mondás..ha hallgattál volna...
Csubaka
"Ekkora parasztot!!!"

A Sólyom hülyére röhögheti magát rajta úgy, hogy nem kell tenni ezért semmit.
Van még hely, van még olyan téma ahol az MSZP-t nem égetik meg "ELIT POLITIKUSAI"?
Lendvai hogy ki volt akadva, hogy neki kell szégyenkeznie mások miatt!!!! Hogyis van ez?
furfang
Nincs határa a linkségüknek. Magyarázatul azt mondja, hogy a választási rossz eredményei igazolják, hogy csak a megengedett demokratikus eszközökkel éltek, és ők nem toboroztak máshonnan. Egy frászt. A választási eredményei azt igazolják, hogy a szoci fellegvárakban is elegük van az embereknek belőlük.
alfás
a hiradóban a jó öreg "összevágták a hanganyagot" - című hattyúk halálát adta elő.na persze.ez az első megnyilvánulásba mindíg belefér.megszoktuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.