A Jobbik nem mondott le a Magyar Nemzeti Gárda létrehozásáról, és számít a feloszlatott Magyar Gárda tagjainak részvételére is. Előfordulhat, hogy egyik gárda váltja a másikat.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trix
Tényleg ott volt sok helyen a Gárda, és segítettek! Csak hát ugye vannak akik erről tudomást sem vesznek, és mást mondanak. Arról meg, hogy a zsilipet ellopták nem a Gárda tehet , Lendvai nyanya miért nem ment ki őrizni ? Éjjeli őrnek nagyon jól mutatna......biztos valami jól informált cigó lopta el a zsilipet.
trix
Nekem is van egy régi álmom, ami már gyerek korom óta csak erősödik bennem : szűnjön meg létezni az összes cigány e földön, és jobb , szebb , biztonságosabb lesz az életünk ! Szinte minden héten történik valami velük kapcsolatban amitől bedühödök..... Aki még eddig nem értette meg : égető szükség van a Gárdára, és nem szabad ellene harcolni, mert értünk vannak . És ha beszüntetik, új néven lesznek, és egyre több és több szimpatizánsok lesznek ! Remélem sok ember rájön végre: ha a Gárda ellen van, akkor olyan mintha cigányok mellett döntene. Merthogy cigány és Gárda két külön oldalon áll, és valahová állni kell! Én a Gárda mellé állok !
csutak
@trix: "Én a Gárda mellé állok !"
Akkor eltaposnak a cigányok!
trix
@csutak: Kizárt dolog hogy eltaposnak ! Félnek a Gárdától, mint vámpír a kereszttől. Sosem bírtam elviselni őket , eztán meg pláne nem fogom ! Ezért kell a Gárda, szabad teret kell adni nekik, rend lesz, és fegyelem ! Ha hagyják érvényesülni a Gárdát, és nem mindig a betiltásával lennének elfoglalva, rendet tennének , a cigányok megtanulnák, hogy kuss van, és nem taposhatnak el minket !
inkvi
@trix: Lehet gárdázni; ha már cigányozni és ... nem szabad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.