A magyar autósiskolák kezdeményezik a kormánynál annak a kormányrendelet-módosításának a visszavonását, ami új elemként engedélyezné az elméleti képzésben az interneten keresztül történői távoktatást....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Ezen kár felháborodniuk, mert már régóta ez megy, csak CD –n keresztül. Beiratkozik valaki tanfolyamra első találkozáskor csekkosztás mádikon CD osztás és mindenki jelezze, mikkor úgy érzi, hogy kész a vizsgára. Hol itt az a nagy múltú rutin, amire hivatkoznak? Én még valaha a nagy rutinnal rendelkező oktatónál vizsgáztam hívatásosból, a mai napig bennem él, és defenzív vezetővé képzet nem pedig tudatlan idegbetegé.
másvirág
Akkor elég egy szimulátor játékot alkalmazni ? Ki se kell menni a forgalomba? Csak a gyalogosoknak kell mindenhova felűljáró . Hogy életben maradjunk a kezdő soföröktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.