A magyar készpénzállomány nemzetközi szinten nemcsak a nyugat-európai országok állományához, hanem a hozzánk hasonló fejlettségi szintű államok értékeihez képest is kiemelkedően magasnak számít. A Pénzcentrum Bódi-Schubert Anikót, a Magyar Nemzeti Bank szakértőjét kérdezte a probléma okairól és a lehetséges megoldásokról. Interjúnk második részében az állami túlbonyolítást, a veszélyes sárga csekkeket és a nyugdíjasok felelősségét boncolgatjuk....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@lópicigáspár: Amelyik leszokott az evésről? De mire megszokta az éhezést, éhen is döglött?
csutak
@szaboria: Szegeden kerestem tegnap takarék szövetkezetet.
Kinéztem magamnak a Pillért.
Pár perc után kiderült, hogy csak azért mert ott van a pénzem az számomra évi 18.000 forintba azaz havi 1.500 forintba fájna!
Amikor mondtam, hogy a jelenlegi (mecsekvidéke.takarékszövetkezet) a havi pénz forgalmamat elintézi 6 db sms-el (20 ft/sms) nem akarta elhinni.
Azt sem, hogy nem kötelező havonta zárást kipostázni, hisz van netbanki elérésem.
Aztán a neten rákeresve rájött, hogy igazat szólottam.
Miért is hazudnék?
A lényeg, mindenkit ott Qrnak át, ahol csak tudnak. A jelenlegi tak.szövöm a Volksbank csoport tagja, tehát nem féltem a pénzem tőlük.
És mivel az alföldön nem lelek még csak hasonlót sem, hát maradok náluk.
A ráérő nyögdíjasoknak javaslom járják sorba az elérhető pénzintézeteket, hátha lelnek jobbat jelenlegi zsarnokuknál...
szaboria
@csutak: Csak van egy szépség hiba jelenleg nem tudok bankot váltani mivel egy hitelem van nálla, kettő ha egy folyószámlát megakarsz szüntetni azért is már elég tiszteséges dijat számolnak fel. Az igazság mindig az első egy két évet nagyon jó kondiciókkal kapod meg aztán utánna már jönnek akülömböző trükkök és minden apró tranzakcióért pénztszámolnak fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.