A tárcavezető egy kampányeseményen taglalta az orosz-ukrán háború befejezésének esélyeit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A béke-pszichózisban szenvedő Szájjártató leleplezi magukat

Már az sem semmi,, hogy a derék index.hu „Szijjártó Péter: Az EP-választásokon és Trump újraválasztásán múlhat Ukrajna jövője” címmel nyomul

Bár az igazsághoz tartozik, hogy már leadben is csak: „az Európai Parlament (EP) esetleges idei jobboldali fordulatánál és Donald Trump előző amerika” –ként írnak róla, mikor említik Szijjártó Péter a hétfői, Pilisen tartott kampányeseményén elhangzottakat. Majd idézetként: „Ha Donald Trump nyerni tud, és ha esetleg itt június 9-én valamilyen mértékű jobboldali fordulatot el tudunk érni az európai parlamenti választásokon, annál jobb esélyt jelenleg semmi nem kínál a háború lezárásához”! =))
Azonban vannak itt sokkal mókásabbak is, mint:
„Mert az Európai Unióért, a NATO-ért nem kell küzdeniük az ukránoknak, ugyanis sem az Európai Uniót, sem más európai országot, sem a NATO-t senki nem támadta meg”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.