Minden, az Országgyűlés által elfogadott és még államfői aláírásra váró törvényt ellátott kézjegyével Schmitt Pál köztársasági elnök. Az államfő ezt szerdán a Parlamentben, a kormány ülését követően jelentette be.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
@lópicigáspár: Az elöző cikknél már meg is jósoltad.
KöBüKi
@lópicigáspár: személyszerint Én nem is vártam mást!!Viszont nem zavarna a Marionettizmus sem ha jó lenne az irány,és itt a bökkenő!!!
inkvi
Tök jól csinálja! Az országgyűlés megszavazta, aggály nincs, mehet a buli. Most jó trv-tervezeteket nyújtanak be, körültekintő a stáb és menet közben korrigálnak! Így kell ezt csinálni! Itt a példa, lehet követni! Az ország javára válik a körül tekintő intézkedés, mert nem kell + köröket futni! Én erre vártam. Határozott, gyors, jó intézkedésekre. Nagyon jó, hogy a FIDESZ bejutott a parlamentbe és kormányt alakíthatott! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.