Jól működnek, szeretik őket az ott lakók, csak a szigorú hatósági előírásoknak nem tudnak megfelelni - állítja több olyan idősotthon vezetője, amelyek felkerültek egy hatósági feketelistára, mert nincs meg minden engedélyük a működéshez. Az otthonok vezetői szerint a szabályok sokszor életszerűtlenek, az Állami Foglalkoztatási Szolgálathoz viszont egyre több panasz érkezik, sok ápoló képzetlen, az időseknek pedig lenne hely legális otthonokban is.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Annó nem tudom ki emléxik.? Hír:: román kisgyermekeket nevelő szülőknél ,majd Amerikába vitték őket .Nagy hír volt Mindenki szidott mindenkit.Embertelen körülmények-halálesetek Az igazság az volt,hogy Kapcsoltak a nagyok hogy nem ők kapják a sok dollárt a gyermekek után. Pedig nekik lett előbb fel ajánlva .csak szartak rá.Terv elvenni minden gyermeket, Az állam neveli és jön a sok dollár Aki meg eddig nevelte azt lejáratni a sárgaföldig.elvenni minden pénzt amit eddig kaptak a nevelők,-indok-a feléből is fel lehet nevelni egy gyermeket! Majd gyors segély az állami gondozásba vett kicsikre, 5 X ANNYI !! plusz a dollár.Ami meg ez után jött arról nagy csend, mert nem nyertek az okosok Minden gyermek vissza került a nevelő szülőkhöz.
csutak
Én megfordítanám a dolgot.
Tessetek már bemenni a szegedi új klinikára nyáron!
Embertelen meleg van!
a 40°C-ra kalibrált piros mutatós hőmérő elpattant júliusban.
Tehát először is az állami létesítményekben tessenek betartani a létező jogszabályokat és ha ott maradéktalanul minden stimmel, nos akkor lehet pofázni az egyébként jól működő, de az állam zsebét nem tömő egyéb szervezetekkel!
qxy
Ez mind azért van mert az állami szférában olyanok irányítanak akinek papírja van. a maszekban, meg aki ért hozzá.és ez nagyon bántó az okosoknak hogy nincs papírja de jobbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.