A miniszterelnök a mai tizedik Békemeneten bejelentette, hogy világrekordra készülnek, méghozzá a mozgósítás világrekordjára. Ez azt jelenti, hogy a jövő héten több millió embert keresnek fel a párt aktívistái. Hatalmas győzelmet akarnak aratni. A jövő hét lesz az igazi kampány. 

Mint arról ía Propeller írt nap során, nagy várakozás előzte meg Orbán Viktor margitszigeti, a Békemenet előtt elmondott beszédét. A rendezvény a jobboldal legnagyobb erődemonstrációja volt a választások előtt. A menetre párthovatartozás nélkül vártak mindenkit, és nemcsak Magyarországról, hanem Európa más országaiból – például Olaszországból, vagy éppen Litvániából – is érkeztek résztvevők.

Most derült ki egy nagyon fontos hadititok: különleges világrekordra készül Orbán

Orbán Viktor a jubileumi békemeneten   Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A szónoklatában Orbán Viktor elmondta, hogy újra egy hatalmas győzelem kapujában állnak, minden mellettük szól: erő, lelemény, kitartás, jó ügy, és ellenfeleik állapota, képességei.

A mienk a legnagyobb választási hadsereg, soha senki nem tudott ennyi embert felsorakoztatni a béke mellett. Mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje

- fogalmazott a kormányfő. 

A Fidesz elnöke érdekes „hadititkot” árult el, nevezetesen azt, hogy világrekordra készülnek, méghozzá a mozgósítás világrekordjára. Ez azt jelenti jövő héten több millió embert keresnek fel. Mint fogalmazott:

a jövő héten több millió emberrel találkoznak, és felállítják a mozgósítás világrekordját.

„Nálunk rendezettség és erő, az ellenfeleinknél erőszakoskodás és lökdösődő vircsaft. Nincs velük dolgunk, hadd csépeljék egymást, ott minden pofon jó helyre megy” – magyarázta Orbán Viktor, azt hangsúlyozva, hogy a jövő hét lesz az igazi kampány.

A Telex portál éppen a héten számolt be arról, hogy miként kell elképzelni ezt a mozgósítást. A cikkből melyből kiderült, hogy a Fidesz működteti ma azt a hatalmi felépítményt, ami terepen, utcáról utcára messze a leghatékonyabb és leginnovatívabb módon képes a választók közvetlen elérésére és ezáltal kiugró választási eredmények folyamatos megszerzésére.

A Fidesz mindkét EP-választáson jelentősen jobb eredményt tudott elérni, mint a valamivel korábban aktuálisan megrendezett országgyűlési választásokon. Ennek az a háttere, hogy a Fidesz már 2004 óta épít egy támogatói adatbázist. A 2010-es kormányváltás után az adatbázis-építés lehetőségei kiszélesedtek, de ezzel párhuzamosan az informatikai eszköztár is bővült.

A módszer egyszerűnek tűnik, de rendkívül munkaigényes. Meg kell keresni azokat, akik korábban részt vettek a párt által szervezett aláíró akciókban (például Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!), újra támogatásukat kérni, megkérdezni őket a velük egy háztartásban élők párthovatartozásáról, és ezek alapján frissíteni az adatbázist. A választások napján tehát először azokat keresik fel az aktivisták tömegei, akik támogatók és buzdítják, motíválják és lelkesítik őket a szavazásra. Az elmúlt években kimagaslóan hatékony volt ez a politikai "eszköz" – foglalható össze Telex cikke. 

Forrás: Propeller , telex

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mocskos oroszcsicska hazaárulók!
A hülyemagyar maffiahívők azok, akik ajtót nyitnak ezeknek, a normális többség rájuk uszítja a kutyát...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
@Sakk Matt: Attól, hogy megpróbálod kiforgatni, elkendőzni, másítani a valóságot és a tényeket, azok még tények maradnak hazaáruló korrupt adományládikás balfaszkám!
Sakk Matt
@Feller_Peti: A tényeket bizonyítják! A pletykákat és rágalmakat terjesztitek!
Feller_Peti
@Sakk Matt: Mondja egy "adományládikás" BALFASZ-HÁBORÚS USZIGATÓ NEMZETÁRULÓ.
Sakk Matt
@Feller_Peti: Már megint anyádról ugatsz?!
Dr. Proktor
@Sakk Matt: A vakhit ennél a csicskánál legyőzi a tényeket!
Végül is mindegy hogy csak ostoba, vagy van esze és pénzért csinálja amit csinál - kártékony csótány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.