Megtörtént a közigazgatás átalakításának kezdő lépése, amelyet követ majd a dekoncentrált államigazgatási szervek nagy részének kormányhivatalba való integrálása. A rendőrség, a katasztrófavédelem, a nemzetbiztonság és az adóhatóság megőrzi jelenlegi önállóságát, a többi szerv jövőre a megyei kormányhivatalok keretében fog működni.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@szaboria: Azt a vezetőt aki nem ért a szakterületéhez roppant gyorsan beviszik az erdőbe!
Az árát persze mi fizetjük meg:(
nyanya001
@csutak: Nem fontos, fő, hogy jó Fideszes legyen!
Igy gondolkodnak ők!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@nyanya001: igazad van, a valódi kommunizmus csak álom. Tehát a "cucilizmus"nak csúfolt kádári diktatúra, amelyről azt hittem akkor, hogy piszok rosszul élünk.....
Hát, 20 év alatt megmutatták, hogy lehet annál sokkal, de sokkal rosszabb is :((
mandiner
@szaboria: Mondjál neveket Ria..érdeklődve várom!
szaboria
@mandiner: Nagyon egyszerü csak kezd el az inetrneten akár megyei szinten akár minisztérium szinten keresgélni és a nevekből rákell jönnöd.Vagy enyitt ér a diplomád?Főleg most tudod be azonositani ha megtalálod a fideszesek nevét és az elmult 8 év alatt kik hol dolgoztak.
furfang
Eddig is azok vezették. Lamperth annak idején nem is titkolta hogy kívánják pl. a kistérségeket vezetni és pénzzel ellátni.Meg is tették. Most felesleges sápítozni, és csodálkozni, mintha ilyen sose lett volna!
@szaboria: Miért mandiner keresgéljen, te állítottál valamit, bizonyíts te! Ez csak természetes. A diplomája emlegetése pedig nagyon " savanyú a szőlő" ízű. Talán ha neked is lenne nem akarnál állandóan a jól értesült, a minden lében kanál szerepében tündökölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.