Megtörtént a közigazgatás átalakításának kezdő lépése, amelyet követ majd a dekoncentrált államigazgatási szervek nagy részének kormányhivatalba való integrálása. A rendőrség, a katasztrófavédelem, a nemzetbiztonság és az adóhatóság megőrzi jelenlegi önállóságát, a többi szerv jövőre a megyei kormányhivatalok keretében fog működni.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adohirek
Várható volt, 2/3-al így kell csinálni.
nyanya001
Rákosi pajtás is csak politikailag megbizható kádereket nevezett ki, a hozzáértés, a szakértelem nem számitott!
gabrella
Naná, hogy el ne qrjanak valamit. Minden párt a saját emberében bizik.
nyanya001
Ez nem demokrácia, hanem diktatúra a javából!!!!
gabrella
nyanya
Nem is lehet másként csak így. A diktatúrának is vannak előnyei.A szoc.diktatúrában jobban éltek az átlagemberek mint az eddigi demokráciában.Mert ha a demokrácia ezt jelenti ami eddig a 20 év volt én nem is kérek belőle.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Anyám, add el a házat....pedig hogy örültem, amikor "vége" lett a kommunizmusnak....:(((
nyanya001
@Capucchino Vanilia: Nem volt kommunizmis "csak" szocializmus.....a kommuniznus egy utópisztikus megfogalmazás.
mandiner
Mert eddig kik vezették? A maszop a Fideszt pártolókat nyomta be ilyen helyekre??
gabrella
Igen a kommunizmus ami soha nem valósitható meg amig két ember él a földön.
szaboria
@mandiner: Tudnék neked egy párembert bemutatni akik fideszesek és mégis dolgoztak felsővezetőként az MSZP idején. A tekedvenc kifejezéseddel a Maszop nem csinált ilyen kirugásokat ha értett a munkájához, de ami most zajlik az egy csödtömeg lesz. Pont ma reggel kérdezték meg Szabó Erika államtitkárt mennyire képzettek ezek az emberek akiket majd ki akarnak januártól nevezni ha ök is párt katonáknak hivják öket. A válasz alattuk lesznek a szakemberek. Magyarúl még mindig nem tudtak minden havernak vezető beosztást adni.
csutak
@szaboria: Azt a vezetőt aki nem ért a szakterületéhez roppant gyorsan beviszik az erdőbe!
Az árát persze mi fizetjük meg:(
nyanya001
@csutak: Nem fontos, fő, hogy jó Fideszes legyen!
Igy gondolkodnak ők!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@nyanya001: igazad van, a valódi kommunizmus csak álom. Tehát a "cucilizmus"nak csúfolt kádári diktatúra, amelyről azt hittem akkor, hogy piszok rosszul élünk.....
Hát, 20 év alatt megmutatták, hogy lehet annál sokkal, de sokkal rosszabb is :((
mandiner
@szaboria: Mondjál neveket Ria..érdeklődve várom!
szaboria
@mandiner: Nagyon egyszerü csak kezd el az inetrneten akár megyei szinten akár minisztérium szinten keresgélni és a nevekből rákell jönnöd.Vagy enyitt ér a diplomád?Főleg most tudod be azonositani ha megtalálod a fideszesek nevét és az elmult 8 év alatt kik hol dolgoztak.
furfang
Eddig is azok vezették. Lamperth annak idején nem is titkolta hogy kívánják pl. a kistérségeket vezetni és pénzzel ellátni.Meg is tették. Most felesleges sápítozni, és csodálkozni, mintha ilyen sose lett volna!
@szaboria: Miért mandiner keresgéljen, te állítottál valamit, bizonyíts te! Ez csak természetes. A diplomája emlegetése pedig nagyon " savanyú a szőlő" ízű. Talán ha neked is lenne nem akarnál állandóan a jól értesült, a minden lében kanál szerepében tündökölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.