Több megyében, hét budapesti kerületben és harmincnál több városban menesztik a rendőri vezetőket az önkormányzati választások után - írta a Népszava.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Várható volt, kell a hely a csókosoknak.
A nyugdíjkorhatár emelésével viszont egyetértek.
szaboria
@perta: A korhatár emelést még úgyis lehetne szabályozni aki nem az utcán teljesitszolgálatot hanem az irodába ül annak ez erediti nyudijkorhatár legyen érvényes
orogordog
Miért nem előbb, fél a Viktorka?
Mindentől független, polgármester választás, hogyan hozható össze a rendőr vezetőkel?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen, nekem is eléggé baxta a csőröm a 40 éves nyugdíj korhatár. Hiába beszél nekem munka köri veszélyeztetésről, ez konkrétan ködösítés.
Ria! Neked van valamennyi közöd az egészség ügyhöz, tudhatod, pl. a rtg, asszisztensek naponta vannak kitéve sokkal komolyabb veszélynek, a laborasszisztensekről, nővérekrpl, orvosokról nem is beszélve.
De, majdnem minden szakmának megvan a maga veszélyessége, ilyen alapon mindenki elmehetne 40 évesen nyögdíjba!
szaboria
@Capucchino Vanilia: Teljesen igazdvan rtg-sek eü.dolgozók nagyobb veszélynek vannak kitéve. 20 évesen kellet pályát változtatnom mert a vegyszerek tönkre tettek pl.toul higitó és ágó ragasztó ami sajnos még most is egyik betegségem kisérője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.