Dinamikusan növekszik az olajnövények iránti igény, az újabb esőzések pedig a magas magyarországi árak stabilizálódásához vezethetnek - közölte az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) honlapján.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@inkvi: Ha szoktál főzni, olivával péácolt be a a husit, ha sütöd, sokkal finomabb lesz, nagyon hamar és porhanyósra sül. Ráadásul igen kevés kell hozzá.
A pulyka combot szoktam ezzel pácolni, mert amúgy a pulykahús eléggé jellegtelen izű hús.
inkvi
@nyanya001: Köszi! Ezt nem tudtam. De az Olíva nagyon drága. Csak pácolni kell vele és utána ki lehet sütni zsírban; akkor is porhanyós marad?
nyanya001
@inkvi: Én olajban sütöm meg (Vénusz) ded zsirban is sütheted, porhanyós lesz akkor is.
Drága az oliva, én az extraszüz olajat veszem, mert a többi hulladfék, de egy félliteres üveg sokáig elég, mert egy - egy alkalomra kb fél decit használok el. Este bepácolom, befűszerezem, másnap sütöm. Lehet tepsiben a sütőben, de lehet serpenyőben is.
inkvi
@nyanya001: Köszi! Igen: most az extra-szüzet menedzselik! Mallorcai olajat az EU nem engedi forgalmazni, mert valamelyik összetevője nem felel meg az EU előírásoknak (ott azt használják és nagyon jó), pedig nekünk jó lehetne, hiszen olcsóbb lenne.
nyanya001
@inkvi: A többi az csak másodlagos hulladék, nem érdemes megvenni.
inkvi
@nyanya001: Mégis ugyanolyan az árfekvése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.