Az államtitkár júniusban nevezte ki az eredetileg általános iskolai tanár végzettségű Zay Andreát, aki korábban a Búbos Banka Kör aktivistájaként került kapcsolatba a környezetvédelemmel,

Forrás: index.hu
Feltöltő: luciferi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Elgoldolkodtam azon hogy a fütyisz mit csinált volna ha a szocik vannak hatalmon!Micsoda égbekiálltó megtorlást helyeztek volna kilátásba.Mindenkit leváltani a felelősöket lecsukni! a miniszterelnök monnyon le!Az egész világot telekürtölték volna,hogy milyen felelőtlen kormány van hatalmon!
Kérdezem . most miért nincs nagy pofájuk?miért hallagatnak a fütyisz szakértői,a bubosbanka kör miért nem veri félre a harangot?

Meglátásom szerint azért mert ők is benne vannak a bizniszbe!!!
luciferi
@prédikátor: gyanús...A rendőrség majd nyomoz, az ügyészség meg majd lesöpri. Ahogy szokták.
Asszem, jól prédikálsz!
marlin
@Csubaka: Tényleg jól látod én csak fokozni tudom az általad leírtakat avval, hogy Európa legnagyobb édesvíz tartaléka a Komárom- Esztergom közötti Duna szakasz alatt van egy mészkő alappal zárt un. "mélyrétegben"!!
Ezt a vízbázist szennyezi az Almásfüzítői kazettákból leszivárgó szennyezés, meg egy-két "éreccségizett paraszt" a trágyában kihordott nitráttal!! Ami néhány helyen sajnos a megengedett 170kg/ha hatóanyagtartalom tízszeresét is meghaladja, és méreg és ugyanúgy veszélyes a vízbe leszivárgása mint a vörösiszapban található más mérgeknek!!

Na ennyit a Környezetvédelmi Felügyelőségekről!! :-(((
inkvi
@prédikátor: Ez ma már nem kormányzati téma! Ez egy vállalkozás! Hibáztak! Természetesen: főleg akkor, amikor engedték xaré-hugyé privatizálni!
A balhét majd elviszi az üzemeltető! És természetesen az a minimál-béres, aki nem indította el a szivattyúkat (sasi jól látja)!

@marlin: A nitrát is más + a vörösiszap is! Ha tisztán vörösiszap van a tározókban, akkor annak nincs környezetet károsító hatása.
inkvi
@Csubaka: Köszi a videót! Ebből is látszik, hogy üzemeltetési probléma! Ilyen híg zagynak nem szabad a tározóban lenni. Sosem volt, amíg én ott dolgoztam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.