Orbán Viktor miniszterelnök nem látja értelmét annak, hogy helyreállítsák azt a területet Kolontáron, amelyet elöntött a vörösiszap. "Itt helyreállításnak, a hídon túl, nem látom az értelmét" - mondta csütörtöki sajtónyilatkozatában a kormányfő Kolontáron, miután a helyszínen tájékozódott a katasztrófahelyzetről. "Valószínűleg kell nyitni egy új telepet itt a faluban, egy új területet meg kell nyitni, ezt pedig valószínűleg be kell keríteni örök mementónak" - fogalmazott Orbán Viktor, kijelentve: "itt nem lehet élni". Mint mondta, az emberi mulasztás ténye több mint valószínű, a felelősséget meg kell állapítani, az embereket kártalanítani kell.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@lópicigáspár: Veled együtt én is kíváncsi vagyok! Legjobban az lepett meg, amikor a parlamentben egy perces megemlékezést tartottak, hogy együtt éreznek és részvétük. DE! Egyetlen egy szó nem esett felajánlásokról Egy huncut forintot nem ajánlottak fel a képviselők. Ma az mszp már lépett! DE! a fedesz még hallgat! Pedig van közöttük rengeteg álláshalmozó, abból a pénzből csak lehetne felajánlást tenni? MOST HOL VAN a 2/3-ad??????????
nyanya001
@51kacsa: Felhivják a segélyvonalat 250.- Ft-ért.
51kacsa
Ja! S még egy javaslat! Ma délután bemutatták a 3 tulajdonost, fejenként 16,5 milliárd Ft becsült vagyonnal szerepelnek a magyar 100-as listán!
Én gondolkodás nélékül ajánlanék fel a vagyonomból 1milliárd Ft-ot. Ez összesen 3 milliárd. Ebből lehetene kártalanítani az embereket, akiknek semmijük nem maradt életük munkájából. Nem kellene feleslegesen pereskedni. Az emberek megnyugodnának és lehetne teljes erőbedobással a helyreállításra koncentrálni.
Valaki szólhatna a 3 tulajdonosnak, hogy gondolják ezt végig.
nyanya001
@51kacsa: A gazdagok a saját szarukat is megennék ha nem volna büdös!
Ha becsomagolod nekik, átkötöd selyemszalaggal, akár meg is eszik!
Több száz nagyon gazdag, dús gazdag van az országban! Azok is zsebbe nyúlhatnának kissé mélyebben! De ezek már csak a kizsákmányoláshoz értenek! Én nem irigylem senki vagyonát, félreértés ne essék! Sosem a másé volt a sok, mindig az enyém a kevés, de én a kevésből is adakozok!
medy19
Mit ér a sok pénz, ha valaki lelki szegény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.