77000 forint lesz a minimálbér 2011. január 1-től. Az eddigi 73500 forint minimálbér 60236 forint nettó kifizethető jövedelmet jelentett, amennyiben jövőre is ezen a szinten maradna a minimálbér összege, az új elfogadásra váró adótörvények szerint a minimálbéresek csak 58170 forintot vihetnének haza. A 77000 forintra emelkedő bér jövőre 60364 forintot fog jelenteni

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@adohirek: Nagyon szeretik a kis embereket nem tudtad .
KöBüKi
A magánnyugdijpénztáraknak még ugy is hogy lenyultak pénzeket a tiz év alatt sok ezermilliárd forintot tesz ki a vagyonuk.Aki visszalép az államiba annak részét a magánpénztárnak be kell fizetni az államiba.Tehát a törpecsásszarnak és csapatának neem a havi harmincmilliárdra fáj a foga hanem a sokezermilliárdos magánnyugdijpénztári betétre.
Bizony-bizony tisztelt hölgyeim és uraim.!
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Pontosan így van, ehhez nem is kell sok fantázia ,csak egy kis gondolkodás.
Rohadt sok pénz lehet ott.12 év alatt felhalmozódott.
500 rugóval nyugodtan lehet számolni fejenként.
Nekem 1,5 misi van bent.
luciferi
Valamelyik fan esküdözött itt a minap, minimálbéren vitázva, hogy a fidesz legalább(!) 100 000 Ft.-ra emeli a minimálbért! Hát ez (se) jött be neki! örülnék, ha jelentkezne, már nemtom ki vótt az elkövető:)
marlin
@luciferi: Kettőt találhatsz!! :)))
Az egyik bejön!! :))))
Nemezis
@luigilongo60: Csak hát ez nem olyan egyszerü visszafizetni, mert gondolom nem a párnacihába van bekötegelve. Valószinüleg itt-ott be van fektetve, vagy jól, vagy rosszul. Tehát ez nem olyan egyszerü, hogy na most fizessék be a költségvetésbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.