A Kontextus című podcastműsorban Nagy Ferót Andor Éva műsorvezető Magyar Péterről is kérdezte.

A Kontextus YouTube-csatornáján Andor Éva vendége ezúttal Nagy Feró rockzenész, a Beatrice együttes vezetője volt, aki rendszeresen kiáll az elvei mellett, bátran vállalja, hogy Orbán Viktorral és a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a liberálisok és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét. Most is kendőzetlenül beszélt arról, hogy miért tartja nagyra a magyar miniszterelnököt.

"Iszonyú, művelt csaj a Judit" – Nagy Feró kielemezte a volt igazságügyi minisztert – videó

Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, a Beatrice frontembere. MTI/Szigetváry Zsolt

Nagy Feró rockzenész, a Beatrice együttes vezetője Magyar Péterről már korábban is beszélt, Andor Éva pedig ismét felhozta a témát az énekesnek:

Okosan keresi a helyét, és nem anyagilag. Megtalálta azt az utat, ami adódott előtte. Kiszállt ebből a dologból, ezt az utat találta, ez járható, talál rajongótábort magának. (…) Emberileg nem ítélem el, csak az borzasztó, hogy amikor ő odakerült abba a pozícióba, találkozott ezekkel az iszonyatos, nagy problémákkal, miért nem szólt? Csak mikor kikerült a pikszisből. Amit az utóbbi időben csinál, az a saját családjának is az elárulása. A családot nem kéne belekeverni. Iszonyú, művelt csaj a Judit

– zárta a témával kapcsolatos gondolatait.

Nagy Ferót Andor Éva műsorvezető arról is kérdezett, miért szimpatizál az énekes a Fidesszel. A Beatrice frontembere erre elmesélte, a 2006-os választások idején a Fidesz vereségekor ellátogatott Orbán Viktor értékelő beszédét meghallgatni, ahol nagyot nőtt a szemében a miniszterelnök.

Sokan összejöttünk, hátul álltam, akkor én még nem voltam fideszes. Mondta a Viktor a buktára, hogy az Úristen nem akarta, hogy nyerjünk. Én meg gondoltam, milyen duma ez. De mondta, hogy fogadjuk el, van terve velünk. Aztán eltelt négy év, jött a kétharmad, elájultam. Ez a manus mindent tud?! Viktor megjósolta a kétharmadot, az nálam nagyon nagy bizonyíték volt. Addig is szimpatikus volt, és a világon sok okosabb ember van nálam, csak ezt be kéne bizonyítani. Ő bizonyította.

Forrás: Magyar Nemzet, 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bünkókám, ezt te miből ítéled meg??? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Géza: Nem tisztelték soha. Az, hogy bírták teljesen mást jelent.
namihami
Ez a nyilatkozata (is) olyan igazi ""fideszkosutdíjasra"" sikeredett! A stallumot pedig nap mint nap meg kell szógányi!
És csak mellékesen: az ""iszonyú, művelt..."" és az iszonyú művelt (vessző nélkül) között van némi különbség!
surdilloFUJT
@Géza: ...szerintem a q.va nénikédről beszélsz,alűki a Blahán homokszemért szexelt és már egy Góbi sivatagja van,napihülye fidessfitkány!!!Ja a feród meg egy nagy tahó balfax!!!
Géza
@Horizont: Nem tudom, ki mit érzett, de nem is fontos. Én csípem Ferót.
Géza
@surdilloFUJT: Szóval előkerült megint a liberális-kommunista fekália a személyedben, proli!
csak úgy....
@Géza: tibim, te a gyözikét is csíped! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.