Az adócsomag-tervezet átalakítja a béren kívüli juttatások körét, a közlekedési költség hozzájárulás a tervek szerint nem lesz támogatott, így ugyanolyan adó- és járulékvonzata lesz, mint a bérköltségnek. "A szombaton benyújtott adócsomag-tervezet jelentős mértékben megváltoztathatja a kkv-k által alkalmazott béren kívüli juttatások körét. Bár a melegétkezési utalványok, a nyugdíj-előtakarékosság és az üdülési csekk továbbra is a támogatott kategóriába tartozik majd, a kkv-k által második leggyakrabban juttatott ilyen jellegű támogatás, a közlekedési költség hozzájárulás a tervezet szerint nem lesz támogatott. Ez pedig azt jelenti, hogy gyakorlatilag ugyanolyan adó- és járulékvonzata lesz, mint a bérköltségnek" - mondta Németh László, a K&H kkv marketing főosztály vezetője.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Akkor megint sok ember kifog esni a munkából,mert a munkaadók nem alkalmaznak ilyen dolgozókat.Lehet, hogy rossz az elgondolásom de amikor azt látom, hogy az étkezési jegyeken nem kajákat vesznek, a boltosok is tudják hogyan változtassanak pl.a meleg étkezési jegyre.Látvány sütőgépekkel. Akkor inkább azt kell csökkenteni és nem az utazásit.A munkába járást a tömeg közlekedésnél meg kell hagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.