Az Alkotmánybíróság szerint alkotmányellenes, ezért megsemmisítette azt a júliusban elfogadott törvény, amely visszamenőleg 98 százalékos adót vet ki közszférában a kétmillió forint feletti végkielégítésekre. A szakértők által gyakran csak sarcként emlegetett elvonás fontos része volt Orbán Viktor első akciótervének.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
medy19
Nincs is szükség Alkotmány Bíróságra, csak húzzák az időt nem kis fizetésért.
Nemezis
@medy19: Milyen igaz, még a végén utját állnák a diktatúrának. Na, ez egyenesen felháborító. Azonnal de máris egy katonai juntát. Ott aztán nincs mellébeszélés. Ott a Viktor vezérezredes azt tehet amit csak akar.
Csubaka
Lehet, hogy most megköveztek,de nekem kimondottan tetszik amit LÁZÁR mondott.
Azt ugyanis, hogy amiről a népszavazás nem dönthet arról az alkotmány bíróság se dönthessen. Ez pártoktól független lehet, hiszen nincs arra garancia, hogy a FIDESZ-é lesz mindig a hatalom.
Nemezis
@Csubaka: Csak majd amikor már látják hogy oda a hatalom, arra még mindig lesz idejük, hogy törvényeket, meg alkotmányt módositsanak, hogy a következő kormánynak közel se legyen akkora mozgástere mint nekik most. Mert nem hinném hogy utánuk még egyszer lesz valakinek kétharmada.
csutak
@marlin: Már megbocsáss de saját hibámért én vagyok a felelős!
Időben kellett volna megennem az előre odakészített kajámat.
csutak
@Csubaka: ma, 16:33
Az utolsó alkotmányos kontroll elvétele miatt nem értek egyet veled!
Orbán a 300 forintért is népszavaztathatott?
Egyenlő mérce kéretik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.